Įkraunama...
Įkraunama...

Gerosios Vilties vidurine

Googlė man pašnibždėjo, kad Šeškinės g. 26 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2009 10 18, 19:03)
Googlė man pašnibždėjo, kad Šeškinės g. 26  4u.gif

Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2009 10 18, 20:03)
Googlė man pašnibždėjo, kad Šeškinės g. 26  4u.gif

Teisingai, ir vadinasi Manovita, laiptukais i antra auksta, gali but uzrakinta, skambinkit isileis.
Atsakyti
na pas mane vyras ja baige dabar sunus 6 klasei ir dukryte ten eis
Atsakyti
na mano vaikai mokosi sioje mokykloje, labai patenkinti, ypatingi super ju aukletoja, lietuviu kalbos mokytoja Birute Loginoviene.
Atsakyti
Laba, pradiniu klasiu kiek yra, ejau pro sali siandien ir maciau kad pradinukai turi uniformas. Antrokams anglu kalba, kaip juos mokina. Kaip is vis ten mokytojai. Galvoju apie perkelima i sia mokykla. Mokykla atrode atsinaujinusi.
Atsakyti
Ne vien pirmokai su uniformom lotuliukas.gif , pradines lyg ir 4 yra. Mes sestokai ir patenkinti mokykla ir mokytojais.
Papildyta:
QUOTE(deimantinė @ 2010 03 04, 19:42)
Laba, pradiniu klasiu kiek yra, ejau pro sali siandien ir maciau kad pradinukai turi uniformas. Antrokams anglu kalba, kaip juos mokina. Kaip is vis ten mokytojai. Galvoju apie perkelima i sia mokykla. Mokykla atrode atsinaujinusi.

Ai dar lyg ir M (muzikine) klases buna stipresnes.
Atsakyti
Dar noriu suzinoti kaip anglu kalba 2 klaseje, kaip moytoja. Pradinukai eina viena pamaina.
Atsakyti
QUOTE(deimantinė @ 2010 03 15, 15:11)
Dar noriu suzinoti kaip anglu kalba 2 klaseje, kaip moytoja. Pradinukai eina viena pamaina.

Del anglu kalbos pradinese nieko negaliu pasakyti, nes lankem kita mokykla, o pamaina viena.
Atsakyti
Labukas,turiu liemene uniformine,vos metus panesiota,jau nebereikalinga,galiu parduot ax.gif Cia pradinem klasem.Rasykit i az 4u.gif
Atsakyti
O as pirkciau apie 170cm septintokei svarkeli.
Atsakyti
Turiu tik 34 dydžio (švarką), jeigu kam labai reiktų - šūktelkit
Atsakyti