is vakarykscio pasibuvimo gamtoje
QUOTE(Armana @ 2009 04 13, 15:43)
Edeva, nežinau, lyg kontrasto per daug
apie kokia tu cia kad lyg nedejau foto einu paieskot
Duoma, nežinau net ką pasakyti aš gamtos vaizdų nemoku vertinti, man gražus vaizdelis
Ninin, žinok verčiau visaip, visko primaklinau
Zitlali, man antras vabalas labai fainas Patinka man vabaliukai O gėlės, man rods be rėmų geriau būtų, jie užgožia viską
Dar pataisiau portretą...
Papildyta:
Matyt sumaišė su Medona...
Kurios nuotraukos man nerodo
Zitlali, man antras vabalas labai fainas Patinka man vabaliukai O gėlės, man rods be rėmų geriau būtų, jie užgožia viską
Dar pataisiau portretą...
Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2009 04 13, 22:23)
Matyt sumaišė su Medona...
Kurios nuotraukos man nerodo
Zitlali, fainai kad gali pyskint vabaliauskus mano obj neveza iki tiek
na taaaip . . .. .
o cia nebandei pasidairyt - tikrai nemazai pamokeliu
http://fotopradziamo.....el/PS pamokos
QUOTE(Eres @ 2009 04 13, 21:34)
Knyga turiu. Matai po mano visokiu paskutiniu ieskojimu, kompas isvaziuoja gydytis virusu sia savaite, del to ir klausiu, gal jau turit atsisiunte kokiu pamokeliu
na taaaip . . .. .
o cia nebandei pasidairyt - tikrai nemazai pamokeliu
http://fotopradziamo.....el/PS pamokos
Lamella, gal ir nereik apreminti, bet jei remint man ryskiu spalvu geles arba zoles tik juodam fone ziurisi pasiziureti gali repr. psl, ten daugumoje yra juodi fonai, taip spalvos isryskeja, nuotaukos aiskesnes bet cia skonio reikalas...
paskutine ir einu miegot
Rasytce aha gal ir nieko, tik, kad skurdus tie vabalai... radau tik tuos du pas tevus... ir tai akmenis kilnojau ir tuos vabalus isprievartavau, pabegt neleidau.. o rezlutatas belenkoks.. laukiu vasaros ir spalvu!
O siaip dingo man upas fotkint truputi tai jei pradingsiu trumpam tai netrinkit, cia as su ikvepimu musuos
saldziu
paskutine ir einu miegot
Rasytce aha gal ir nieko, tik, kad skurdus tie vabalai... radau tik tuos du pas tevus... ir tai akmenis kilnojau ir tuos vabalus isprievartavau, pabegt neleidau.. o rezlutatas belenkoks.. laukiu vasaros ir spalvu!
O siaip dingo man upas fotkint truputi tai jei pradingsiu trumpam tai netrinkit, cia as su ikvepimu musuos
saldziu
QUOTE(lamella @ 2009 04 13, 22:25)
O gal kitą sykį maždaug seką gali surašyti
Ar čia nuotraukos kokybė, ar nemoku versti, pas mane labai pilki vertimai gaunasi
Labai patinka Duomos medis
o kaip toks vaizdelis? tas žalias atspindys jaučiu labai maišo? bandyk klonuot ar trint lauk?
"vakare"
o kaip toks vaizdelis? tas žalias atspindys jaučiu labai maišo? bandyk klonuot ar trint lauk?
