Įkraunama...
Įkraunama...

Gerosios Vilties vidurine

QUOTE(neteisybe @ 2009 04 02, 16:40)
Nu, vaikas bego atbulas ir atsitrenke i kita vaika. Anas patyre trauma. Ir dabar kaltina mane, kad as vaiko nepriziuriu. Kad maniskis kaltas todel,kad jis lakstantis. O koks vaikas siais laikais per pertrauka sedi ramiai.

Ar gi čia mokykla kalta?
Pas manę daug kas atsitiko, bet jokių problemų. g.gif
Vaikui akinius sudaužė bežaidžiant, pirštas skylo bežaidžiant.
Vaikai biggrin.gif
Atsakyti
nu as viska suprantu... juk jie vaikai, kad ju gi nepririsi... maniskis irgi nukentejo... bet nieko-gyvas... negi man dabar kartu su vaiku lankyt mokykla ir priziuret, kad mano vaikas niekad niekur neatsitrenktu.
Atsakyti
O kas kaltina, kiek zinau tuo metu kai vaikas mokykloje-uz ji atsakinga mokytoja. Mums vienais metais aiskino-net jei kuris nevaziuos i ekskursija, turi tevai parasyti kad jis namie bus priziuretas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(very sad @ 2009 04 02, 20:06)
O kas kaltina, kiek zinau tuo metu kai vaikas mokykloje-uz ji atsakinga mokytoja.

Iš tiesų pritariu. drinks_cheers.gif
Kaip tėvai gali vaiką prižiūrėti mokykloje g.gif
Atsakyti
Jo mokytojai kiekviena uz rankytes turi per pertraukas vedziot mirksiukas.gif , nepatinka smile.gif , tada visiskai ignoruot ir visai nesikist ir nekreipt demesio i vaiku elgesi ir veiksmus per pertraukas lotuliukas.gif . Parasykit savo varianta kaip turejo pasielgt mokytojas.
Atsakyti
Na, as manau uz rankyciu vedziot nereikia, o tevams ,jei jau ka pridare mokykloje, mokytojas pranest tikrai turetu, sudrausmint ar paaiskint vaikui taip pat galetu -taip ir turetu buti thumbup.gif . Bet vaziuot ant tevu-kad nepriziuri- g.gif Nors juk uz viska , jei vaikas nepilnametis, atsako tevai. Taigi, mamytes, per kiekviena pertrauka uz rankyciu ir vedziojam doh.gif
Atsakyti
mokiausi cia ir aciu dievui perejau i kita. is likusiu klases vaikinu iki 12kl atbuvo kokie 3 (kiti anksciau i proftechus nuejo), merginos kurios kai isejau buvo is pirmuniu istojo nepergeriausiai. o mano pazymiai krito kai perejau ir pamaciau kad spragos dideles, ypac lietuviu ir anglu. pvz (perejau i 9klase), visi klaseje mokejo anglu laikus, o man pavadinimai tik girdeti buvo o turejau kokius 8 senoj mokykloj.
Mokytoju tai visokiu buvo, fizukas petrauskas geras zmogus idomu ar ten dirba dar jis, matematike tokia sena bjauri labai turbut nebera, geografijos irgi sena, dar lietuviu irgi sene buvo pavarde svilpiene (apskritai pensninkams turetu uzdraust mokyt), biologijos ozeraitiene gera, anglu vis keisdavosi...
O rajonas tai isvis baisu, na bet jej ten tai nenaujiena jum tai, o kas is kitu rajonu ruosiasi cia lankyt tai tegu dar karta pagalvoja.
Atsakyti
Manau pradinuka geriau leisti i maza mokykla nei i sita konvejeri. Geriau paruosia vyresnems klasems, aplinka saugesne, o ir salygos geresnes. Sitam rajone yra Vilkpedes pradine mokykla. Tikrai patariu, nesigailesit. Per daug jau neigiamos nuomones girdisi apie Geraja Vilti.
Atsakyti
QUOTE(pavasaris6 @ 2009 08 30, 17:47)
Manau pradinuka geriau leisti i maza mokykla nei i sita konvejeri. Geriau paruosia vyresnems klasems, aplinka saugesne, o ir salygos geresnes. Sitam rajone yra Vilkpedes pradine mokykla. Tikrai patariu, nesigailesit. Per daug jau neigiamos nuomones girdisi apie Geraja Vilti.

Visose mokyklose yra ir pliusu ir minusu, mirksiukas.gif pritariu tik, kad pradine mokykla, ar darzelis-prad. mokykla yra labai geras variantas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Priminkite prašom adresiuką, kur galima formą įsigyti. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2009 10 18, 00:02)
Priminkite prašom adresiuką, kur galima formą įsigyti.  ax.gif

Uniforma? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(djoka @ 2009 10 18, 17:54)

Na taip. O kas juokingo?
Nepamenu adreso ir tiek.
Atsakyti