Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(Armana @ 2009 04 12, 17:38)
Ačiū ačiū  ax.gif Realybėj ji (Žvaiždutė) žymiai gražesnė atrodo smile.gif

O man šis j/b vertimas labai patinka, nors gali dar pabandyti šiek tiek patamsinti rolleyes.gif .

Bandžiau žinokit tamsinti, bet tada raukšlės išnyksta ir per tamsu gaunasi, gal pasiliksiu prie šio vertimo blush2.gif
Arba reiks dar eiti senelį pakankinti, kol svečiuojas biggrin.gif
Atsakyti
su sventem mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
Na va pabandžiau paryškint raukšles, gal geriau...? ax.gif
user posted image
Atsakyti
Lamella, man labai gražu wub.gif
O senelį dar pakankink kol leidžiasi tongue.gif
Atsakyti
Lamella, Puke, Sadi - se baliona! 4u.gif
Klauset del spalvu - pirmoji foto su lengvu actionu, antra siek tiek pastumdytos kreives.

Sadi, manyciau, kad tokiose portretinese nuotraukose nebutina horizonta talpinti pagal trecdaliu taisykles, juo labiau kad tavo atveju horizontas yra tik viena is liniju (kitos linijos - kelias/zole, zole/medziai, medziai/dangus). Taigi, reikia komponuoti mergaite, ir tiek. As kipciau is virsaus ir kaires, o gal ir siek tiek apacios ir desines.

Armana, nerealus parselis! biggrin.gif Gerai ziurisi. Kokybiskai pakabinta medziaga.

Lamella, nu ta apykakle tai tikras galvos skausmas! g.gif Nezinau, bijau, kad teks tau ja atskirai sviesinti. O siaip nuotrauka jega.
Sakai, mokaisi viska pastebeti? bigsmile.gif As tai dabar labiausiai noreciau ismokti, pasiziurejus pro akute, pirma pastebeti skaiciukus (ISO, diafragma ir kt.), o tik tada ieskoti vaizdo. tongue.gif Nes fotika turiu jau beveik 3 menesius, bet kaip nemaciau jokiu skaiciu pro akute, taip iki siol nematau. doh.gif Nusistatineju viska tik is virsaus i fotika ziuredama. Ko nenusistatau - tas prarasta. doh.gif Sakiau, kai pradesiu tuos skaicius imatyti, vadinsiu tai pirmuoju zingsniu i prieki savo fotografavimo istorijoj. biggrin.gif

Su Velykom visas ir visus!
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 12 balandžio 2009 - 21:04
Ačiū už komentarus mirksiukas.gif

Lamella - kol nepasakė apie kalnieriuką, net nemačiau jo, o kai pasakė jau lyg ir akis bado doh.gif Pirma man kiek šviesoka. Bet žvilgsnis tai uchh thumbup.gif ir nėra suspausta, gerai įsikomponuoja.
pas pažengusias buvau radus apie raukšlių ryškinimą čia ir čia

Nikkė - tavo kiašų gaudytojai thumbup.gif thumbup.gif Mergytė tai išvis fantastika thumbup.gif Berniukui kiek apačios pagailėjai, tuoj iškris smile.gif Tik va ta ryški sienos ir grindų sujungimo linija ax.gif

O koks tas action naudotas? Aš bandžiau kelis tuos iš NightFate, nu nei vienas netinka doh.gif

Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 12, 18:21)
Na va pabandžiau paryškint raukšles, gal geriau...? ax.gif
user posted image

man patinka wub.gif

Nikke, aprenk ta leliu savo biggrin.gif tokie dickiai vaikstantys man zymiai graziau su rubeliais ziurisi, pvz kokia balta besiplaikstancia suknute wub.gif blush2.gif

Atsakyti
Nikke, trečia foto gera, tik gal kažkiek norėtųsi baltos spalvos. Ryškumas geras. O kūdikis plikšis kažkaip prie margučių nelabai dera , bent jau man.

Papildyta:
Takelis į pavasarį:

user posted image
Atsakyti
Lamella,

Tave paskutiniu metu tik girt ir norisi. Na, žinok, fantastiškai man žiūrisi, o kai raukšles pagyvinai, tai apskritai pasaka portretas - ir man tas užspaudimas čia labai tinka, žvilgsnis koks skvarbus- uch, stipriai wink.gif šaunuolė. (Pasakok kaip ryškinai raukšles smile.gif )
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 04 12, 21:01)
Su Velykom visas ir visus!

user posted image

Oi kokie gražūs margučiai wub.gif

Ši nuotraukytė man labai patinka wub.gif tik ją reikėtų šiek tiek patiesinti, nes viskas svyra į kairę blush2.gif
Atsakyti
Nikke, grazus marguciai, ir fotkes fainos rolleyes.gif
o Loreli, man kazkaip pritruko ryskumo takeliui g.gif
Atsakyti
Nikke fainos nuotraukytes wub.gif , tik man paskutinej norisi vos vos apacios daugiau, nes atrodo tuoj kiasiniai iskris ax.gif , bet su lelium tai isvis fantastiskas kadras wub.gif wub.gif
Atsakyti