Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(JulieTa @ 2009 06 02, 21:07)
jo, netycia, Otona turejau omeny, o Oskara parasiau, sori  doh.gif ir mes turim ta pilka su zydru, man jis patinka, bet mano pana jame labai prastai sedi, tai i darza gavom fainesni varianta  biggrin.gif

mano pana sėdi puikiai, jai ir tame kitame teoriškai buvo gerai buvo, nes ji sėdi tiesiai, niekur negriūna, bet šitas vežimas gražesnis išore, patogesnis vežti, susilanksto tai jie tragiškai, ale nu ką daryti...
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 02, 20:48)
mano pana sėdi puikiai, jai ir tame kitame teoriškai buvo gerai buvo, nes ji sėdi tiesiai, niekur negriūna, bet šitas vežimas gražesnis išore, patogesnis vežti, susilanksto tai jie tragiškai, ale nu ką daryti...

pafotkink, paziuresiu ar toks kaip musu mirksiukas.gif
man tai musiskis nepatinka schmoll.gif vaziuot vaziuoja viskas čiki, patogus mergaitei, bet stumti sunkoka, griozdas toks i masina vos vos telpa, tai mes ji darze laikom, o namuose stengiames i lauka eiti be vezimo (turim tokia sena griuvena ektra etveju smile.gif )nes jei ji jau mato vezima, tai butinai reikia ir sestis, jei nemato tai puikiausiai eina pati.
Atsakyti
mes tai toki baisu gargara turim is tu priemoniu.... melynas su langeliais. jau nei jo isideti nusivezti kur, o sunkumas. Ka su tokiu reiktu daryti gyvenant kokiam 5 ar 4 aukšte jei lifto ner.... nusišauti... Bet mums tai dzyn, nes Gabi nesėda, o jei pasėdi, tai labai trumpam.. Jau geriau vartaliojasi eidama, bet labai reikia vaikščioti. g.gif tik į ranką įsikibusi, ale vis viena - ne vežime. Šiaip tai mane džiugina tokie norai, bet labai sunku, tik tėtis su ja pajėgia užsiimti....
Atsakyti
sveikos merginos
noriu jusu paklausti, kaip jus matot tuos traukulius, jei jie pasireiskia nakti, miego metu? kaip jie atrodo?
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 06 03, 08:47)
pafotkink, paziuresiu ar toks kaip musu  mirksiukas.gif
man tai musiskis nepatinka  schmoll.gif vaziuot vaziuoja viskas čiki, patogus mergaitei, bet stumti sunkoka, griozdas toks i masina vos vos telpa, tai mes ji darze laikom, o namuose stengiames i lauka eiti be vezimo (turim tokia sena griuvena ektra etveju smile.gif )nes jei ji jau mato vezima, tai butinai reikia ir sestis, jei nemato tai puikiausiai eina pati.

QUOTE(varlele @ 2009 06 03, 09:41)
mes tai toki baisu gargara turim is tu priemoniu.... melynas su langeliais. jau nei jo isideti nusivezti kur, o sunkumas. Ka su tokiu reiktu daryti gyvenant kokiam 5 ar 4 aukšte jei lifto ner.... nusišauti... Bet mums tai dzyn, nes Gabi nesėda, o jei pasėdi, tai labai trumpam.. Jau geriau vartaliojasi eidama, bet labai reikia vaikščioti.  g.gif  tik į ranką įsikibusi, ale vis viena - ne vežime. Šiaip tai mane džiugina tokie norai, bet labai sunku, tik tėtis su ja pajėgia užsiimti....

pafotkinsiu.
įtariu jūsų vienodi - tanetos.
toks, ane?

user posted image

yra kam jie patogūs, bet mes nuvažiavę sandėlin išsimatavom visus vežimus, ir tiko tik šitas naujo modelio "Puntuko" , kitai tai per siauras, tai per platus, tai kojos išsiskėtę.
šitam naujam sėdi kaip kareivis smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 03, 12:03)
pafotkinsiu.
įtariu jūsų vienodi - tanetos.
toks, ane?

