Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

liamuna, tave jau sveikint galima bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif su dukryte wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

o as vel i maisa vaika kaisioju lotuliukas.gif dar teks ir kaisot, jai tam maise patinka lotuliukas.gif , nes norimo kadro negavau doh.gif

user posted image

nervuoja fonas, rauksles susidaro unsure.gif didesne man geriau galbut g.gif bet ta rauksle viska gadina doh.gif

user posted image

dar tokia turiu blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Čia iš vakarykščio pasivaikščiojimo ax.gif

Pavasarėja

user posted image

user posted image

Šabašynas

user posted image

Puke, man paskutinė labai patinka wub.gif O tu nebandei su PS tą raukšlę panaikinti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 13 balandžio 2009 - 09:38
Armana, man patiko tavo pirmosios wub.gif cia su 50-uku? koki f nustatei?

rauksle naikinti tai bandziau, bet vyras pradejo rekt, kad neliesciau jos lotuliukas.gif doh.gif sako, per didelis objektas, kad graziai panaikint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 13 balandžio 2009 - 09:39
QUOTE(Pukė @ 2009 04 13, 09:38)
Armana, man patiko tavo pirmosios wub.gif cia su 50-uku? koki f nustatei?

rauksle naikinti tai bandziau, bet vyras pradejo rekt, kad neliesciau jos lotuliukas.gif  doh.gif sako, per didelis objektas, kad graziai panaikint g.gif

Taip su 50-tuku ax.gif F 2.8 blush2.gif

Man su Patch tool viskas gražiai pasinaikina ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 13 balandžio 2009 - 09:44
Pukė - man paskutinė labiausia wub.gif matosi kad vaikas ne tik įkištas sėdi,bet dar kažką ir veikia tam maiše wub.gif

Armanos minimalistinė su šakele labai man limpa wub.gif

liamuna - sveikinimai wub.gif

Atsakyti
Nikkės patiko nuotraukų spalvos...viskas taip dera..margučiai, grindys, sienų spalva thumbup.gif tik gal tikrai norėtųsi mergytės su tokia lengva lengva suknele smile.gif ir fotkėj su berniuku vos daugiau apačios...

Pukės patiko paskutinė, bet vėlgi man trūksta apačios blush2.gif norėtųsi matyti pagrindą ant ko padėtas maišas su lelium smile.gif

Armanos pirmos dvi ... o spalvos spalvos...fantastika!
Atsakyti
Sveikinam visas su sventem!

Idedu nuoroda su savo ND, kur yra trys fokusuoti daiktai, diafragramos ir WB ir abieju apsvietimu. Jei visi sie tiks, tai bandysiu sekancius du kaip nors padaryti.

NAMU DARBAI
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 12, 23:53)
Lamella,

Tave paskutiniu metu tik girt ir norisi. Na, žinok, fantastiškai man žiūrisi, o kai raukšles pagyvinai, tai apskritai pasaka portretas - ir man tas užspaudimas čia labai tinka, žvilgsnis koks skvarbus- uch, stipriai wink.gif šaunuolė. (Pasakok kaip ryškinai raukšles smile.gif )

O, dėkui labai blush2.gif Raukšles su Levels paryškinau, nes pavertus jb trūko raukšlių ryškumo smile.gif
Dėkui visoms už komentarus smile.gif
Armana, gražios šakelės thumbup.gif
Puke, man tai senesnis variantas maiše labiau patiko ax.gif
Nikke, paskutinė su margučiais patinka, tik kaip jau sakė reikia patiesinti ax.gif
Liamuna 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 13 balandžio 2009 - 11:40
Liamuna, didziausi sveikinimai! clap.gif clap.gif clap.gif Linkejimai naujam supermodeliukui! biggrin.gif Aukit didutes ir sveikutes!

Sadi, Puke, Loreli, Armana, Julieta, Liamuna, Stikline, Lamella - se jums balionas 4u.gif (visoms vienas, nes krize biggrin.gif )

Sadi, actionas tai greiciausiai "104 by night-fate", dabar jau tiksliai negaliu pasakyti, tada kelis pabandziau ir viena palikau. Bet matai as dar pries tai RAW formate spalvas truputi pastumdziau, o ir siaip foto visa saules nusviesta, aisku, kad toki pati efekta sunku kitos aplinkos nuotraukoj isgauti. (cia as apie ta laukine foto, Velyku foto be actionu).

O apacios berniukui nepagailejau, ale teko nukirpti, tiesinant horizonta (nors va gavau komentara, kad vis tiek netiesus). ax.gif Mat fotografavau guledama ant pilvo, alkunes ir galva pakeltos, galvoje kaip laikrodis tiksi: "nedrebink ranku, nekreivink horizonto, nedrebink - nekreivink, nedrebink - nekreivink...". biggrin.gif Tai nesudrebinti kelis kadrus pavyko, bet horizontas tai oi oi, vos ne istrizas. biggrin.gif labai reiketu daugiau apacios, bet klonuoti tingiu... Labai jau kruopstumo reikalaujantis darbas... blush2.gif

O del nuogales tai tikrai labai gera pastaba. Is pradziu pagalvojau - ot davatkos lotuliukas.gif , bet paskui pasiziurejau - nugi tikrai su suknute butu graziau. biggrin.gif

Loreli, grazus kelias butu, bet pernelyg i kaire nustumei.

Puke, man sitos tavo foto patiko maziau, nei ta anksciau rodyta is sitos serijos (nors, aisku, spalvu skaidrumo is taves neatimsi). Gal cia perdaug demesio maisui?

Armana, o man patiko tavo sabakstynas! thumbup.gif Tik gal visgi reikejo kitaip kadruoti? Mano supratimu, labiausiai aki traukia tas issisakojes kelmas (ar kas ten bebutu), kur virsui beveik per viduri. Tai vat ji ir reiketu i trecdaliu susikirtima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 13 balandžio 2009 - 11:47
Sveikos 4u.gif
Su Sventemis ir Liamuna su dukrytes gimimu wub.gif
QUOTE(lamella @ 2009 04 12, 18:21)
Na va pabandžiau paryškint raukšles, gal geriau...? ax.gif

fotogeniskas tavo senelis thumbup.gif

QUOTE(Armana @ 2009 04 13, 09:35)

Pavasarėja

wub.gif koks fonas

Puke, man pirma ir trecia wub.gif

Nikkes velykines foto sava sviesa zavi, mergaitei sukneles ir man pritruko unsure.gif
Atsakyti
Armana, bandau tave megdziot, bet is kur ta fona gaut, noooooriu pavasario doh.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
Ši tai turbūt per pilka ir per plokščia...? g.gif
user posted image
Atsakyti