Įkraunama...
Įkraunama...

Gerosios Vilties vidurine

Jau didelė, tuoj teks su mokykla atsisveikinti - 12okė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aprill @ 2007 05 10, 19:13)
As dirbu sioj mokykloj. Negaleciau nei peikti, nei liaupsinti. Savo vaika leisciau mokytis. Jei nori leisti i pirma klase, tai uzrasyk i M, paprastai tai geriausios klases su geriausiais mokytojais. Busi garantuota, kad vaikas bus itrauktas i popamokine veikla ir pan.

Sveiki,
Mokomes I c kl. užsirašėme pas Paulaitienę, bet ji antrą dieną susirgo ir ilgam. Dabar dirba jauna ... ir tiesiog nežinau ką daryti nes man ji nepatinka ir štai dėl ko .. Jeigu aš neteisi prieštaraukite. Klausimas Ar gali gerai mokytoja mokyti vaikus, jeigu rašo tėvams raštelius su gramatikos ir stiliaus klaidomis?
Perskaičius perduotus raštelius man susidarė įspūdis, kad ji kitakalbė.
Gal šiame forume atsiras tėvelių iš šios klasės
Atsakyti
o tiesa, kad sitoj mokykloj nera duru mergaiciu tualetuose? blink.gif blink.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif swoon.gif (prireikė kelių minučių, kol atsikėliau ir nustojau juoktis - aut. past.)
Tai kad jūsų žinios pasenusios ~ 7 metais tongue.gif iš tikrųjų, kai atėjau mokytis į šią mokyklą, jų nebuvo. Tiksliau, buvo trys klozetai ir vienos durys, už kurių buvo galima pasislėpt ax.gif bet 2001 m. (jeigu neklystu) buvo atliktas remontas, nuo to laiko ir langai plastikiniai, ir tualetai ne tik su durimis, bet gražiai suremontuoti ir t.t. thumbup.gif tik va, užraktus pastoviai kažkas nukniaukia, užsirakint neišeina, reikia koja duris prilaikyt biggrin.gif
Atsakyti
Nebepamenu kada paskutinį kartą buvau mokyklos tualete mastau.gif
Taip kad net neįsivaizduoju, ar yra tūlikuose durys ar ne blink.gif Bet mūsų mokykla graži ir miela, man ji patinka labai labai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Makalius @ 2007 11 27, 18:25)
Bet mūsų mokykla graži ir miela, man ji patinka labai labai  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif net užšpakliuotos skylės sienose tokios mielos, kad žiūrėtum ir žiūrėtum wub.gif thumbup.gif lotuliukas.gif GVM'as jėga thumbup.gif
Atsakyti
tai gerai, bo as jau pasikraupejau, kas cia per tualetai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Kelsey @ 2007 11 28, 20:56)
tai gerai, bo as jau pasikraupejau, kas cia per tualetai  hihihi.gif

Nereikia tikėt gandais hihihi.gif
Atsakyti
O kad rūbinė veikia taip kaip prabangiam teatre-po pamokų dar apie 40 min.eilėj prie striukės pastovėti reikia-čia gandai ar teisybė?
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2007 12 01, 13:30)
O kad rūbinė veikia taip kaip prabangiam teatre-po pamokų dar apie 40 min.eilėj prie striukės pastovėti reikia-čia gandai ar teisybė?

oi oi oi, neužveskit manęs šia tema - galiu prirašyti daug daug daug ax.gif
taaaip. Rytais eilė būna. Ilga. Na bet judanti. Popiet... čia jau įdomiau - anksčiau jokios eilės nebūdavo, tik MINIA, ir jeigu nemoki lipti per kitų galvas ir kovoti už save, tai gali tekt ir pastovėt (bet tikrai ne 40 min.. 15-20, suprantu), bet šią savaitę lyg ir popiet jau eilutė rikiuojasi, aišku, reikia, kad kažkas prižiūrėtų, pavaduotoja/as ar kažkas iš vyresnių moksleivių. Aš, būdama mažo ūgio ir negalėdama prasibrauti pro dvimetrinius kolegas, ir tai per 10-15 min. susisuku lotuliukas.gif 40 tai nebent ekstra atveju, jeigu striukė kieno nors pasimestų ir stabdytų eismą ar kažkas panašaus... g.gif
Kita vertus, nereikia kaži ko norėti - mokykla didelė, mokinių daug, rūbinės durys siauros... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dileta @ 2007 12 01, 13:30)

Ale nu ir gandai apie mūsų mokyklą unsure.gif
Ir visi tik blogi doh.gif O kad renginiai nerealūs, diskotekos su dideliausia Lietuvoj apsauga (vienuoliktokų), kad svečiuojasi pas mumi daug garsenybių ir užsienio svečių - TAI NEGIRDIT???

Rūbinės irnesakyk.gif
NIEKADA keturiasdešimties minučių nestovėjau prie rūbinės. Kai rūbininkas būna geros nuotaikos ( hihihi.gif ), tai vajeeeeei, kaip greitai eilės juuuda sokiai.gif
Ale pas mus - kaip prabangiam teatre. Saugu, saugu, ir dar kartą saugu bigsmile.gif beigi labai patogu rolleyes.gif ir ramu rolleyes.gif
Atsakyti
Ne gandai čia.Mano vaikai dažnai skundžiasi,kad į autobusą nespėjo,nes rūbinėj labai ilgai eilėj stovėjo.O šiai mokykla tai fantastiška.Kai gyvenamąją vietą keitėm,tai siūliau jiems gal mokyklą arčiau namų geriau lankyti,tai abu duetu užbliovė,kad mokyklą lankys tik šitą ir jokios kitos nelankys.
Atsakyti