Įkraunama...
Įkraunama...

Gerosios Vilties vidurine

Na paklausykit, siandien nebuvo vienos pamokos-mokytoja negalejo, rytoj dvieju, o penktadieni vel nesimokys. Gal as labai priekabi g.gif
Atsakyti
Vakar ir mano atzalele papildoma pamoka atidirbo uz viena penktadienio muzika. na, bet kiek bandau suprasti, tai pradines ir vyresni yra visai atskiros respublikos su savom taisyklem, tvarkom ir visu kitu. Na mes pradine kitur baigem, tai ir galiu tik isivaizduoti.
Atsakyti
Niekaip nesuprantu, kaip gali nevykti pamokos? Gal jūs pasiteiraukite mokytojos. O gal vaikas čia kažką muilina? blush2.gif
Atsakyti
Na nemuilina, klausiau ir kitu mamu g.gif Pabandziau atsargiai paklausti kodel ,tai mano paaiskino, kad mokytoja su valdzia suderino. Na ir vel sunerimau del vyresniu klasiu. O kas jei ten valdzia visiems tokia nuolaidi g.gif Ir kaip paklausti mokytojos, kodel taip daznai nebuna pamoku- sakys ,,su valdzia suderinta" g.gif
Atsakyti
Galiu nuraminti, kad vyresnėse klasėse pamokų nebūna tik tada, kai mokytojai serga. Arba nuo gegužės vidurio, kai prasideda egzaminų darbų taisymai 4u.gif Tik istorijos mokytoja pavaduotoja spalį dažniausiai atostogauja, nes vasarą tvarkaraščius sudarinėja, bet kad ji tik kelias klases ir temoko smile.gif
Atsakyti
Tokiu atveju, manau, jei su valdžia suderino pamokų nebuvimą, reiktų skambinti valdžiai. Įdomu, ką ji pasakytų dėl tokios betvarkės, kuri vyksta lyg ir su jų palaiminimu.
Atsakyti
Bet gi visose mokyklose kartais nebuna pamoku, prisiminkit savo laikus, manau daug blogiau, kaip keleta menesiu visai mokytojo nebuna, tipo neranda tinkamo, arba juos pastoviai keicia. Tikrai reikia jums gerai apgalvot, kad nebutu nuo vilko ant meskos.
Atsakyti
Nezinau, ka galvoti . Mokykla yra arciausiai namu, juk neveziosiu kazin kur. Liko tik keli menesiai- tuoj atostogos, bet kitais metais tai tikrai reikes nebetyleti schmoll.gif Beje- vakar vel nebuvo kuno kulturos g.gif
Atsakyti
Bet kodėl jus neeinate pas direktorių?
Kažkaip keista. g.gif Ir kam laukti kitų metų, kai toks pespredelas.
Pas mus visada visos pamokos yra.
Atsakyti
sveiki! po vieno incidento mokykloje, as gailiuosi, kad leidau vaika i sita mokykla. schmoll.gif P.S. mano vaikas pirmokelis
Atsakyti
QUOTE(neteisybe @ 2009 04 02, 15:35)
sveiki! po vieno incidento mokykloje, as gailiuosi, kad leidau vaika i sita mokykla.  schmoll.gif P.S. mano vaikas pirmokelis

O kas atsitiko? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2009 04 03, 00:03)
O kas atsitiko?  g.gif

Nu, vaikas bego atbulas ir atsitrenke i kita vaika. Anas patyre trauma. Ir dabar kaltina mane, kad as vaiko nepriziuriu. Kad maniskis kaltas todel,kad jis lakstantis. O koks vaikas siais laikais per pertrauka sedi ramiai.
Atsakyti