Lamella man abi super nuotraukos gal pilkokos, bet siaip jega
Su Velykom visas
Liamuna su angeliuku
Gal turit kas RAW konverteri? permest gal galetumet?
kritikai
Liamuna, su dukrytes gimimu lauksim nuotrauku
Su Sv. Velykom visas Ar grazus buvo marguciai ir ju nuotraukos?
Kritikai
Su Sv. Velykom visas Ar grazus buvo marguciai ir ju nuotraukos?
Kritikai
Lamella, nuotraukytė galėtų būti šiek tiek tamsesnė
Zitali, man patinka, tik petukai gal kiek padegę.
Edeva, nežinau, lyg kontrasto per daug
Zitali, man patinka, tik petukai gal kiek padegę.
Edeva, nežinau, lyg kontrasto per daug
Sveiki
komentuot kitu foto nemoku, kaip kad tik pasakyt patinka nepatinka, o jus visos laukiat daugiau, tai as nekomentuosiu
Stai ka as siandien pagavau pas mama kieme
O si man labiausiai , nezinau kaip jums
Pagavau zvirbliuka , bet ziauriai truko televyko, ir nepritrauke kiek reikia, ir kokybe toli grazu
p.s. ir pamaciau kad dar ir svyyyra i kaire , ai netaisysiu
komentuot kitu foto nemoku, kaip kad tik pasakyt patinka nepatinka, o jus visos laukiat daugiau, tai as nekomentuosiu
Stai ka as siandien pagavau pas mama kieme
O si man labiausiai , nezinau kaip jums
Pagavau zvirbliuka , bet ziauriai truko televyko, ir nepritrauke kiek reikia, ir kokybe toli grazu
p.s. ir pamaciau kad dar ir svyyyra i kaire , ai netaisysiu
QUOTE(Armana @ 2009 04 13, 10:35)
uojiej kaip čia gražu
žaluma tiesiog sklinda iš tų nuotraukų
o štai mano margučiai ir gėlelės, kurios pas mamą sode žydi
Zitlali, man atrodo, kad galvytė per daug į kraštus remiasi ir dalina kadrą pusiau, nežinau ar čia gerai ar blogai, bet man kažkaip nesižiūri toks kadravimas
Medona, nerodo man nuotraukos...
http://www.flickr.co.../stoneth/page2/
čia pas pažengusias užmačiau, na kaip man patinkia raukšlėti žmonės
Medona, nerodo man nuotraukos...
http://www.flickr.co.../stoneth/page2/
čia pas pažengusias užmačiau, na kaip man patinkia raukšlėti žmonės
QUOTE(Eres @ 2009 04 13, 20:43)
Mergaites, pagalvojau kaip mokinates photoshopa? Turiu knygu, bet galvoju, gal kokia info ar pamokas internete turit
siaip tai su didele baime ziurejau i PS, man ten kazkas nerealaus yra. isigijau knyga, kuri yra patalpinta musu bloge, gali parsisiust, tai vat as pagal ja ir darau kazka.
o daugiau visko tai is parsipustu pamokeliu is ineto, is ivairiu puslapiu - tiesiog reik kantriai paieskot inete - to gerio pilna
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 13, 20:09)
siaip tai su didele baime ziurejau i PS, man ten kazkas nerealaus yra. isigijau knyga, kuri yra patalpinta musu bloge, gali parsisiust, tai vat as pagal ja ir darau kazka.
o daugiau visko tai is parsipustu pamokeliu is ineto, is ivairiu puslapiu - tiesiog reik kantriai paieskot inete - to gerio pilna
Knyga turiu. Matai po mano visokiu paskutiniu ieskojimu, kompas isvaziuoja gydytis virusu sia savaite, del to ir klausiu, gal jau turit atsisiunte kokiu pamokeliu
Su šventėmis!!!
Lamella, kaip vertei į jb? LAbai labai gražūs portretukai
Lamella, kaip vertei į jb? LAbai labai gražūs portretukai