liamuna, tave jau sveikint galima su dukryte
o as vel i maisa vaika kaisioju dar teks ir kaisot, jai tam maise patinka , nes norimo kadro negavau
nervuoja fonas, rauksles susidaro didesne man geriau galbut bet ta rauksle viska gadina
dar tokia turiu
Čia iš vakarykščio pasivaikščiojimo
Pavasarėja
Šabašynas
Puke, man paskutinė labai patinka O tu nebandei su PS tą raukšlę panaikinti?
Pavasarėja
Šabašynas
Puke, man paskutinė labai patinka O tu nebandei su PS tą raukšlę panaikinti?
Armana, man patiko tavo pirmosios cia su 50-uku? koki f nustatei?
rauksle naikinti tai bandziau, bet vyras pradejo rekt, kad neliesciau jos sako, per didelis objektas, kad graziai panaikint
rauksle naikinti tai bandziau, bet vyras pradejo rekt, kad neliesciau jos sako, per didelis objektas, kad graziai panaikint
QUOTE(Pukė @ 2009 04 13, 09:38)
Armana, man patiko tavo pirmosios cia su 50-uku? koki f nustatei?
Taip su 50-tuku F 2.8
Man su Patch tool viskas gražiai pasinaikina
Pukė - man paskutinė labiausia matosi kad vaikas ne tik įkištas sėdi,bet dar kažką ir veikia tam maiše
Armanos minimalistinė su šakele labai man limpa
liamuna - sveikinimai
Armanos minimalistinė su šakele labai man limpa
liamuna - sveikinimai
Nikkės patiko nuotraukų spalvos...viskas taip dera..margučiai, grindys, sienų spalva tik gal tikrai norėtųsi mergytės su tokia lengva lengva suknele ir fotkėj su berniuku vos daugiau apačios...
Pukės patiko paskutinė, bet vėlgi man trūksta apačios norėtųsi matyti pagrindą ant ko padėtas maišas su lelium
Armanos pirmos dvi ... o spalvos spalvos...fantastika!
Pukės patiko paskutinė, bet vėlgi man trūksta apačios norėtųsi matyti pagrindą ant ko padėtas maišas su lelium
Armanos pirmos dvi ... o spalvos spalvos...fantastika!
Sveikinam visas su sventem!
Idedu nuoroda su savo ND, kur yra trys fokusuoti daiktai, diafragramos ir WB ir abieju apsvietimu. Jei visi sie tiks, tai bandysiu sekancius du kaip nors padaryti.
NAMU DARBAI
Idedu nuoroda su savo ND, kur yra trys fokusuoti daiktai, diafragramos ir WB ir abieju apsvietimu. Jei visi sie tiks, tai bandysiu sekancius du kaip nors padaryti.
NAMU DARBAI
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 12, 23:53)
Lamella,
Tave paskutiniu metu tik girt ir norisi. Na, žinok, fantastiškai man žiūrisi, o kai raukšles pagyvinai, tai apskritai pasaka portretas - ir man tas užspaudimas čia labai tinka, žvilgsnis koks skvarbus- uch, stipriai šaunuolė. (Pasakok kaip ryškinai raukšles )
Tave paskutiniu metu tik girt ir norisi. Na, žinok, fantastiškai man žiūrisi, o kai raukšles pagyvinai, tai apskritai pasaka portretas - ir man tas užspaudimas čia labai tinka, žvilgsnis koks skvarbus- uch, stipriai šaunuolė. (Pasakok kaip ryškinai raukšles )
O, dėkui labai Raukšles su Levels paryškinau, nes pavertus jb trūko raukšlių ryškumo
Dėkui visoms už komentarus
Armana, gražios šakelės
Puke, man tai senesnis variantas maiše labiau patiko
Nikke, paskutinė su margučiais patinka, tik kaip jau sakė reikia patiesinti
Liamuna
Liamuna, didziausi sveikinimai! Linkejimai naujam supermodeliukui! Aukit didutes ir sveikutes!
Sadi, Puke, Loreli, Armana, Julieta, Liamuna, Stikline, Lamella - se jums balionas (visoms vienas, nes krize )
Sadi, actionas tai greiciausiai "104 by night-fate", dabar jau tiksliai negaliu pasakyti, tada kelis pabandziau ir viena palikau. Bet matai as dar pries tai RAW formate spalvas truputi pastumdziau, o ir siaip foto visa saules nusviesta, aisku, kad toki pati efekta sunku kitos aplinkos nuotraukoj isgauti. (cia as apie ta laukine foto, Velyku foto be actionu).
