Rascyte, mergyte nuostabi pas tave Is nuotrauku trecioji geriausiai ir tai desines puses pakirpciau,kad nebutu per viduri. Nuotraukose truksta erdves, atsitrauk truputi toliau nuo modeliuko fotografuodama
Sadi, liuks nuotrauka su vaikuciu Spalvu nekomentuosiu,nes nezinau kiek teisingai matau per sita kompiuteri, labai patinka ryskumas Gelyte,taip pat graziai nufotografuota
Puke, tu saunuole Kokybe liuks, o ir pats kadras idomus
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 10, 22:38)
Puke, tu saunuole Kokybe liuks, o ir pats kadras idomus
aciu
QUOTE(Sea_ @ 2009 04 10, 23:38)
Rascyte, mergyte nuostabi pas tave Is nuotrauku trecioji geriausiai ir tai desines puses pakirpciau,kad nebutu per viduri. Nuotraukose truksta erdves, atsitrauk truputi toliau nuo modeliuko fotografuodama
galiu ir atsitraukt, bet specialiai si karta to nedariau, nes fonas pas mane absoliuciai buitinis toj erdvej, nenorejau gadint fotkes
kita syk pabandysiu priviliot i kita kambary, ten pabandysiu
bet kaip Puke, i maisa, tai niekaip nepasodinciau ir net ant taburetes nepasodinciau - visada judesy
sveiki
Laba diena
Sadi, man patiko vaikiuko foto, akys ryškios, spalvos gražios, tvarkinga nuotrauka
Racytce, man išvisų Tavo foto pirma atrodo geriausia Kitose nepatinka kompozicija, vienoje smakras nukirstas...
Stikline, fainas Tavo šuo Egzo - gražūs margučiai
Sveikinu su šventėm!
Sadi, man patiko vaikiuko foto, akys ryškios, spalvos gražios, tvarkinga nuotrauka
Racytce, man išvisų Tavo foto pirma atrodo geriausia Kitose nepatinka kompozicija, vienoje smakras nukirstas...
Stikline, fainas Tavo šuo Egzo - gražūs margučiai
Sveikinu su šventėm!
Sadi, buitiakas patiko! Man isvis labai jega tokie mazi "atsakingai dirbantys" zmones. O ta antra foto... Drasi vienok esi, nebijai Bondos tokia nuotrauka cia deti...
Siandien lauke pripleskinau visa kortele, o rezultatas - pššš... Na, bet bukim optimistai, padarykim isvada, kad labai gerai pasimokiau, ka reiskia fotografuoti saules sviesoje. Visos foto isdege ir blankios... Na, viena dar galima parodyti.
Gainiotis pavasario veja
Na, gal dar sita parodysiu kelio temai
Siandien lauke pripleskinau visa kortele, o rezultatas - pššš... Na, bet bukim optimistai, padarykim isvada, kad labai gerai pasimokiau, ka reiskia fotografuoti saules sviesoje. Visos foto isdege ir blankios... Na, viena dar galima parodyti.
Gainiotis pavasario veja
Na, gal dar sita parodysiu kelio temai
QUOTE(lamella @ 2009 04 11, 15:00)
taip taip - sy karta nei kompozicijos laikiausi nieko , tiesiog norejau pasitikrinti jusu akimis ar ta linkme apdirbineju fotkes
o ir pirmoji kaip bebutu keista, fotkinta su mano darbiniu objektyvu 18-200mm, visos kitos tai su 50mm.
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 11, 16:26)
nuostabios foto, naudoji kokia nors action`a? kaip isgavai tokias spalvas?
Prisiduodu kad neišbrauktumėt iš sąrašų . Šią sav. visokių reikaliųk buvo, tai tik šiandien pasivijau temos pabaigą
Parodysiu porą kadrų, bet nieko ypatingo, ryškumo trūksta ir fokusas ne ten kur reikia
Kuri geresnė?
Off topic- su šv.Velykom visas
Parodysiu porą kadrų, bet nieko ypatingo, ryškumo trūksta ir fokusas ne ten kur reikia
Kuri geresnė?
Off topic- su šv.Velykom visas
Nikke, pirma nieko, bet lyg padegę truputį, o antra tai nea
Spanguole, pirmoje fonas ne toks blaškantis.Gal antrą nuotrauką daryčiau kvadratinę...
Spanguole, pirmoje fonas ne toks blaškantis.Gal antrą nuotrauką daryčiau kvadratinę...
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 11, 15:26)
sita man spalvomis patiko bet sviesoka
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 11, 18:36)
o man visai patiko abu portretukai, grazi mergyte, antrojoj matosi, ka veikia ar veike, liuks pirmoji siuo atvzvilgiu nuobodesne ir tas strypas-medis labai krenta i akis
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 11, 16:26)
Gainiotis pavasario veja
Gražu spalvos man patinka ir patinka kad tas berniukas tuoj pabėgs iš kadro
QUOTE(spaNguolė @ 2009 04 11, 19:36)
Kuri geresnė?
Kuri geresnė?
antros kirpčiau dešinės ir būtų labai miela
Mano keliukas
o kaip tokią kirpt? dabar horizontas per vidurį