Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(milka@ @ 2009 06 03, 13:41)
Mano dukrai priepuoliai naktimis, paryčiais būna. Sutrinka kvėpavimas, girdisi ryjimo garsai į pabaiga kartais pradeda verkti. Jei ilgesnis priepuolis (apie 1 min.) tai vaikas išsigandęs net pradeda žviegti. Na, čia man taip atrodo, kad nuo išgasčio  ax.gif O pats piepuolis matomas tik veide. Akys didelės, išsigandę, vyzdžiai išsiplėtę ir bando, bet negali ryti seilių.

ar jums siek tiek susikontroliavo po vaistu padidinimo?
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 06 03, 14:04)
ar jums siek tiek susikontroliavo po vaistu padidinimo?

Palyginus mėnesį prieš padidinant dozes ir mėnesį po, tai priepuolių sumažėjo dvigubai smile.gif Tuo ir guodžiamės. Dar džiugu tai, kad vaikas žvalus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 06 03, 14:41)
Mano dukrai priepuoliai naktimis, paryčiais būna. Sutrinka kvėpavimas, girdisi ryjimo garsai į pabaiga kartais pradeda verkti. Jei ilgesnis priepuolis (apie 1 min.) tai vaikas išsigandęs net pradeda žviegti. Na, čia man taip atrodo, kad nuo išgasčio  ax.gif O pats piepuolis matomas tik veide. Akys didelės, išsigandę, vyzdžiai išsiplėtę ir bando, bet negali ryti seilių.

maniškei apie 06.-07. val. rytais dažniausiai būna miego metu, tai irgi sutrinka kvėpavimas, kaip dūsta net atrodo unsure.gif , bet visą laiką visą laiką jau girdžiu, nes pripratus jau budriai miegoti, ir akytės atmerktos būna, isigandusios, tartum kokį košmarą pamačiusios unsure.gif , bet priepuolis trunka kelias sekundes
Atsakyti
Mielos mamytes negaliu susilaikyti neparasius,galvokite apie mane ka norite noriu tik papasakoti ka girdejau.Buvau GNLD maisto papildu pristatyme ir viena mama pasakojo kaip butent ju pagalba jos mergaitei(12metu) priepoliai beveik isnyko,jei pasikartoja tai labai silpni.Jos vartojo:omega3-5kapsules,flavanoidus-2,tre-en-en-3,kalci-magni-3.
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2009 06 03, 23:03)
Mielos mamytes negaliu susilaikyti neparasius,galvokite apie mane ka norite noriu tik papasakoti ka girdejau.Buvau GNLD maisto papildu pristatyme ir viena mama pasakojo kaip butent ju pagalba jos mergaitei(12metu) priepoliai beveik isnyko,jei pasikartoja tai labai silpni.Jos vartojo:omega3-5kapsules,flavanoidus-2,tre-en-en-3,kalci-magni-3.

nu galvojame tai mes gerai smile.gif
tik norėčiau konkrečiai, kas per firma, kokia mergaitės ligos forma, kuo gydė iki tol, ar kartojosi traukuliai....
čia nieko nereiškia tas parašymas ką gėrė, konkrečiau reikia.

kas tas GNLD?
Papildyta:
mano dukra irgi su puikiu metodu gyvena, kuris veikia daug geriau negu vaistai tongue.gif

bet čia individualus dalykas, kad padėjo vienam , bet gal neveikia kitam.

