Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

Rascyte, mergyte nuostabi pas tave wub.gif Is nuotrauku trecioji geriausiai ir tai desines puses pakirpciau,kad nebutu per viduri. Nuotraukose truksta erdves, atsitrauk truputi toliau nuo modeliuko fotografuodama 4u.gif

Sadi, liuks nuotrauka su vaikuciu wub.gif Spalvu nekomentuosiu,nes nezinau kiek teisingai matau per sita kompiuteri, labai patinka ryskumas 4u.gif Gelyte,taip pat graziai nufotografuota 4u.gif

Puke, tu saunuole thumbup.gif Kokybe liuks, o ir pats kadras idomus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 10, 22:38)
Puke, tu saunuole thumbup.gif Kokybe liuks, o ir pats kadras idomus wub.gif

aciu wub.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 10, 23:38)
Rascyte, mergyte nuostabi pas tave wub.gif Is nuotrauku trecioji geriausiai ir tai desines puses pakirpciau,kad nebutu per viduri. Nuotraukose truksta erdves, atsitrauk truputi toliau nuo modeliuko fotografuodama 4u.gif

aciuks.gif

galiu ir atsitraukt, bet specialiai si karta to nedariau, nes fonas pas mane absoliuciai buitinis toj erdvej, nenorejau gadint fotkes ax.gif

kita syk pabandysiu priviliot i kita kambary, ten pabandysiu smile.gif

bet kaip Puke, i maisa, tai niekaip nepasodinciau ir net ant taburetes nepasodinciau - visada judesy doh.gif

sveiki smile.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Atsinesu foto is vakar ... ne kritikai !

user posted image

user posted image
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Sadi, man patiko vaikiuko foto, akys ryškios, spalvos gražios, tvarkinga nuotrauka thumbup.gif
Racytce, man išvisų Tavo foto pirma atrodo geriausia ax.gif Kitose nepatinka kompozicija, vienoje smakras nukirstas... smile.gif

Stikline, fainas Tavo šuo wub.gif Egzo - gražūs margučiai wub.gif
Sveikinu su šventėm! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sadi, buitiakas patiko! Man isvis labai jega tokie mazi "atsakingai dirbantys" zmones. wub.gif O ta antra foto... Drasi vienok esi, nebijai Bondos tokia nuotrauka cia deti... lotuliukas.gif

Siandien lauke pripleskinau visa kortele, o rezultatas - pššš... biggrin.gif Na, bet bukim optimistai, padarykim isvada, kad labai gerai pasimokiau, ka reiskia fotografuoti saules sviesoje. Visos foto isdege ir blankios... Na, viena dar galima parodyti.

Gainiotis pavasario veja
user posted image

Na, gal dar sita parodysiu kelio temai ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 11 balandžio 2009 - 15:52
QUOTE(lamella @ 2009 04 11, 15:00)
Racytce, man išvisų Tavo foto pirma atrodo geriausia ax.gif Kitose nepatinka kompozicija, vienoje smakras nukirstas... smile.gif

taip taip - sy karta nei kompozicijos laikiausi nieko , tiesiog norejau pasitikrinti jusu akimis ar ta linkme apdirbineju fotkes smile.gif

o ir pirmoji kaip bebutu keista, fotkinta su mano darbiniu objektyvu 18-200mm, visos kitos tai su 50mm.

QUOTE(Nikkė @ 2009 04 11, 16:26)
Gainiotis pavasario veja

Na, gal dar sita parodysiu kelio temai  ax.gif

nuostabios foto, naudoji kokia nors action`a? kaip isgavai tokias spalvas? smile.gif
Atsakyti
Prisiduodu kad neišbrauktumėt iš sąrašų ax.gif . Šią sav. visokių reikaliųk buvo, tai tik šiandien pasivijau temos pabaigą karsta.gif

Parodysiu porą kadrų, bet nieko ypatingo, ryškumo trūksta ir fokusas ne ten kur reikia doh.gif

user posted image

user posted image

Kuri geresnė? g.gif

Off topic- su šv.Velykom visas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spaNguolė: 11 balandžio 2009 - 18:44
Nikke, pirma nieko, bet lyg padegę truputį, o antra tai nea smile.gif
Spanguole, pirmoje fonas ne toks blaškantis.Gal antrą nuotrauką daryčiau kvadratinę... g.gif

Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 11, 15:26)
Gainiotis pavasario veja
user posted image

sita man spalvomis patiko smile.gif bet sviesoka g.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 11, 18:36)
Parodysiu porą kadrų, bet nieko ypatingo, ryškumo trūksta ir fokusas ne ten kur reikia  doh.gif

o man visai patiko abu portretukai, grazi mergyte, antrojoj matosi, ka veikia ar veike, liuks smile.gif pirmoji siuo atvzvilgiu nuobodesne ir tas strypas-medis labai krenta i akis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 11, 16:26)
Gainiotis pavasario veja

Gražu thumbup.gif spalvos man patinka ir patinka kad tas berniukas tuoj pabėgs iš kadro thumbup.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 11, 19:36)
Parodysiu porą kadrų, bet nieko ypatingo, ryškumo trūksta ir fokusas ne ten kur reikia  doh.gif
Kuri geresnė?  g.gif

antros kirpčiau dešinės ir būtų labai miela wub.gif

Mano keliukas
user posted image

o kaip tokią kirpt? g.gif dabar horizontas per vidurį g.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 11 balandžio 2009 - 22:52