Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

Labas rytas smile.gif

Iš paskutiniųjų įstrigo labai neblogos: lamellos močiutė, Zitlali paskutinės gėlės, tik viršutinis dešinysis kampas kliūva, Sadi abi bigsmile.gif o ypač pirmoji gėlė, Duomos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 14, 07:38)
Visdelto offtopu yra  tongue.gif Sukuriau tema bendraminciuose kurioje butu galima laisviau pakalbeti...apie viska  rolleyes.gif Kur vaziuota, kur fotografuota, vistiek juk daug idomybiu nutinka uzsikabinus fotika ant kaklo  ax.gif
Dalyvavimas neprivalomas, kas nori tas raso.... kas speja, tas skaito  mirksiukas.gif 
?

na, kur fotografuota ar vaziuota t.y. foto salygos kokios buvo nera off topic - ta tema nebent bus apie asmenini gyvenima, vaikus, vyrus ir t.t. lotuliukas.gif
Atsakyti
Jo , su makro smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 balandžio 2009 - 08:01
QUOTE(Armana @ 2009 04 14, 07:45)

Ruste, kam blicą naudoji  nono.gif

nefotkina mano kitaip sad.gif

jei be blico reikia ant stovo kažką daryti, kitaip visas kadras "sujudėjęs" sad.gif
arba apšvietimo kažkokio papildomo sad.gif
buitinėse foto nelabai ten ir gaunasi kažko ieškoti sad.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif
kiek foto bigsmile.gif
Sadi gelyte labai patiko ir varle gerule biggrin.gif kaip blynas guli lotuliukas.gif
Zitlali geles taip pat (remai ir fonas thumbup.gif tongue.gif ), leliaus pakausis schmoll.gif , is seniau matytu -tai seses portretai faini buvo
Duomos medis man si kart kazkaip nlb-tiesiog nieko naujo,kabinancio,gal zmogaus ne nereikia,tada butu tiesiog minimalistine foto g.gif nzn kazkas ni to,bet cia tik man greiciausiai blush2.gif
lamellos seneliai: senelio portretas visai neblogas smile.gif
Atsakyti
Sveikos po velyku,

ziuriu netinginiavot biggrin.gif netgi stipriai dirbote. Puikus kadrai thumbup.gif
As nieko neturiu rodomo verysad.gif nesigauna, nors tu ka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 13, 22:42)
O gal kitą sykį maždaug seką gali surašyti  blush2.gif
Ar čia nuotraukos kokybė, ar nemoku versti, pas mane labai pilki vertimai gaunasi  g.gif

Gerai, jei nepamiršiu surašysiu mirksiukas.gif Bet aš dažniausiai tiek primaklinu daug,kol gaunu kokį nors rezultatą. biggrin.gif
Sadi, labai patinka gėlytė, tokia kitokia wub.gif

Kaip reikia sugauti salės zuikučius , pvz Peperoni kažkada buvo įkėlus gėlę su saulės "taškučiais" tokiais? blush2.gif

Dėkui už pastabas mano seneliams 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 14 balandžio 2009 - 08:37
Dar pagalvojau, kad Lamellos mociute man per grazi, kad jos rauksles taip issryskinti ir akcentuoti smile.gif suprantu to daryma su kazkokiais labai charakteringais zmonem, ale elgetom, ar kokiais nzn... senukais kur dantys byra, bet ne graziais zmonem smile.gif cia tik mano nuomone 4u.gif

Noriu paklausti is kur fonus pirkote ir kokiu matmenu smile.gif jei nepirkot o pasigaminote tai kaip? jei tai zinoma nera paslaptis tongue.gif

Ir neberandu, kur PS nueiti, kad grazinti ta ikona kaireje su sepetuku ir kitais irankiais g.gif neberandu

Aciu uz komentarus mano fotkem smile.gif siaip sau jos visos... nemyliu nei vienos... kazi kaip gelese desineje ta juoda kampa panaikint? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 14 balandžio 2009 - 08:41
QUOTE(lamella @ 2009 04 14, 09:36)
Kaip reikia sugauti salės zuikučius , pvz Peperoni kažkada buvo įkėlus gėlę su saulės "taškučiais" tokiais? blush2.gif

Na jie dažniausiai gaunasi fotkinant prieš saulę ax.gif
Atsakyti
Tiesa, dar tas paukstukas ant tvoros man patiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 14, 09:44)
Na jie dažniausiai gaunasi fotkinant prieš saulę  ax.gif

Na kiek kart bandžiau niekad nesigavo doh.gif Reiks dar bandyt
Zitlali, na gal tu ir teisi dėl tų raukšlių, turiu nuotraukų ir be jų, o jei dar jas nuklonavus tai mano močiutė atrodytų kaip ketriasdešimtmetė biggrin.gif

Dėl fono tai juodą foną gaminausi pati, pasiėmiau dažymo kartono na kai kloja tokį kartoną ant grindų kai dažo sienas, kad grindys neišsiteptų ir nudažiau jį juodais dažais biggrin.gif

O Vėlykų proga močiutė atvežė baltų medžiagų, viena tokia ilga ilga, dar neišbandžiau, bet gerai, kad nereikės pirkti biggrin.gif
Atsakyti
karsta.gif sulaukiau nors koookiu tai atsiliepimu mano fotkems, nes jau pamaniau, kad na bent jau sukritikuotu , nes nieko yra baisiau nei nieko, ale na nors kazkiek ax.gif biggrin.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 13, 23:30)
nugi sita  i ritma reikejo kelt mirksiukas.gif man patiko augaliukai wub.gif

sakai? g.gif tai kad man tos tvoros taip neidomu mastau.gif o su zvirbliuku nieko doro is to ritmo gautusi, nors sioje fotkej laaabai daug kirpau smile.gif na, nevermatter wink.gif

smagu, kad patiko mano augaleliai 4u.gif

QUOTE(Armana @ 2009 04 14, 07:45)
Man irgi ši labiausiai patinka

rolleyes.gif oi deeeekui smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 14, 08:55)
Jo , su makro smile.gif

ech wub.gif

Zitlali, nepabek - labai smagu, kad tu tiek daug foto dedi smile.gif o jei ir nededi, tai smaikstus juokeliai pakelia nuotaika biggrin.gif ir uz paukstuka aciu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasytce: 14 balandžio 2009 - 08:53