kiek kartų girdėjau, kad vaikai geria minimalias Depakino dozes ir laimingai neatsilikdami gyvena...o kitų vaikų neveikia ir 4 vaistų max dozių derinys...
Atsakyti
GNLD tai amerikiačių firma,tačiau papildai europos regionui gaminami,kapsulės-anglijoje,tabletės -prancuzijoje.Jai domina aprasymai galiu atsiusti į paštą.O apie ligos formą aš pasidomėsiu nes man irgi įdomu,taip gyvenime nesu susidūrusi,bet ką gali žinoti.
Papildyta:
Dar noriu pridėti kad tai naturalus maisto papildai gaminami iš sveiku grudu,vaisių,daržoviu ir žuvies.
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2009 06 03, 22:49)
GNLD tai amerikiačių firma,tačiau papildai europos regionui gaminami,kapsulės-anglijoje,tabletės -prancuzijoje.Jai domina aprasymai galiu atsiusti į paštą.O apie ligos formą aš pasidomėsiu nes man irgi įdomu,taip gyvenime nesu susidūrusi,bet ką gali žinoti.
Papildyta:
Dar noriu pridėti kad tai naturalus maisto papildai gaminami iš sveiku grudu,vaisių,daržoviu ir žuvies.

Zinau as ta firma, esu taip pat buvusi pristatyme, bendravusi su platintojais.
Nebloga ispudi paliko blink.gif
Mano mergyte gere ju zuvu taukus Omega3, pries kelis menesiu, po to darem pertrauka ir dabar vel esu uzsisakiusi, as geriau tri en en, ar kaip ten jau nepamenu doh.gif .
Nu nezinau, jokiu stebuklu nemaciau, bet esu geros nuomones apie sia firma, gal tiesiog reikia reguliariai vartoti kazkokius deriniu. Taciau zuvu taukai bet kuriuo atveju reikalingi ax.gif

aij, tiesa dar pirkau tokias kapsules pakudejimui hihihi.gif geras reikaliukas, slopina apetita mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 03, 22:15)
mano dukra irgi su puikiu metodu gyvena, kuris veikia daug geriau negu vaistai tongue.gif

nu jetau, kaip faina, kad jums pasiteisina sitie reikalai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 06 04, 08:09)
nu jetau, kaip faina, kad jums pasiteisina sitie reikalai  thumbup.gif  thumbup.gif

nu čia nesakau, kad jau visai visai gerai, ir mano vaikas jau eina, bet iš kitos pusės, po begalinės traukulių lavinos, galim atsipūsti - būna ir iki 7 dienų ramu...
aišku išlenda dar tie brudai, visaip pasitaiko, būna ir po 2 per dieną, bet palyginti kaip buvo prieš pusę metų ir dabar tai faktas akivaizdus.
Atsakyti
QUOTE(berta4 @ 2009 06 03, 23:03)

Labas rytas, sorry bet man čia kaip reklama nuskambėjo, tikriausiai platintoja esat. Buvau aš tam GNLD pristatyme, bet jis manęs nesužavėjo, gal neprofesionalus buvo, kad tiesiog kitas firmas į kampus varė, o juk taip negalima bet kokio pristatymo metu, vienu žodžiu tas š o va pas mus jau gerai g.gif
Kiekviena firma turi savo sėkmės istorijų, nereikia peikti nei vienų nei kitų, jei mergaitei geriau tikrai džiaugiuosi dėl to.
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif 4u.gif
Ruste, kaip dziugu, kad jums padeda. Nerealiai dziaugiuosi, laikom visus kumscius ir kumstukus uz jus. Sėkmės, taip ir toliau.
Dabar del to produkto. Turejom mesjo ir dar turim.... efekto sorry, bet nematau. Gal kazkam stebuklas, bet kaina g.gif g.gif Vyresnele geria Omega3, nėra jau didelio stebuklo.... Vyras gėre vitaminų kompleksą ir tre-en-en.... nieko nuostabaus. Labai didelį nuovargį jautė. Taip, kad nežinau... Išgyti nuo Epi galėjo, jei tai buvo Rolando forma ir tiesiog sutapo. Daug mes tų produktų naudojome ir dar tebeturim, bet.... efekto nematau. Atsiprašau, bet tai mano nuomonė išbandyta šeimoje.
Atsakyti
Galvokit ka norit esu šios kompanijos vartotoja ir papildų pagalba išsprendžiau daug savo ir savo šeimos sveikatos problemų.Kiekvienas galite tapti vartotoju ir nepirkti iš platintojų.
Atsakyti