Sadi, virsaus kirpciau ir siek tiek desines nusikirptu dar smalsu ir tavo dicke pamatyt
Sveikinu su Šv. Velykom
Pirmiausiai sveikinu visas su Sv Velykom.
Sveinam visas mamytes ir vaikucius su Sv. Velykom
( spamas tai spamas, nepyksite gal )
Zuikučiai po pievas
Ridens margučius
Ir laimės atneš į
Visus namučius!
Ridens margučius
Ir laimės atneš į
Visus namučius!
QUOTE(Armana @ 2009 04 12, 10:09)
Koks fainuolis ir margučiai labai dera viskas
Sveiki.
Su Sv velykom
Su Sv velykom
Nu Armana, bet Tavo kiaulytė kokia fotogeniška
O čia sutaršymui, ar labai užspausta? Ir ar ne per pilka?Na žodžiu rėžkit nuomonę
O čia sutaršymui, ar labai užspausta? Ir ar ne per pilka?Na žodžiu rėžkit nuomonę
QUOTE(lamella @ 2009 04 12, 15:43)
pagaliau normali zinute
lamella, man uzspausta neatrodo, zvilgsnis krypsta i akis, bet j/b gal dar pazaist reiktu ta kalnieriuka dar reikejo uzkist kur
QUOTE(Pukė @ 2009 04 12, 16:55)
lamella, man uzspausta neatrodo, zvilgsnis krypsta i akis, bet j/b gal dar pazaist reiktu ta kalnieriuka dar reikejo uzkist kur
Tai per pilkas ane?Nes man tai lyg kontrasto truksta... O kalnieriaus kai fotografavau net nepastebėjau, o dabar taip krenta į akis velnias Ir kada gi pradėsiu į viską atkreipti dėmėsį
Pabandysiu dar kitokį jb
QUOTE(lamella @ 2009 04 12, 15:43)
Nu Armana, bet Tavo kiaulytė kokia fotogeniška
Ačiū ačiū Realybėj ji (Žvaiždutė) žymiai gražesnė atrodo
O man šis j/b vertimas labai patinka, nors gali dar pabandyti šiek tiek patamsinti .