Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 04 10, 19:55)
Tai pradziai reikia rodyti daugiau nuotraukyciu,kad apsisprastumem,o tada jau matysim ir visus fotografavimo trukumus lotuliukas.gif
2-galetu buti fokuse abi akytes.

ahaaa, cia jau 50 mm fotografavimo subtilybes biggrin.gif jau diedas paaiskino ka turejau padaryt, kad abi butu fokuse - nieko, ismoksiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 10, 16:33)
Puke, o kaip vaikas taip ramiai išsėdi  lotuliukas.gif Nereali nuotrauka!!! O kaip foną darai, kur kabini?

fonas kabo prie pat lango, vyras isuko kabliukus maziukus i siena du, tada strypas su siulais prikabintas ir ant strypo uzuolaidu kabliukai lotuliukas.gif doh.gif kas uz strypa tarnauja geda sakyt lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Rasytces maze macius as ne viena karta, gal dabar aisku, kodel noriu jai primoket, jei atves maze pas mane fotkintis lotuliukas.gif tai galiu ramia galva komentuot lotuliukas.gif
Rasytce, man gal 3 g.gif pirmoj veidukas ryskus, bet gal kiek sviesokas g.gif paskutineje sselis negrazus juodas.
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 10, 19:00)
ahaaa, cia jau 50 mm fotografavimo subtilybes biggrin.gif jau diedas paaiskino ka turejau padaryt, kad abi butu fokuse - nieko, ismoksiu smile.gif

Kaip jums faina,abu fotografuojat wub.gif Pavydziu tai ne tas zodis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 10, 19:00)

o ka daryt? diafragmos skaiciu didint? ar dar yra kokia paslaptis biggrin.gif
Atsakyti
Rasytce, jau mergaites grozis, kad net sunku ir komentuot kas negerai. uzkliuvo, tik vienoj foto viena akyte fokuse kita ne. DAUGIAU NIEKO NEMACIAU, TIK BLAKSTIENAS, AKIS, NOSYTE, LUPYTES... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 10, 20:06)
fonas kabo prie pat lango, vyras isuko kabliukus maziukus i siena du, tada

Rasytce, man gal 3 g.gif pirmoj veidukas ryskus, bet gal kiek sviesokas g.gif paskutineje sselis negrazus juodas.

kabliukus i siena swoon.gif kad man taip leistu doh.gif ir as visokiu fonu tuomet prie langu pridaryciau biggrin.gif ale tik pasvajot

ugu, ten jau ji prie sienos pasodinta ir blykste i virsu nukreipta ir negraziai seseliu pridare smile.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 04 10, 20:08)
Kaip jums faina,abu fotografuojat

ai, kol kas tai jis daugiau tik pataria nei kad fotkina cool.gif ziniu turi, bet nenaudoja pagal paskirti, irgi mat

QUOTE(Pukė @ 2009 04 10, 20:14)
o ka daryt? diafragmos skaiciu didint? ar dar yra kokia paslaptis biggrin.gif

viska tu zinai cool.gif taip, reikejo F skaiciu didint. cia buvo f/4, reikejo ant f/8 pabandyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 10, 19:11)
Kuri fotke yra teisingiausia spalvu, kontrasto, ryskumo atzvilgiu fotkinant portretus smile.gif

man 3 ir 4 patinka labiausiai, spalvos naturalios. Apie akių grožį nesakysiu, nes ir taip aišku wub.gif wub.gif wub.gif

Atnešu ir aš savo jaunėlę parodyt. Buitiakas, kaip spalvos ir ryškumas?

user posted image

o čia iš važiuojančios mašinos fototografuota, tai ir kokybės maža doh.gif verysad.gif bet patinka man tas medis šone ir šaka viršui.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 10, 20:46)
man 3 ir 4 patinka labiausiai, spalvos naturalios. Apie akių grožį nesakysiu, nes ir taip aišku  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Atnešu ir aš savo jaunėlę parodyt. Buitiakas, kaip spalvos ir ryškumas?

Dievuleliau is kur jus tokiu graziu vaiku gaunat wub.gif Nesugebu komentuoti vaiku foto.Ryskumas geras,spalvos irgi man patinka,nu bet emocija,ispustos akys,tiesiog tokia nuotaikinga foto,kad negaliu apsakyti.Butinai palik sita nuotrauka,bus geras kadras atminimui.Nu bet taip nuotaika pakele thumbup.gif
Atsakyti
Sadi akiu ryskumas man patinka, bet visai foto ryskumo truksta .. ale ka jau cia man kalbeti blush2.gif lotuliukas.gif

o antra foto mane spalvom traukia wub.gif

Beja, Sveikos 4u.gif

labai prasau nepykit ant manes, bet vyrui atsitiko nelaime todel db galiu daug ka praziopsoti ... ritme turbut sudalyvauti irgi nespesiu verysad.gif
Taivat .. siandien buvau aplankyti drauges 1 dienos leliuko wub.gif labai gaila, bet photobucket neleidzia siandien nuotrauku kazkodel kelti unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Dar viena iš gėlių serijos. jaučiu čia negerai kad fokuse tik priekiniai lapukai? reikėjo plačiau atvert diafragmą? g.gif

Gaudant saulę
user posted image
Atsakyti
Man patinka gelyte, bet noretusi siek tiek uzkabinto viduriuko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 10, 20:03)
viska tu zinai  cool.gif taip, reikejo F skaiciu didint. cia buvo f/4, reikejo ant f/8 pabandyt smile.gif

aisku, tada daug sviesos reik doh.gif

Sadi, jau leliu turbut ryskiau neimanoma nufotkyt wub.gif ir antroji man patiko, o gelyte visa galetu but ryski smile.gif zinau, kaip norisi to isplaukusio fono, sao geliu kruva visa istryniau del to, kad tik pvz trys ziedlapiai ryskumo zonoj doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 04 10, 20:58)
Taivat .. siandien buvau aplankyti drauges 1 dienos leliuko  wub.gif  labai gaila, bet photobucket neleidzia siandien nuotrauku kazkodel kelti  unsure.gif  verysad.gif

dek i flickra mirksiukas.gif

mano maze cia kazkada uzluzo maitinimo kedej - mano pirma mintis - reik fotkint miegancia, kur padet, kur fonai lotuliukas.gif doh.gif bet padejau i lovyte... vat noreciau modeliuko maziuko leliuko wub.gif

Atsakyti