nea, mano ne toks schmoll.gif man rodos mano irgi Puntuko blink.gif bordinis toooks griozdas, su dideliais pripuciamais ratais, togas toks su langeliu jei lyja, siaip nieko, jei nereikia transportuoti, darzeliui labai tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 06 03, 13:06)
nea, mano ne toks  schmoll.gif  man rodos mano irgi Puntuko  blink.gif  bordinis toooks griozdas, su dideliais pripuciamais ratais, togas toks su langeliu jei lyja, siaip nieko, jei nereikia transportuoti, darzeliui labai tinka thumbup.gif
mano kitas, kurį gražinsim, irgi Puntuko "gražuolis"

bordinis irgi, va toks

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 03, 12:21)
mano kitas, kurį gražinsim, irgi Puntuko "gražuolis"

bordinis irgi, va toks

user posted image

nu ir vistiek mano ne toks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 06 03, 13:34)
nu ir vistiek mano ne toks  schmoll.gif

žinok kažkada atsimenu tu kažką pasakojai, kad tavo nei vienas iš šių, nes kaip ir tik tokie Vilniuje yra, o tavo gal kitas galas LT ir kitokie vežimai g.gif

neturi foto?gal parašytas gamintoja ant vežimo?
Papildyta:
QUOTE(zose123 @ 2009 06 03, 10:25)
sveikos merginos
noriu jusu paklausti, kaip jus matot tuos traukulius, jei jie pasireiskia nakti, miego metu? kaip jie atrodo?

nenupasakosi čia 2 žodžiais.

geriausia pažiūrėti.
eini į Youtube, įsivedi į paiešką "Children seizures" ir suras įdėtus traukulių filmukus.

tarkim mano dukros yra infantiliniai spazmai (Infantile spasms, arba infantile seizures).

kitus irgi pagal pavadinimus galima rasti konkrečiau.

o dėl nakties, tai pabundi, nes vaikas skleidžia garsus, šūkčioja, rėkia, įsitempimo metu girdėti toks stenėjimo garsas.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 06 03, 13:04)
žinok kažkada atsimenu tu kažką pasakojai, kad tavo nei vienas iš šių, nes kaip ir tik tokie Vilniuje yra, o tavo gal kitas galas LT ir kitokie vežimai  g.gif

neturi foto?gal parašytas gamintoja ant vežimo?
[

neturiu foto, kai eisiu i darza, nufotkinsiu, dabar vyras sefuoja mano mergicka, nuveda ir parveda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zose123 @ 2009 06 03, 09:25)
sveikos merginos

Mano dukrai priepuoliai naktimis, paryčiais būna. Sutrinka kvėpavimas, girdisi ryjimo garsai į pabaiga kartais pradeda verkti. Jei ilgesnis priepuolis (apie 1 min.) tai vaikas išsigandęs net pradeda žviegti. Na, čia man taip atrodo, kad nuo išgasčio ax.gif O pats piepuolis matomas tik veide. Akys didelės, išsigandę, vyzdžiai išsiplėtę ir bando, bet negali ryti seilių.
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 06 03, 14:41)
Mano dukrai priepuoliai naktimis, paryčiais būna. Sutrinka kvėpavimas, girdisi ryjimo garsai į pabaiga kartais pradeda verkti. Jei ilgesnis priepuolis (apie 1 min.) tai vaikas išsigandęs net pradeda žviegti. Na, čia man taip atrodo, kad nuo išgasčio  ax.gif O pats piepuolis matomas tik veide. Akys didelės, išsigandę, vyzdžiai išsiplėtę ir bando, bet negali ryti seilių.

Mano pupa irgi labai verkia, bet net nežinau kodėl, ir Endzinienė negalėjo pasakyti, tiesiog net klykia, ten jau neverkia, pamėlynuoja visa tik, net pačiai šiurpas nuėjo kiek tie vaikai iškenčia verysad.gif
Atsakyti