"vakare"
QUOTE(Armana @ 2009 04 13, 09:40)
Man su Patch tool viskas gražiai pasinaikina
aciu, bandysiu
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 13, 10:49)
Pukės patiko paskutinė, bet vėlgi man trūksta apačios norėtųsi matyti pagrindą ant ko padėtas maišas su lelium
vat del tos apacios man ir netiko sitas rezultatas vel bandysiu
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 13, 11:44)
Puke, man sitos tavo foto patiko maziau, nei ta anksciau rodyta is sitos serijos (nors, aisku, spalvu skaidrumo is taves neatimsi). Gal cia perdaug demesio maisui?
vadinas, manau, kad baltas fonas pisryskina maisa daugiau, nei leliu ar kompozicija netinkama
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 13, 15:15)
ai, man tas pakausiukas toks neinformatyvus
Papildyta:
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 13, 16:48)
Pagavau zvirbliuka , bet ziauriai truko televyko, ir nepritrauke kiek reikia, ir kokybe toli grazu
nugi sita i ritma reikejo kelt man patiko augaliukai
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 13, 20:51)
Irgi is gyvos gamtos:
cia su savo nikkor macro?? nerealiai tas priartintas vaidzdas
QUOTE(Sadi @ 2009 04 13, 22:07)
neklonuok, man patinka tokia tapybiska gelyte
Duomos medis irgi patiko
Čia varlių prisižiūrėjus ėjau ir aš jų ieškot
Ryškumo trūksta, ane Bonda?
SPA prisedūrom besimėgaujant
Ryškumo trūksta, ane Bonda?
SPA prisedūrom besimėgaujant
Labas rytas
Fono reikia lauke ieškoti
: Man irgi ši labiausiai patinka
Ruste, kam blicą naudoji
Man labai gražu
Tikrai, sumaišiau tave su Medona
Oi kaip man patinka tokie atspindžiai. Liuksiška gėlytė
Ir varlytė pas tave gerulė, tokia atsipalaidavusi, net vanduo neraibuliuoja
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 13, 13:05)
Armana, bandau tave megdziot, bet is kur ta fona gaut, noooooriu pavasario
Fono reikia lauke ieškoti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 13, 16:48)
: Man irgi ši labiausiai patinka
QUOTE(Rustė @ 2009 04 13, 16:55)
o štai mano margučiai ir gėlelės, kurios pas mamą sode žydi
Ruste, kam blicą naudoji
QUOTE(Duoma @ 2009 04 13, 19:40)
Vienišas draugas. .
Senelis sakė, eidavo po juo pasėdėti, kai jam būdavo liūdna, ar norėdavo pabūti vienas. Mes irgi panašiai darėme. Tik mums nebuvo liūdna ir mes nebuvome vieni.
Senelis sakė, eidavo po juo pasėdėti, kai jam būdavo liūdna, ar norėdavo pabūti vienas. Mes irgi panašiai darėme. Tik mums nebuvo liūdna ir mes nebuvome vieni.
Man labai gražu
QUOTE(Edeva @ 2009 04 13, 21:23)
Tikrai, sumaišiau tave su Medona
QUOTE(Sadi @ 2009 04 13, 22:07)
Oi kaip man patinka tokie atspindžiai. Liuksiška gėlytė
Ir varlytė pas tave gerulė, tokia atsipalaidavusi, net vanduo neraibuliuoja
sveiki.Labai daug nuotraukyciu idejote per sventes
Labiausiai istrigo Domos medis, ZItlali geles, ir sorry pamirsau kieno - mergytes su nerealiom blakstienom ir lamellos seneliai Sadi paskutine gelyte
Visdelto offtopu yra Sukuriau tema bendraminciuose kurioje butu galima laisviau pakalbeti...apie viska Kur vaziuota, kur fotografuota, vistiek juk daug idomybiu nutinka uzsikabinus fotika ant kaklo
Dalyvavimas neprivalomas, kas nori tas raso.... kas speja, tas skaito ?
Labiausiai istrigo Domos medis, ZItlali geles, ir sorry pamirsau kieno - mergytes su nerealiom blakstienom ir lamellos seneliai Sadi paskutine gelyte
Visdelto offtopu yra Sukuriau tema bendraminciuose kurioje butu galima laisviau pakalbeti...apie viska Kur vaziuota, kur fotografuota, vistiek juk daug idomybiu nutinka uzsikabinus fotika ant kaklo
Dalyvavimas neprivalomas, kas nori tas raso.... kas speja, tas skaito ?