Įkraunama...
Įkraunama...

Gerosios Vilties vidurine

QUOTE(tylakalbe @ 2011 01 06, 08:34)
Sveikos, noreciau paklausti kaip mokytojos pradiniu klasiu. Ruosiuos perasyti i gerosios vilties mokykla eis i ketvirta klase. Kaip mokykla, kaip mokytojai

laba
jau nebeeisit kitais metais pas mus??? g.gif
Atsakyti
QUOTE(vauga @ 2011 04 17, 18:42)
laba
jau nebeeisit kitais metais pas mus???  g.gif

Mes jau nebeeinam pabegom is vaduvos darzelio-mokyklos. Netiko mums ten, bet ir mokytoja dar pasikeite tai is vis, blogai ten pasidare. O dabar ji patenkinta, ir as tuom dziaugiuos.
Atsakyti
as taip ir pagalvojau, kad gal mokytojai pasikeitus pabegot....
o kur dabar esat? lazdynuose?
Atsakyti
QUOTE(Antanas @ 2011 04 15, 19:34)
Prastoka mokykla mano manymu.

Gal pakomentuotumet savo pasisakyma ? g.gif
Papildyta:
QUOTE(tylakalbe @ 2011 04 18, 18:25)
Mes jau nebeeinam pabegom is vaduvos darzelio-mokyklos. Netiko mums ten, bet ir mokytoja dar pasikeite tai is vis, blogai ten pasidare. O dabar ji patenkinta, ir as tuom dziaugiuos.

Kaip supratau jus viduryje mokslo metu perejot i kita mokykla?Ar vaikui nebuvo nedrasu ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2011 05 03, 15:44)
Gal pakomentuotumet savo pasisakyma  ? g.gif
Papildyta:

Kaip supratau jus viduryje mokslo metu perejot i kita mokykla?Ar vaikui nebuvo nedrasu ? 4u.gif

Pirma diena truputi baisoka, antra diena jau ejo su dziaugsmu, po savaites is vis issidarsino. Streso jokio nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(tylakalbe @ 2011 05 07, 19:31)
Pirma diena truputi baisoka, antra diena jau ejo su dziaugsmu, po savaites is vis issidarsino. Streso jokio nebuvo.

thumbup.gif smagu girdet,kad viskas taip gerai

pirkciau mokyklini svarka merginai nuo 160 iki 170cm ugiui.
Atsakyti
sveiki.nuo rudens mano vyrukas prades lankyti sita mokykla.gal kas turi liemene?laukiam i az smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinaleskauskiene @ 2011 06 29, 09:15)
sveiki.nuo rudens mano vyrukas prades lankyti sita mokykla.gal kas turi liemene?laukiam i az smile.gif

LIEMENE JAU TURIM.ACIU LABAI 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2011 05 27, 15:32)

Dar ieskom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smala @ 2011 05 27, 15:32)

Nebereikia 4u.gif
Jau radom,kur pasisiuti nauja
Atsakyti
Gal kas galetu patarti, pagirti, pas kokia mokytoja geriausia uzrasyti pirmoka. g.gif Jau mastome appie mokykla, o mokytos nei vienos nepazistame.
Atsakyti
Sveiki,

Nuo kada mokykloje priimami prašymai lankyti šią mokyklą?

Dabar esame trečiokai, bet nuo kitų metų norėtume keisti mokyklą. Nežinau kolkas dar kurią rinktis (Gerosios Vilties ar J.Basanavičiaus gimnaziją).
Šiaip, mano sūnus lėtokas. Gal čia labai aktyvi ir didelė mokykla, tai nelabai tiktų?..
Bet labai daug piešia ir norėtųsi, kad ši veikla nebūtų užleista.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ababa: 12 sausio 2012 - 20:22