QUOTE(alyvose @ 2012 09 17, 16:15)
O šiaip... pažįstu vieną VU studentę, gerai išlaikė valstybinius, mokosi valstybės finansuojamoj vietoj, o baigė prastos reputacijos vidurinę (ne mūsų). Nuo žmogaus irgi daug priklauso, ne tik nuo aplinkos, mokytojų ir pan.
cha as baigiau Varpo suaugusiuju vid mokykla... mano baigimo laiku visa mokykla pasidalinusi buvo i 2 korpusus "lengvi" destytojai ir "kirviai- kiekvienai klasei kliudavo 50/50 jei stiprus kircvis liet. kalbos- tai matematika destytojas kuriam liaudiskai tariant viskas po...ui o univerai kaip tik keite savo istojimo balus ir dalykus- uvo populiaru pvz stoji i lietuviu kalba ar istorija o reikia informatikos balo... tai man neapsiprendusiai teko laikyt i8 egzus ... nu i islaikiau
mat
liet rastu
liet zodziu
vokieciu (rusu buvo ne uzsienio kalba) zemiausias balas mano buvo 7
istorija
geografija (10kl laikiau i pamirsau kad turiu 1 egza)
informatika
fizika
i islaikiau istojau i VPU (ne mano) tada baigiau aukstesniaja- tada nuvariau i VU valstybes finansuojma baigiau iki magistro valstybes finansuojama... taigi galiu drasiai pasakyti- reikia tik noro...
Kas dar- klausimas ar siais metais bus dailes pakraipos klases? ir kokios jos??? as kalbu apie 1kl moksleivius...