Labas rytas
Iš paskutiniųjų įstrigo labai neblogos: lamellos močiutė, Zitlali paskutinės gėlės, tik viršutinis dešinysis kampas kliūva, Sadi abi o ypač pirmoji gėlė, Duomos
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 14, 07:38)
Visdelto offtopu yra Sukuriau tema bendraminciuose kurioje butu galima laisviau pakalbeti...apie viska Kur vaziuota, kur fotografuota, vistiek juk daug idomybiu nutinka uzsikabinus fotika ant kaklo
Dalyvavimas neprivalomas, kas nori tas raso.... kas speja, tas skaito ?
Dalyvavimas neprivalomas, kas nori tas raso.... kas speja, tas skaito ?
na, kur fotografuota ar vaziuota t.y. foto salygos kokios buvo nera off topic - ta tema nebent bus apie asmenini gyvenima, vaikus, vyrus ir t.t.
QUOTE(Armana @ 2009 04 14, 07:45)
nefotkina mano kitaip
jei be blico reikia ant stovo kažką daryti, kitaip visas kadras "sujudėjęs"
arba apšvietimo kažkokio papildomo
buitinėse foto nelabai ten ir gaunasi kažko ieškoti
sveikos
kiek foto
Sadi gelyte labai patiko ir varle gerule kaip blynas guli
Zitlali geles taip pat (remai ir fonas ), leliaus pakausis , is seniau matytu -tai seses portretai faini buvo
Duomos medis man si kart kazkaip nlb-tiesiog nieko naujo,kabinancio,gal zmogaus ne nereikia,tada butu tiesiog minimalistine foto nzn kazkas ni to,bet cia tik man greiciausiai
lamellos seneliai: senelio portretas visai neblogas
kiek foto
Sadi gelyte labai patiko ir varle gerule kaip blynas guli
Zitlali geles taip pat (remai ir fonas ), leliaus pakausis , is seniau matytu -tai seses portretai faini buvo
Duomos medis man si kart kazkaip nlb-tiesiog nieko naujo,kabinancio,gal zmogaus ne nereikia,tada butu tiesiog minimalistine foto nzn kazkas ni to,bet cia tik man greiciausiai
lamellos seneliai: senelio portretas visai neblogas
Sveikos po velyku,
ziuriu netinginiavot netgi stipriai dirbote. Puikus kadrai
As nieko neturiu rodomo nesigauna, nors tu ka
ziuriu netinginiavot netgi stipriai dirbote. Puikus kadrai
As nieko neturiu rodomo nesigauna, nors tu ka
QUOTE(Ninin @ 2009 04 13, 22:42)
O gal kitą sykį maždaug seką gali surašyti
Ar čia nuotraukos kokybė, ar nemoku versti, pas mane labai pilki vertimai gaunasi
Ar čia nuotraukos kokybė, ar nemoku versti, pas mane labai pilki vertimai gaunasi
Gerai, jei nepamiršiu surašysiu Bet aš dažniausiai tiek primaklinu daug,kol gaunu kokį nors rezultatą.
Sadi, labai patinka gėlytė, tokia kitokia
Kaip reikia sugauti salės zuikučius , pvz Peperoni kažkada buvo įkėlus gėlę su saulės "taškučiais" tokiais?
Dėkui už pastabas mano seneliams
Dar pagalvojau, kad Lamellos mociute man per grazi, kad jos rauksles taip issryskinti ir akcentuoti suprantu to daryma su kazkokiais labai charakteringais zmonem, ale elgetom, ar kokiais nzn... senukais kur dantys byra, bet ne graziais zmonem cia tik mano nuomone
Noriu paklausti is kur fonus pirkote ir kokiu matmenu jei nepirkot o pasigaminote tai kaip? jei tai zinoma nera paslaptis
Ir neberandu, kur PS nueiti, kad grazinti ta ikona kaireje su sepetuku ir kitais irankiais neberandu
Aciu uz komentarus mano fotkem siaip sau jos visos... nemyliu nei vienos... kazi kaip gelese desineje ta juoda kampa panaikint?
Noriu paklausti is kur fonus pirkote ir kokiu matmenu jei nepirkot o pasigaminote tai kaip? jei tai zinoma nera paslaptis
Ir neberandu, kur PS nueiti, kad grazinti ta ikona kaireje su sepetuku ir kitais irankiais neberandu
Aciu uz komentarus mano fotkem siaip sau jos visos... nemyliu nei vienos... kazi kaip gelese desineje ta juoda kampa panaikint?
QUOTE(lamella @ 2009 04 14, 09:36)
Kaip reikia sugauti salės zuikučius , pvz Peperoni kažkada buvo įkėlus gėlę su saulės "taškučiais" tokiais?
Na jie dažniausiai gaunasi fotkinant prieš saulę
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 14, 09:44)
Na jie dažniausiai gaunasi fotkinant prieš saulę
Na kiek kart bandžiau niekad nesigavo Reiks dar bandyt
Zitlali, na gal tu ir teisi dėl tų raukšlių, turiu nuotraukų ir be jų, o jei dar jas nuklonavus tai mano močiutė atrodytų kaip ketriasdešimtmetė
Dėl fono tai juodą foną gaminausi pati, pasiėmiau dažymo kartono na kai kloja tokį kartoną ant grindų kai dažo sienas, kad grindys neišsiteptų ir nudažiau jį juodais dažais
O Vėlykų proga močiutė atvežė baltų medžiagų, viena tokia ilga ilga, dar neišbandžiau, bet gerai, kad nereikės pirkti
sulaukiau nors koookiu tai atsiliepimu mano fotkems, nes jau pamaniau, kad na bent jau sukritikuotu , nes nieko yra baisiau nei nieko, ale na nors kazkiek
sakai? tai kad man tos tvoros taip neidomu o su zvirbliuku nieko doro is to ritmo gautusi, nors sioje fotkej laaabai daug kirpau na, nevermatter
smagu, kad patiko mano augaleliai
oi deeeekui
ech
Zitlali, nepabek - labai smagu, kad tu tiek daug foto dedi o jei ir nededi, tai smaikstus juokeliai pakelia nuotaika ir uz paukstuka aciu
QUOTE(Pukė @ 2009 04 13, 23:30)
nugi sita i ritma reikejo kelt man patiko augaliukai
sakai? tai kad man tos tvoros taip neidomu o su zvirbliuku nieko doro is to ritmo gautusi, nors sioje fotkej laaabai daug kirpau na, nevermatter
smagu, kad patiko mano augaleliai
QUOTE(Armana @ 2009 04 14, 07:45)
Man irgi ši labiausiai patinka
oi deeeekui
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 14, 08:55)
Jo , su makro
ech
Zitlali, nepabek - labai smagu, kad tu tiek daug foto dedi o jei ir nededi, tai smaikstus juokeliai pakelia nuotaika ir uz paukstuka aciu