Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(lamella @ 2009 04 14, 09:51)
1. Zitlali, na gal tu ir teisi dėl tų raukšlių, turiu nuotraukų ir be jų, o jei dar jas nuklonavus tai mano močiutė atrodytų kaip ketriasdešimtmetė

2. Dėl fono tai juodą foną gaminausi pati, pasiėmiau dažymo kartono na kai kloja tokį kartoną ant grindų kai dažo sienas, kad grindys neišsiteptų ir nudažiau jį juodais dažais

1. tongue.gif tikiu... man tiesiog ji per grazi atrodo, tad tas kontrastas graziu giliu akiu ir nepuosianciu uzjuodintu rauksliu kazkaip nedera smile.gif toks akibrokstas smile.gif bet cia gal tik man.. tiek as ir teismanau smile.gif
2. geras biggrin.gif aisku... nu jo... logicno...

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 14, 09:52)
Zitlali, nepabek - labai smagu, kad tu tiek daug foto dedi smile.gif o jei ir nededi, tai smaikstus juokeliai pakelia nuotaika 

ne... nepabegsiu, daugiau neturiu kur mokytis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 balandžio 2009 - 09:09
QUOTE(lamella @ 2009 04 14, 09:36)
Kaip reikia sugauti salės zuikučius , pvz Peperoni kažkada buvo įkėlus gėlę su saulės "taškučiais" tokiais? blush2.gif

reikia fotografuot prieš saulę. Toj Peperoni fotkei saulė man rodos sklido per žolę, todėl taip gražiai išsisklaidė.

aš dar tokius bandžiaut gaut kad į ritmą dėt, bet saulę gavau, ritmo ne verysad.gif

"pagauta saulė"
user posted image

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 14, 09:36)
Ir neberandu, kur PS nueiti, kad grazinti ta ikona kaireje su sepetuku ir kitais irankiais  g.gif neberandu

per window - tools

o čia dar į kelio temą. Nelabai man patiko kad centruota, bet kitaip be ryšio ax.gif

vandens kelias
user posted image
Atsakyti
Aciu sadi 4u.gif
Atsakyti
Rasyce wub.gif thumbup.gif man tik antra, berods, nepatiko mirksiukas.gif o kitos -akys akys wub.gif

Sadi, mazosiso ryskuma man pakanka thumbup.gif esme akys pakankamai ryskios -daugiau dzin biggrin.gif ir spalvos ma ten patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 14, 10:28)
Rasyce wub.gif  thumbup.gif man tik antra, berods, nepatiko mirksiukas.gif o kitos -akys akys wub.gif

ach . .. . ax.gif smagumelis biggrin.gif

o tai kaip mano augaleliai, visai isbrokyjai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 11, 15:26)
Na, gal dar sita parodysiu kelio temai  ax.gif

nikke, gausi tu tongue.gif as ne baubas, pati bijau lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

cia labiau i kauburio nei kelio tema tongue.gif as apie fokusa ax.gif biggrin.gif
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 11, 18:36)

Kuri geresnė?  g.gif

man, antra -bet reikia kirpti kitaip mirksiukas.gif , gal nereiktu, jei mergyte atvirksciai ziuretu biggrin.gif
Atsakyti
Bandau dar karta rodyti tuos savo nelaimingus ND doh.gif LABAI PRASAU, pasakyti kas negerai, ar tinka, ar ne, nenoriu toliau daryt, jei sitie blogi, o tai visiskas ignoras unsure.gif .

cia 3 daiktai, wb ir diafragmos

NAMU DARBAI

Atsakyti

lamella, as tai apakus tavo pazengimu i prieki -be zodziu wub.gif thumbup.gif thumbup.gif portetukai abu superiniai thumbup.gif wub.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 04 13, 13:05)
Armana, bandau tave megdziot, bet is kur ta fona gaut, noooooriu pavasario  doh.gif

cia tai abejose man ryskumo trukumas ax.gif
Atsakyti
sveikos rolleyes.gif

is paskutiniu foto labiausiai Sadi gelyte istrigo su zaliu taskuciu wub.gif thumbup.gif ir Duoma foto, na ne kiek foto, bet aprasymas ax.gif
QUOTE(Eres @ 2009 04 14, 09:40)

man atrodo, kad gerai cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 13, 22:58)
Čia varlių prisižiūrėjus ėjau ir aš jų ieškot smile.gif
Ryškumo trūksta, ane Bonda? ax.gif

nezinau ax.gif keista foto man ax.gif kazkaip nemegeja as kai objektai labai mini pagalv isa foto ax.gif tai ir ryskumo neizlibinu norfmaliai ax.gif biggrin.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 14, 09:33)
o tai kaip mano augaleliai, visai isbrokyjai  cool.gif

patikek, nebezinau doh.gif nors palyginus nedaug psl, kai per tiek dienu, ale vis tiek biggrin.gif

QUOTE(Eres @ 2009 04 14, 09:40)

cia 3 daiktai, wb ir diafragmos

NAMU DARBAI

tai kad lyg jau buvo uzskaityti dar pries sventes ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 14 balandžio 2009 - 09:56
Su praejusimio mergaites smile.gif 4u.gif na ir pridejot darbeliu per sventes.. o man vis nepavyksta isgauti demonstruotino vaizdelio doh.gif . Bandziau per sventes vaikucius papyskint, bet vat ir turesiu tik atsiminimui i seimos albuma, nieko blatno nepavyko, nes jei bandau ka sukomponuot per visa talaika kol vaizduotej susidelioju susireguliuoju visi ir issilaksto biggrin.gif.. tai belieka tik bet kaip pyskint...

Duoma, man labai patiko tavo medis, tik gal zmogaus tiesiai stovincio noretusi, bet siaip patiko, ir spalvos geros wink.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 13, 22:25)
[Dar pataisiau portretą... ax.gif
Papildyta:

Lamella, dar karta pasikartosiu, bet man tavo portretuokes noretusi erdves, labai jau tie senuciukai suspausti blush2.gif , bet j/b ir rauskliu isryskinimas super

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 13, 22:31)
paskutine ir einu miegot smile.gif
saldziu

o vat paskutinioji, tai man nei spalvu nei v aizdo.. atsiprasau uz nuomone, bet nelabai ka as matau tuose narcizuose, uzta primosios su vabaliukais ir gelytem man labai patiko, tieks spalvos, tiek kadravimas, ir remeliai netrukde.

QUOTE(Sadi @ 2009 04 13, 23:07)
o kaip toks vaizdelis? g.gif tas žalias atspindys jaučiu labai maišo? bandyk klonuot ar trint lauk? ax.gif

"vakare"

kazka tokio priduoda tas taskiukas, ir visai netrukdo, tik man gal maziau melsvo dangaus noretusi smile.gif. Labai graziai pabreztas kotelis smile.gif
Atsakyti

Armana, ten ne su spring actionu kokiu -spalvytes wub.gif wub.gif wub.gif bet prie ryskumu kabinciaus ax.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 13, 16:48)

O si man labiausiai wub.gif, nezinau kaip jums smile.gif

sita man irgi gal mirksiukas.gif bet su tokia technika ir ziniom gali ir geriau mirksiukas.gif
QUOTE(Sadi @ 2009 04 13, 22:07)
tas žalias atspindys jaučiu labai maišo? bandyk klonuot ar trint lauk? ax.gif

idomu thumbup.gif bet mane asmeniskai tas zalias tai nervina ax.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 13, 22:30)

ai, man tas pakausiukas toks neinformatyvus blush2.gif

drinks_cheers.gif

viskas -zinau, akd praleidau dar daug doh.gif bet...
Atsakyti