Įkraunama...
Įkraunama...

Gerosios Vilties vidurine

QUOTE(djoka @ 2008 07 14, 12:50)
Ir dar, ta uniforma penktokams tik svarkas ar ir dar kazkokie rubeliai?

Aš tai skambinčiau į mokyklą ir paklausčiau, nes kiekviena klasė atskirai susitaria, ką siūsis ir kokios spalvos bus golfai.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 06 03, 23:31)
Aš tai, sakau, baigęs mokyklą sekretorium įsidarbinsiu hihihi.gif

Visaj galetum clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2008 07 15, 08:57)
Aš tai skambinčiau į mokyklą ir paklausčiau, nes kiekviena klasė atskirai susitaria, ką siūsis ir kokios spalvos bus golfai.

o golfai ne pradinukams?
Atsakyti
tai yra klasės tėvų susitarimo reikalas. Net ir pradinukai, jeigu būtų daug besipriešinančių tėvelių, galėtų eiti bet kokiais golfais. O jeigu tėveliai nori matyti tvarkingai atrodančią klasę ir susitaria, tai ir golfai būna vienodi. Nors kuo didesni, tuo rečiau tas uniformas nešioja, tik per metines šventes.
Todėl aš tai pasidomėčiau, ką būsimos klasės tėveliai sutarė, gal net uniformų pirkti nenumatę. Daug kas berniukams būna, kad tik liemenes užsako ir viskas, po apačia ką nori dedasi.
Atsakyti
QUOTE(Filia @ 2008 07 15, 13:18)
Nors kuo didesni, tuo rečiau tas uniformas nešioja, tik per metines šventes.

Arba nenešioja visai hihihi.gif Pas mus kažkas iš tėvų užbliovė, kad joks direktorius neturi teisėss liepti visiem vienodai rengtis, atseit tokio įstatymo nėra. Man tai patinka, kad mažesnieji jas nešioja: įlipi troleibusan ir iškart matai - va šitie iš GVM'o tongue.gif Tai aš taip muzikos mokykloj chore ir susipažinau su viena mergaičiuke. Pamačiau, kad su pilka liemene ir prisistačiau, kad va, mes iš tos pačios mokyklos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lowetears @ 2008 07 15, 12:00)
Visaj galetum  clap_1.gif

Ok, jei nepapulsiu dirbt stiuardu, tai tikrai ateisiu sekretoriaus padėjėju įsidarbint lotuliukas.gif
Atsakyti
Su Rugsėjo pirmąja, GVM! sėkmingų mokslo metų smartass.gif
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2008 09 01, 15:29)
Su Rugsėjo pirmąja, GVM! sėkmingų mokslo metų  smartass.gif

Dėėėėėėėėėėkui labaaaaaaaaaaai ploja.gif
Atsakyti
Ar yra sioje mokykloje baseinas? Ir ar ten priima vaikus is kitu mokyklu? Kiek kainuoja, jei tai yra?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo berze: 29 rugsėjo 2008 - 11:30
QUOTE(berze @ 2008 09 29, 13:29)
Ar yra sioje mokykloje baseinas? Ir ar ten priima vaikus is kitu mokyklu? Kiek kainuoja, jei tai yra?

Ne mokykloje, bet šalia mirksiukas.gif Galima sakyti tas pats pastatas, tačiau atskira įstaiga "Svajonių šilas" tel.: 213 69 41
Atsakyti
QUOTE(lowetears @ 2008 09 29, 14:43)
Ne mokykloje, bet šalia  mirksiukas.gif  Galima sakyti tas pats pastatas, tačiau atskira įstaiga "Svajonių šilas" tel.: 213 69 41

Kaip tai ne mokykloje, bet šalia unsure.gif

Tai aišku, kad mokykloje smile.gif Yra baseinas.
Juk mokykla su baseinu yra vienas ir tas pats pastatas... Galima įeiti į mokyklą ir tada tiesiai į baseiną, arba per atskirą įėjimą.
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2008 10 02, 20:27)
Kaip tai ne mokykloje, bet šalia  unsure.gif

Tai aišku, kad mokykloje smile.gif Yra baseinas.
Juk mokykla su baseinu yra vienas ir tas pats pastatas... Galima įeiti į mokyklą ir tada tiesiai į baseiną, arba per atskirą įėjimą.

Vat ir ne tongue.gif Žmonės klaidinami kai jiems sakoma, kad baseinas mokykloje. Esi teisus sakydamas, kad tai tas pats pastatas, tačiau įstaigos tai skirtingos mirksiukas.gif Mokykla-Skroblų g. 3, o "Svajonių šilas" 3A bigsmile.gif
Atsakyti