Įkraunama...
Įkraunama...

Gerosios Vilties vidurine

QUOTE(lowetears @ 2009 02 09, 11:27)
Visi būreliai mokykloje NEMOKAMI! Isskyrus automobilizmo. Dėl išsamesnės informacijos apie būrelius siūlyčiau kreiptis į mokytoją, kuris veda būrelį.  4u.gif

O aš taip mokėti noriu ax.gif
Bet gi galėtu padaryti kokį simbolišką mokestį ir mokyklai parama smile.gif
Na teks eiti į mokykla kalbėtis dėl lankymo.
Tikiuos leis biggrin.gif
Atsakyti
Rytoj eisiu pažiūrėti kas yra "Žiniukų būrelis". smile.gif
Pagal pavadinimą atrodo, kad yra skirtas 1-2 klasių mokiniams. ax.gif

Negu jūsų vaikučiai nieko nelanko g.gif

mano vaikas anksčiau baseiną mokykloje lankė, bet ne labai patiko. doh.gif
Atsakyti
Marija5, dėl paramos - juk galima mokyklai tuos 2 procentus pervesti, lapus užpildyti (juos auklėtojos kiekvienais metais duoda) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(davusi viltį @ 2009 02 09, 21:27)
Marija5, dėl paramos - juk galima mokyklai tuos 2 procentus pervesti, lapus užpildyti (juos auklėtojos kiekvienais metais duoda)  mirksiukas.gif

Pildau biggrin.gif
Tiesiog prisimenant būrelius mano mokykloje, tai buvo simbolinis mokestis. ax.gif
Gerai, kad viskas nemokama, manau, kad ne vis tėveliai galėtu sumokėti, bet vistik manau, kad kokie 10-20 lt per mėn. padėtu. 4u.gif

Na rytoj šturmuosiu 2 būrelius. biggrin.gif
Atsakyti
Na, kaip sekėsi šturmas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(žibutė69 @ 2009 02 10, 22:30)
Na, kaip sekėsi šturmas?  rolleyes.gif

Pasirodo vaikui šiandien buvo 6 pamokos. Tai eisime ketvirtadienį biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif
Gal kas galėtų šiek tiek papasakoti apie dabartines ketvirtokų auklėtojas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Elgreta @ 2009 03 11, 12:18)
Gal kas galėtų šiek tiek papasakoti apie dabartines ketvirtokų auklėtojas?  ax.gif

Aš tai klausimo nesupratau. g.gif
Aukletojos gi buna tos pačios nuo 1 iki 4 klasės.
Man mūsų nepatinka schmoll.gif
Kitais metais jų bus daug. biggrin.gif
Atsakyti
Dabartinės ketvirtokų auklėtojos bus 2009 m pirmokų auklėtojomis. Todėl ir klausiu....
Atsakyti
QUOTE(Elgreta @ 2009 03 11, 14:10)
Dabartinės ketvirtokų auklėtojos bus 2009 m pirmokų auklėtojomis. Todėl ir klausiu....

Aaaa, ta va kame reikalas biggrin.gif
Matote kaip svarbu išsamiai paklausti. 4u.gif
Kaip ir minėjau man mūsų auklėtoje nepatinka, bet ir ne tik man, daugeliui tėvų.
Bet viešai pavardės rašyti nenorėčiau. ax.gif
Atsakyti
Marija5, kaip suprantu, tavo vaikas dabar ketvirtokas. Tai jeigu su jūsų klasės mokytoja ne viskas tvarkoj, tai kodėl neperėjot į kitą klasę, buvote toje pačioje net 4 metus? Juk klasę galima keisti. unsure.gif
Atsakyti
Pervesti vaiką į kitą klasę nerealu,kažkada ėjau pas direktorę to prašytis,tada moteris vadovavo.Rezultatas-auklėtoja apsiramino ir pradėjo normaliai elgtis su mano vaiku.Buvo minčių keisti mokyklą-bet pakankamai tai problematiška,kai vienas vaikas vieną mokyklą lanko,kitas kitą.Bet paskui viskas aprimo,vaikas nustojo mokyklos bijoti,o ketvirtoj klasėj auklėtoja pasikeitė,senoji išėjo į pensiją,su nauja auklėtoja pabendravau tada-fantastiškas žmogus.Ten aplamai keista,kai tam rajone gyvenau,net dvi kaimynės savo vaikus pervedė į kitas mokyklas dėl nesutarimo su auklėtoja.
Marija,jei auklėtoja šiaip nepatinka-tai nieko ,bet jei yra kažkas rimčiau-siūlyčiau eit i pas direktorių.
Atsakyti