Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

user posted image

is vakarykscio pasibuvimo gamtoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 13, 15:43)
Edeva, nežinau, lyg kontrasto per daug  blush2.gif

unsure.gif apie kokia tu cia mastau.gif kad lyg nedejau foto blush2.gif einu paieskot doh.gif
Atsakyti
Duoma, nežinau net ką pasakyti aš gamtos vaizdų nemoku vertinti, man gražus vaizdelis wub.gif
Ninin, žinok verčiau visaip, visko primaklinau blush2.gif
Zitlali, man antras vabalas labai fainas wub.gif Patinka man vabaliukai biggrin.gif O gėlės, man rods be rėmų geriau būtų, jie užgožia viską ax.gif

Dar pataisiau portretą... ax.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2009 04 13, 22:23)
unsure.gif apie kokia tu cia mastau.gif kad lyg nedejau foto  blush2.gif einu paieskot  doh.gif

Matyt sumaišė su Medona... g.gif
Kurios nuotraukos man nerodo unsure.gif
Atsakyti
Zitlali, fainai kad gali pyskint vabaliauskus wub.gif mano obj neveza iki tiek devil.gif

QUOTE(Eres @ 2009 04 13, 21:34)
Knyga turiu. Matai po mano visokiu paskutiniu ieskojimu, kompas isvaziuoja gydytis virusu sia savaite, del to ir klausiu, gal jau turit atsisiunte kokiu pamokeliu 4u.gif

hihihi.gif na taaaip . . .. . unsure.gif

o cia nebandei pasidairyt - tikrai nemazai pamokeliu smile.gif

http://fotopradziamo.....el/PS pamokos
Atsakyti
Lamella, gal ir nereik apreminti, bet jei remint man ryskiu spalvu geles arba zoles tik juodam fone ziurisi smile.gif pasiziureti gali repr. psl, ten daugumoje yra juodi fonai, taip spalvos isryskeja, nuotaukos aiskesnes smile.gif bet cia skonio reikalas...

paskutine ir einu miegot smile.gif
user posted image

Rasytce aha gal ir nieko, tik, kad skurdus tie vabalai... radau tik tuos du pas tevus... ir tai akmenis kilnojau ir tuos vabalus isprievartavau, pabegt neleidau.. o rezlutatas belenkoks.. laukiu vasaros ir spalvu! smile.gif

O siaip dingo man upas fotkint truputi smile.gif tai jei pradingsiu trumpam tai netrinkit, cia as su ikvepimu musuos wink.gif

saldziu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 13 balandžio 2009 - 21:47
QUOTE(lamella @ 2009 04 13, 22:25)
Ninin, žinok verčiau visaip, visko primaklinau blush2.gif

O gal kitą sykį maždaug seką gali surašyti blush2.gif
Ar čia nuotraukos kokybė, ar nemoku versti, pas mane labai pilki vertimai gaunasi g.gif
Atsakyti
Aj kam buvo su objektyvu ir erroru fotike, kad pakeitus nefotkina, tai man isaiskino tevas, kad turi but dedant objektyva diafragma atverta iki galo (jei rankiniu budu sukinejas). Tai tiek smile.gif man netycia nusisukdavo kiek i sali sukant prie korpuso ir viskas...
Atsakyti
Labai patinka Duomos medis wub.gif wub.gif wub.gif

o kaip toks vaizdelis? g.gif tas žalias atspindys jaučiu labai maišo? bandyk klonuot ar trint lauk? ax.gif

"vakare"
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 13 balandžio 2009 - 22:08
QUOTE(Armana @ 2009 04 13, 09:40)
Man su Patch tool viskas gražiai pasinaikina  ax.gif

aciu, bandysiu smile.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 13, 10:49)
Pukės patiko paskutinė, bet vėlgi man trūksta apačios  blush2.gif  norėtųsi matyti pagrindą ant ko padėtas maišas su lelium smile.gif

vat del tos apacios man ir netiko sitas rezultatas drinks_cheers.gif doh.gif vel bandysiu lotuliukas.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 04 13, 11:44)
Puke, man sitos tavo foto patiko maziau, nei ta anksciau rodyta is sitos serijos (nors, aisku, spalvu skaidrumo is taves neatimsi). Gal cia perdaug demesio maisui?

vadinas, manau, kad baltas fonas pisryskina maisa daugiau, nei leliu g.gif ar kompozicija netinkama g.gif blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 13, 15:15)

ai, man tas pakausiukas toks neinformatyvus blush2.gif

Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 13, 16:48)
Pagavau zvirbliuka  bigsmile.gif , bet ziauriai truko televyko, ir nepritrauke kiek reikia, ir kokybe toli grazu  rolleyes.gif
user posted image

nugi sita i ritma reikejo kelt mirksiukas.gif man patiko augaliukai wub.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 13, 20:51)
Irgi is gyvos gamtos:

cia su savo nikkor macro?? nerealiai tas priartintas vaidzdas bigsmile.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 13, 22:07)
o kaip toks vaizdelis? g.gif tas žalias atspindys jaučiu labai maišo? bandyk klonuot ar trint lauk? ax.gif

neklonuok, man patinka wub.gif tokia tapybiska gelyte wub.gif

Duomos medis irgi patiko smile.gif
Atsakyti
Čia varlių prisižiūrėjus ėjau ir aš jų ieškot smile.gif
Ryškumo trūksta, ane Bonda? ax.gif

SPA prisedūrom besimėgaujant
user posted image
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(JulieTa @ 2009 04 13, 13:05)
Armana, bandau tave megdziot, bet is kur ta fona gaut, noooooriu pavasario  doh.gif

Fono reikia lauke ieškoti tongue.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 04 13, 16:48)
O si man labiausiai wub.gif, nezinau kaip jums smile.gif
user posted image

: Man irgi ši labiausiai patinka wub.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 04 13, 16:55)
o štai mano margučiai ir gėlelės, kurios pas mamą sode žydi smile.gif

Ruste, kam blicą naudoji nono.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 04 13, 19:40)
Vienišas draugas. .

Senelis sakė, eidavo po juo pasėdėti, kai jam būdavo liūdna, ar norėdavo pabūti vienas. Mes irgi panašiai darėme. Tik mums nebuvo liūdna ir mes nebuvome vieni.

user posted image

Man labai gražu wub.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 04 13, 21:23)
unsure.gif apie kokia tu cia mastau.gif kad lyg nedejau foto  blush2.gif einu paieskot  doh.gif

Tikrai, sumaišiau tave su Medona blush2.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 13, 22:07)

Oi kaip man patinka tokie atspindžiai. Liuksiška gėlytė wub.gif
Ir varlytė pas tave gerulė, tokia atsipalaidavusi, net vanduo neraibuliuoja tongue.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 14 balandžio 2009 - 06:49
sveiki.Labai daug nuotraukyciu idejote per sventes thumbup.gif
Labiausiai istrigo Domos medis, ZItlali geles, ir sorry pamirsau kieno - mergytes su nerealiom blakstienom wub.gif ir lamellos seneliai wub.gif Sadi paskutine gelyte ax.gif thumbup.gif

Visdelto offtopu yra tongue.gif Sukuriau tema bendraminciuose kurioje butu galima laisviau pakalbeti...apie viska rolleyes.gif Kur vaziuota, kur fotografuota, vistiek juk daug idomybiu nutinka uzsikabinus fotika ant kaklo ax.gif
Dalyvavimas neprivalomas, kas nori tas raso.... kas speja, tas skaito mirksiukas.gif
?
Atsakyti