Senelis sakė, eidavo po juo pasėdėti, kai jam būdavo liūdna, ar norėdavo pabūti vienas. Mes irgi panašiai darėme. Tik mums nebuvo liūdna ir mes nebuvome vieni.
Zitlali, man atrodo, kad galvytė per daug į kraštus remiasi ir dalina kadrą pusiau, nežinau ar čia gerai ar blogai, bet man kažkaip nesižiūri toks kadravimas Medona, nerodo man nuotraukos...
siaip tai su didele baime ziurejau i PS, man ten kazkas nerealaus yra. isigijau knyga, kuri yra patalpinta musu bloge, gali parsisiust, tai vat as pagal ja ir darau kazka.
o daugiau visko tai is parsipustu pamokeliu is ineto, is ivairiu puslapiu - tiesiog reik kantriai paieskot inete - to gerio pilna
siaip tai su didele baime ziurejau i PS, man ten kazkas nerealaus yra. isigijau knyga, kuri yra patalpinta musu bloge, gali parsisiust, tai vat as pagal ja ir darau kazka.
o daugiau visko tai is parsipustu pamokeliu is ineto, is ivairiu puslapiu - tiesiog reik kantriai paieskot inete - to gerio pilna
Knyga turiu. Matai po mano visokiu paskutiniu ieskojimu, kompas isvaziuoja gydytis virusu sia savaite, del to ir klausiu, gal jau turit atsisiunte kokiu pamokeliu