Įkraunama...
Įkraunama...

Riebalų nusiurbimas, pilvo plastika, 4 tema

QUOTE(eLaura @ 2010 09 28, 14:43)
Issiunciau tau i az 4u.gif

Prasau ir as slaptazodzio 4u.gif Noriu patalpint savaji pilva verysad.gif

QUOTE(raimuta @ 2010 09 28, 16:49)
Aš pamenu ,kai operavaus, turbūt nesumeluosiu ,bet buvau pirma klientė Bagdono iš šio mūsų rato, gal daug kas ir pribijo tų vadinamų mažesnių kainų, nes Kl. gan tikrai pigiau nei kitur, kaip sakant yra taisyklė ,kad skupas du kartus moka. Tačiau , Bagdono darbo rezultatam tikrai ji netinka smile.gif , palyginus ne tiek daug ir mokėjau , o rezultatais labai patenkinta ir malonu skaityt,kad vis daugiau mūsų atsiranda važiuojančiu tenai smile.gif

As, perskaicius temuke jau apsisprendusi esu pas Bagdona rolleyes.gif O man is uk teks skrist ir kazkaip atgal parskrist...
Atsakyti
[quote=Ausra1976,2010 09 28, 19:44]
Cia kas toks? Vitkus g.gif
Papildyta:

S.V tai yra Saulius Vikšraitis.
Pas Bagdoną konsultacijos nemokamos smile.gif
Beje, Ineta, kai nueini į konsultaciją, tai jau pirmas didelis žingsnis žengtas, išklausysi ką pasakys, o po to ilgai netruksi ir žiūrėk po op.busi pasigražinus.
Atsakyti
QUOTE(raimuta @ 2010 09 28, 21:23)
S.V tai yra Saulius Vikšraitis.
Pas Bagdoną konsultacijos nemokamos smile.gif
Beje, Ineta,  kai nueini į konsultaciją, tai jau pirmas didelis žingsnis žengtas, išklausysi ką pasakys, o po to ilgai netruksi ir žiūrėk po op.busi pasigražinus.

supratau rolleyes.gif

karsta.gif va taip va perskaitai ir jau mintyse sudelioji kokia tu krasavitca nail.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 28 rugsėjo 2010 - 20:55
QUOTE(**Leila** @ 2010 09 28, 12:47)
bagdonas rekomendavo Modifast pagalba.

o jo kaina sake? blink.gif pasiziurejau internete blink.gif
Atsakyti
Nu ir as paziurejau ta programa su Modifast blink.gif mdaaaaaa mastau.gif

gaila ,kad Bagdonas neturi foto savo darytu operaciju internetiniam puslapi g.gif
Atsakyti
QUOTE(**Leila** @ 2010 09 28, 13:02)
Beatuk, esu anksciau macius tavo foto, bet buvau zalia sioje srityje, nemaciau kitu merginu - todel pratylejau. Tikrai nenoriu taves iskaudinti, bet dabar paklausiu: tu nenori to Viksraicio i teisma paduot?

Zinok esu galvojusi apie tai, taciau laikui begant blanko tokios mintys. As kai su juo diskutavau apie savo ausytes, tai jis man sake kad padare ka galejo geriausio. Na nzn ar teisme ka irodysi g.gif cia zinai ne daiktas, o komplikaciju nebuve ir tt.

QUOTE(Vitulka @ 2010 09 28, 13:44)
Čia ne Bendraminčiai, off-top'icus trinsiu.

hmmm... o kaip sita pasisakyma suprasti? kas cia blogai atsitiko?

QUOTE(raimuta @ 2010 09 28, 15:22)
įdėsiu savo fotkes prieš op.kaip atrodė baisiukas blush2.gif  ir po op.kaip pagražino Bagdonas  4u.gif

Rodykis rodykis, as jau ir pamirsau kaip ten atrodo tavo naujasis pilvukas mirksiukas.gif
tik pasirasyk kad cia tu smile.gif
QUOTE(**Leila** @ 2010 09 28, 19:23)
Aha, pasiskambinau pries tai. Velavau, bet lauke jis manes. smile.gif

Ar lengva rasti ji ten pastatuose?

QUOTE(gebene @ 2010 09 28, 19:50)
O man is uk teks skrist ir kazkaip atgal parskrist...

O ir man teks skristi, o as ir skridau ana karta. Zinok nieko blogo ir baisaus wink.gif As skridau praejus atrodo 7-9dienom po op.
Papildyta:
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 28, 21:45)
raimuta nebeislaike kede ir sirdis user posted image

Kodel? as nematau jos foto?!
Atsakyti
Ar matai Beatuk foto raimuta g.gif
Papildyta:
raimuta o tau bamba irgi dare ar ne? (pardon gal kartojuos nepamenu unsure.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ausra1976: 28 rugsėjo 2010 - 22:03
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 28, 22:45)
raimuta nebeislaike kede ir sirdis user posted image

žinau žinau ,kad baisakas buvo pas mane aš kaip savo foto pamačiau po Bagdono fotosesijos iškritau iš koto biggrin.gif , bet dabar jau pakankamai gražu thumbup.gif
Atsakyti
Cia del grozio aparpoli gavau biggrin.gif ,dar ir tas tavo pilvuziukas netoks ir baisus buvo g.gif ,bet aisku kai palygini ka turejai pries lelkinus tai jo g.gif
Atsakyti

raimuta o tau bamba irgi dare ar ne? (pardon gal kartojuos nepamenu unsure.gif )
[/quote]
Taip ,bambą nauja darė,labiausiai bijojau dėl jos kaip atrodis, bet esu patenkinta nauja bambikę smile.gif
Atsakyti
nu zinok tikrai super bigsmile.gif nei pridesi nei atimsi thumbup.gif o jau vyras turbut apsipatenkines zmona kaip pries vestuves susigrazines biggrin.gif ir tas randas jau toks sviesus visai liuks
Atsakyti
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 28, 23:01)
Cia del grozio aparpoli gavau  biggrin.gif ,dar ir tas tavo pilvuziukas netoks ir baisus buvo  g.gif ,bet aisku kai palygini ka turejai pries lelkinus tai jo g.gif

Pas mane ne kiek to pilvo buvo, o kabančios kengūros....džiaugiuosi jos atsikračius bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Ausra1976 @ 2010 09 28, 23:04)
nu zinok tikrai super  bigsmile.gif nei pridesi nei atimsi thumbup.gif  o jau vyras turbut apsipatenkines zmona kaip pries vestuves susigrazines biggrin.gif ir tas randas jau toks sviesus visai liuks

vyras iki op.sakė kaip ir visi vyrai, juk geras tas pilvas ,du vaikus pagimdei ko norėt ir t.t, bet kai pamatė rezultatus ,tai pats apako bigsmile.gif , tada turbūt mintyse pagalvojo....nu jooo prieš tai nieko gero nebuvo lotuliukas.gif xi xi
Atsakyti