QUOTE(Beatuk @ 2010 09 28, 22:22)
o jo kaina sake?

pasiziurejau internete
Kaina tik ispradziu atrodo baisiai, bet tai juk 14d. norma ir jokio kito maisto. Tai paskaiciavus gaunasi tas pats kas dabar suvalgai. Na negi maziau isleidi?
O rekomendavo, nes Modifasta skiria pries skrandzio mazinimo op., kad greitai ir saugiai numest svori, nuo jo nepakinta kraujas ir yra visos reikalingos medziagos.
QUOTE(Beatuk @ 2010 09 28, 22:49)
1. Zinok esu galvojusi apie tai, taciau laikui begant blanko tokios mintys. As kai su juo diskutavau apie savo ausytes, tai jis man sake kad padare ka galejo geriausio. Na nzn ar teisme ka irodysi

cia zinai ne daiktas, o komplikaciju nebuve ir tt.
hmmm...
2. Ar lengva rasti ji ten pastatuose?
1. Na as ne del ausyciu (jos sutvarkomos), o del to kad randas labai aukstai ir bamba nenaturali. As pasikonsultuociau su kitu chirurgu nesakyciau kas dare op. ir paklausciau nuomones kas kaip ir kodel. Nemanau, kad taip turejo buti.
2. Lengvai
QUOTE(raimuta @ 2010 09 28, 22:52)
gavosi atskiras albumas mano

, tai jau man atleiskite, nenorėjau taip išsiskirt,taip gavosi....
O taip net geriau
QUOTE(Beatuk @ 2010 09 28, 23:10)
matau .. ir dabar tai AS nukritau nuo fotelio !!!!!!!!!!! Neturiu zodziu apsakyti kaip as susinervinau

Pridekim mano foto prie jos foto
Nu tai reikia kazka daryt beatuk. Gal pabandyk i medicinini audita kreiptis, jie apziures tave ir pasakys ar galima ka tam viksraiciui prikist. O pvz B paklausi ar galima istaisyti jo klaidas.