Vakar ir mano atzalele papildoma pamoka atidirbo uz viena penktadienio muzika. na, bet kiek bandau suprasti, tai pradines ir vyresni yra visai atskiros respublikos su savom taisyklem, tvarkom ir visu kitu. Na mes pradine kitur baigem, tai ir galiu tik isivaizduoti.
Niekaip nesuprantu, kaip gali nevykti pamokos? Gal jūs pasiteiraukite mokytojos. O gal vaikas čia kažką muilina?
Na nemuilina, klausiau ir kitu mamu Pabandziau atsargiai paklausti kodel ,tai mano paaiskino, kad mokytoja su valdzia suderino. Na ir vel sunerimau del vyresniu klasiu. O kas jei ten valdzia visiems tokia nuolaidi Ir kaip paklausti mokytojos, kodel taip daznai nebuna pamoku- sakys ,,su valdzia suderinta"
Galiu nuraminti, kad vyresnėse klasėse pamokų nebūna tik tada, kai mokytojai serga. Arba nuo gegužės vidurio, kai prasideda egzaminų darbų taisymai Tik istorijos mokytoja pavaduotoja spalį dažniausiai atostogauja, nes vasarą tvarkaraščius sudarinėja, bet kad ji tik kelias klases ir temoko
Tokiu atveju, manau, jei su valdžia suderino pamokų nebuvimą, reiktų skambinti valdžiai. Įdomu, ką ji pasakytų dėl tokios betvarkės, kuri vyksta lyg ir su jų palaiminimu.
Bet gi visose mokyklose kartais nebuna pamoku, prisiminkit savo laikus, manau daug blogiau, kaip keleta menesiu visai mokytojo nebuna, tipo neranda tinkamo, arba juos pastoviai keicia. Tikrai reikia jums gerai apgalvot, kad nebutu nuo vilko ant meskos.
QUOTE(Marija5 @ 2009 04 03, 00:03)
O kas atsitiko?
Nu, vaikas bego atbulas ir atsitrenke i kita vaika. Anas patyre trauma. Ir dabar kaltina mane, kad as vaiko nepriziuriu. Kad maniskis kaltas todel,kad jis lakstantis. O koks vaikas siais laikais per pertrauka sedi ramiai.