Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 26 tema

QUOTE(Pukė @ 2009 04 10, 14:04)
o ka padarai, kad spalvota matyt??

grazi gelyte, bet sviesos ryskiai pritruko, ane?

nerodo spalvotos -tik kazkiek tu spalvu gali vel pasidaryyt mirksiukas.gif

nu kad netruko tos sviesos mirksiukas.gif

bacardi, kabinekis tongue.gif thumbup.gif matai, as dar nesuprantu, kas tas suspausta -man kazkaip retai, kada truksta tos erdves ax.gif nematau as tu suspaudimu verysad.gif ax.gif
ir megeja as is kuo arciau fotkint blush2.gif ypac geles ax.gif

is to kompo ir as puses nematau doh.gif doh.gif doh.gif

negaliu net cituot doh.gif
sidabrine, ten vietoj anos ideta be remu -dar spejau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 10 balandžio 2009 - 16:25
Puke, o kaip vaikas taip ramiai išsėdi lotuliukas.gif Nereali nuotrauka!!! O kaip foną darai, kur kabini?

Stikline, dešinėje matosi plytelės ar kas... biški blaško. Dar gal suspausta g.gif O šiaip thumbup.gif Ir tave (tiksliau jus) su Vėlykom!

Armana, kokie nustatymai? Fonas? Apšvietimas? Plačiau prašom, nes bais gražu lotuliukas.gif Dabar tik nesuprantu, ar mano akiniai nešvarūs, ar biški ryškumo trūksta g.gif lotuliukas.gif Nors kur tik viena foto, tai ryški thumbup.gif

Egzo, o jau margučiai wub.gif bet čia ne į temą bus doh.gif

Lamella, man spalvota labiau patiko g.gif

Blyksčių tema. Blykstę turim Sigma SB-530 (Nikon fotikas). Mažai bandžius, tai net nežinau... Bet žiemos vakarais su tamsiu objektyvu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

PS bet gerai prispaminot apie nespaminimą lotuliukas.gif

Tiesa, kad nerašyti n postų, Duomai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir grąžink į ND savo darbą su kūno linijom lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 10 balandžio 2009 - 16:34
Na va, mastau as irgi apie blyste... reikes pabandyt Ninin smile.gif
Atsakyti
Ninin. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Buvau pastebėta.
IŠ rimto išemiau, nes galbūt nelabai atitiko temą.
O dėl kūno nd. Tai išemiau, nes fotografavau ritmui. g.gif
Jei jau visiškia nieko nebepavyks padaryt, įdėsiu tada. biggrin.gif
Atsakyti
Stikline, aciu Velykiniam mopsui uz sveikinimus 4u.gif fotogeniskas jis pas tave thumbup.gif

Pries pora dienu sutikau seniai matyta pazystama, pasirodo pakeite profesija ir dabar yra pro vestuviu fotografas! Desto man dabar pamokymus, blin supratau kad reikia pirma puslapy vel pasiskaityti doh.gif

A beja, dar gi pasigirsiu, kad Sea vasara zada leisti Birstone, o as irgi ten atostogausiu pas tevus biggrin.gif ech, prasysiuosi i fotosesija biggrin.gif
Atsakyti
Stiklines mopsiukas man patiko bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Idedu savo strakala makala (cia gi dar nerodziau ax.gif ), kurio neimanoma pagaut ir nufotkint, be to laaabai tamsus pas mane namai, fotkinta su blicu. tiesiog noriu pasiteiraut kaip jums atlikimo kokybe. siuo atveju i kompozicija, poza, fona as visiskai nekreipiau demesio, nes siuo metu yra taip kaip yra, ir vaikas nei sekundes neisbuna ramus - fotkinau spoksint i multikus doh.gif

Kuri fotke yra teisingiausia spalvu, kontrasto, ryskumo atzvilgiu fotkinant portretus smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
1,3 ir 4 del odeles spalvos nieko 4u.gif nu nepykit bet paspaminsiu... nu nereali tavo dukryte, tokios grazios mergaites senai nemaciau, apsalau, o blakstienos kokios blink.gif WOW mamka bigsmile.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 balandžio 2009 - 18:17
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 10, 19:16)
1,3 ir 4 del odeles spalvos nieko  4u.gif nu nepykit bet paspaminsiu... nu nereali tavo dukryte, tokios grazios mergaites senai nemaciau, apsalau, o blakstienos kokios  blink.gif WOW mamka  bigsmile.gif  wub.gif

aciuks.gif cia viska is rankos stumdziau ir bandziau ivairius variantus kaip kur kas. dar paziuresiu kuri laika ilgiau ir as gal imatysiu kuri teisingiausia biggrin.gif

dekui uz pagyras aciuks.gif gavosi tokia su tokiom blakstienom blush2.gif o va geru salygu kaip Puke ir neturiu fotkint doh.gif sakiau, eisiu kirsti name sienoj langus, kad butu sviesu biggrin.gif
Atsakyti
Rasytce,sunku apie toki grozi ka nors negero pasakyti doh.gif Man 1ir3 super wub.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 10, 19:49)
Rasytce,sunku apie toki grozi ka nors negero pasakyti doh.gif Man 1ir3 super wub.gif

tai pradziai tik apie kokybe prasom sakyt, i grozi neziuret biggrin.gif man reik zinot ar ta linkme koreguoju fotkes? smile.gif nors korekcijos cia tik minimaliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 04 10, 18:51)
tai pradziai tik apie kokybe prasom sakyt, i grozi neziuret biggrin.gif man reik zinot ar ta linkme koreguoju fotkes? smile.gif nors korekcijos cia tik minimaliai smile.gif

Tai pradziai reikia rodyti daugiau nuotraukyciu,kad apsisprastumem,o tada jau matysim ir visus fotografavimo trukumus lotuliukas.gif
2-galetu buti fokuse abi akytes.
Atsakyti