O apacios berniukui nepagailejau, ale teko nukirpti, tiesinant horizonta (nors va gavau komentara, kad vis tiek netiesus). Mat fotografavau guledama ant pilvo, alkunes ir galva pakeltos, galvoje kaip laikrodis tiksi: "nedrebink ranku, nekreivink horizonto, nedrebink - nekreivink, nedrebink - nekreivink...". Tai nesudrebinti kelis kadrus pavyko, bet horizontas tai oi oi, vos ne istrizas. labai reiketu daugiau apacios, bet klonuoti tingiu... Labai jau kruopstumo reikalaujantis darbas...
O del nuogales tai tikrai labai gera pastaba. Is pradziu pagalvojau - ot davatkos , bet paskui pasiziurejau - nugi tikrai su suknute butu graziau.
Loreli, grazus kelias butu, bet pernelyg i kaire nustumei.
Puke, man sitos tavo foto patiko maziau, nei ta anksciau rodyta is sitos serijos (nors, aisku, spalvu skaidrumo is taves neatimsi). Gal cia perdaug demesio maisui?
Armana, o man patiko tavo sabakstynas! Tik gal visgi reikejo kitaip kadruoti? Mano supratimu, labiausiai aki traukia tas issisakojes kelmas (ar kas ten bebutu), kur virsui beveik per viduri. Tai vat ji ir reiketu i trecdaliu susikirtima.
Sadi, Puke, Loreli, Armana, Julieta, Liamuna, Stikline, Lamella - se jums balionas (visoms vienas, nes krize )
Sadi, actionas tai greiciausiai "104 by night-fate", dabar jau tiksliai negaliu pasakyti, tada kelis pabandziau ir viena palikau. Bet matai as dar pries tai RAW formate spalvas truputi pastumdziau, o ir siaip foto visa saules nusviesta, aisku, kad toki pati efekta sunku kitos aplinkos nuotraukoj isgauti. (cia as apie ta laukine foto, Velyku foto be actionu).
O apacios berniukui nepagailejau, ale teko nukirpti, tiesinant horizonta (nors va gavau komentara, kad vis tiek netiesus). Mat fotografavau guledama ant pilvo, alkunes ir galva pakeltos, galvoje kaip laikrodis tiksi: "nedrebink ranku, nekreivink horizonto, nedrebink - nekreivink, nedrebink - nekreivink...". Tai nesudrebinti kelis kadrus pavyko, bet horizontas tai oi oi, vos ne istrizas. labai reiketu daugiau apacios, bet klonuoti tingiu... Labai jau kruopstumo reikalaujantis darbas...
O del nuogales tai tikrai labai gera pastaba. Is pradziu pagalvojau - ot davatkos , bet paskui pasiziurejau - nugi tikrai su suknute butu graziau.
Loreli, grazus kelias butu, bet pernelyg i kaire nustumei.
Puke, man sitos tavo foto patiko maziau, nei ta anksciau rodyta is sitos serijos (nors, aisku, spalvu skaidrumo is taves neatimsi). Gal cia perdaug demesio maisui?
Armana, o man patiko tavo sabakstynas! Tik gal visgi reikejo kitaip kadruoti? Mano supratimu, labiausiai aki traukia tas issisakojes kelmas (ar kas ten bebutu), kur virsui beveik per viduri. Tai vat ji ir reiketu i trecdaliu susikirtima.
Sveikos
Su Sventemis ir Liamuna su dukrytes gimimu
fotogeniskas tavo senelis
koks fonas
Puke, man pirma ir trecia
Nikkes velykines foto sava sviesa zavi, mergaitei sukneles ir man pritruko
Su Sventemis ir Liamuna su dukrytes gimimu
QUOTE(lamella @ 2009 04 12, 18:21)
Na va pabandžiau paryškint raukšles, gal geriau...?
fotogeniskas tavo senelis
QUOTE(Armana @ 2009 04 13, 09:35)
koks fonas
Puke, man pirma ir trecia
Nikkes velykines foto sava sviesa zavi, mergaitei sukneles ir man pritruko
Armana, bandau tave megdziot, bet is kur ta fona gaut, noooooriu pavasario
Ši tai turbūt per pilka ir per plokščia...?