Trumpiausiai eilėje stovi tie, kurie turi pažįstamų, budinčių rūbinėj čia dėsnis GVM'e viskas kaip gyvenime...
QUOTE(Dileta @ 2007 12 26, 12:10)
O šiai mokykla tai fantastiška.Kai gyvenamąją vietą keitėm,tai siūliau jiems gal mokyklą arčiau namų geriau lankyti,tai abu duetu užbliovė,kad mokyklą lankys tik šitą ir jokios kitos nelankys.
Aš irgi prieš kelis metus išsikrausčiau į Antakalnį (kas žino, koks tai didelis atstumas, supras ) ir priešais mano kambarį yra kita lietuvių mokykla....bet nenoriu aš keisti, nenoriu Man Geroji Viltis pati geriausia
QUOTE(davusi viltį @ 2007 12 26, 15:10)
Trumpiausiai eilėje stovi tie, kurie turi pažįstamų, budinčių rūbinėj čia dėsnis GVM'e viskas kaip gyvenime...
Aš tai nieko nepažįstu ten, ale mane visi pažįsta kažkodėl
QUOTE(Makalius @ 2007 12 26, 16:44)
Aš tai nieko nepažįstu ten, ale mane visi pažįsta kažkodėl
Rūbinė - 12okų privilegija savi savus greičiau aprtarnauja Aš irgi pernai, kai budėjau tenai, pirmiausia iš pažįstamų numeriukus susirinkdavau
QUOTE(davusi viltį @ 2007 12 26, 19:00)
Rūbinė - 12okų privilegija savi savus greičiau aprtarnauja Aš irgi pernai, kai budėjau tenai, pirmiausia iš pažįstamų numeriukus susirinkdavau
Dabar rūbinėj dirba dešimtokai....
Mmm..taip..skriaudžiat aštuntokus vadinas ten susimokę O aš iki šiol maniau,kad ten kokia bobulytė dirba,kuri paprasčiausiai dėl amžiaus nespėja greitai suktis.
Šiaip yra rūbininkas, bet jis vienas nespėtų, tai moksleiviai talkininkauja
QUOTE(Dileta @ 2007 12 27, 08:20)
Mmm..taip..skriaudžiat aštuntokus vadinas ten susimokę O aš iki šiol maniau,kad ten kokia bobulytė dirba,kuri paprasčiausiai dėl amžiaus nespėja greitai suktis.
Yra vienas toks rūbininkas. Jam dar padeda trys moksleiviai. Užtat viskas greit ir vyksta, per pertrauką visi spėja pasiimti. Pikas būna po 6 ir 7 pamokų
Ir man įdomu - gal kuri nors mokytoja?
QUOTE(davusi viltį @ 2008 01 13, 16:31)
Ir man įdomu - gal kuri nors mokytoja?
Nea Sekretorė