Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(berta4 @ 2009 06 04, 11:17)
Galvokit ka norit esu šios kompanijos vartotoja ir papildų pagalba išsprendžiau daug savo ir savo šeimos sveikatos problemų.Kiekvienas galite tapti vartotoju ir nepirkti iš platintojų.

tai vartotojas pasirašęs sutartį, nes su ja produktai pigiau, piramides marketingas, aš perku, po savim pritraukiu, pelnas lieka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 06 04, 11:47)
tai vartotojas pasirašęs sutartį, nes su ja produktai pigiau, piramides marketingas, aš perku, po savim pritraukiu, pelnas lieka  tongue.gif

va va, čia ir paaiškėja stebuklingi pasveikimai.

labai linkiu šį produktą vartoti tiem, kam tikria jis padeda.

čia analogiška situacija kaip su Kordicepsu, mano vaikui veikia lietuviškas, kitam vaikui veikia kinietiškas, abu vaikai geria, ir abiem padeda...kitos nevartoja ir nepergyvena.

pafotkinau vežimą, tuoj pasirodysim.

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 04, 13:57)
va va, čia ir paaiškėja stebuklingi pasveikimai.

labai linkiu šį produktą vartoti tiem, kam tikria jis padeda.

čia analogiška situacija kaip su Kordicepsu, mano vaikui veikia lietuviškas, kitam vaikui veikia kinietiškas, abu vaikai geria, ir abiem padeda...kitos nevartoja ir nepergyvena.

pafotkinau vežimą, tuoj pasirodysim.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
va toks tas vežimas.

nugarėlė atsilenkia, stogas užsilenkia beveik vaikui iki kelių, apačioje didelis krepšys, priekiniai ratai sukiojasi, rankena kilnojasi jie reikia, 5 taškų saugos diržai, nusiima tas tarp kojų bumbulas.

nustebino langelis stoge ir kišenėlė su užtrauktuku, bei atšvaitai ant rėmo ir saugos diržų.
Atsakyti
Ruste, net netikėjua kad tokius gamina, šiaip tai tikrai gražus, tik kad patogus būtų
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 06 04, 14:23)
Ruste, net netikėjua kad tokius gamina, šiaip tai tikrai gražus, tik kad patogus būtų

aš kaip jį pamačiau sandėlyje, tai negalėjau patikėti, kad čia Puntukas, lietuviai gamina tokius smile.gif

palyginti su tuo, kur turim, irgi Puntuko (dėjau foto aukščiau, mėlynas toks ), tai šitas išvis pasaka..
panašus į sveiko vaiko vežimą.

aišku sunkus - 19kg, susilanksto tik nuėmus sėdynę, kuri Beje gali būti tvirtinama į abi puses.

bet šiaip gražus ir patogus man jis, matosi, kad išmanantis žmogus padirbėjo su juo.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 04, 14:25)
aš kaip jį pamačiau sandėlyje, tai negalėjau patikėti, kad čia Puntukas, lietuviai gamina tokius smile.gif

palyginti su tuo, kur turim, irgi Puntuko (dėjau foto aukščiau, mėlynas toks ), tai šitas išvis pasaka..
panašus į sveiko vaiko vežimą.

aišku sunkus - 19kg, susilanksto tik nuėmus sėdynę, kuri Beje gali būti tvirtinama į abi puses.

bet šiaip gražus ir patogus man jis, matosi, kad išmanantis žmogus padirbėjo su juo.

drinks_cheers.gif gal jau pradės normalesnius vežimus gaminti thumbup.gif tobulėjam
Atsakyti
Ruste, musu vezimas analogiskas drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(-Sandrita- @ 2009 06 04, 12:47)
tai vartotojas pasirašęs sutartį, nes su ja produktai pigiau, piramides marketingas, aš perku, po savim pritraukiu, pelnas lieka  tongue.gif

Aš nieko netraukiu nieko neprirasinieju tik perkuosi pigiau ir tiek jai kas nori tai rekomenduoju,aplinkiniai mato papildų poveikį musu šeimai,taip pat valymo priemonės taupo piningus.Kiekvienam savo nieko nepersu ir nesiulau kalbu ką pati girdžiu.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 04, 13:10)
va toks tas vežimas.

nugarėlė atsilenkia, stogas užsilenkia beveik vaikui iki kelių, apačioje didelis krepšys, priekiniai ratai sukiojasi, rankena kilnojasi jie reikia, 5 taškų saugos diržai, nusiima tas tarp kojų bumbulas.
nustebino langelis stoge ir kišenėlė su užtrauktuku, bei atšvaitai ant rėmo ir saugos diržų.

koks fainas vežimukas thumbup.gif turbūt labai lengvai važiuoja ir manevruoja smile.gif
Atsakyti
EI Buriuke, kaip tavo egzai? kaip savijauta? Kaip vaikai? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2009 06 04, 16:16)
Aš nieko netraukiu nieko neprirasinieju tik perkuosi pigiau ir tiek jai kas nori tai rekomenduoju,aplinkiniai mato  papildų poveikį musu šeimai,taip pat valymo priemonės taupo piningus.Kiekvienam savo nieko nepersu ir nesiulau kalbu ką pati girdžiu.

O jūsų vaikutis ar pati sergat epi?
Atsakyti