Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(Lara Kroft @ 2009 05 31, 13:04)
Merginos, help šiuo klausimu: mus paleidžia iš Santariškių pirmadienį, spjaunu aš ant visko ir kiek teko girdėti, vis tik kad Kaune geriausi neurologai KMUK ar pritariate? Žodžiu, jei turėčiau siuntimą iš savo poliklinikos VIlniuje ar galėčiau važiuoti tiesiai ten į KMUK? Na Santariškės nuleido rankas. Gal žinote, kaip ten tvarka su priėmimais ar užsirašyti reikia kažkur ir galų gale pas KĄ, pas ką eiti, kas mūsų neišgintų lauk tarsi raupsuotųjų? Na suprantu, reikėtų susirinkti išrašus, tyrimus, KT, MRT, EEG, ką dar?  unsure.gif Gal kokia Kauno gydytoja neurologė savo mobilų duoda? Prašau, pagelbėkite, Merginos, Vilniuje mums nelabai teisingos pagalbos yra. Manau, tai ne tik mano kantrybės trūkumas, atvejis tikrai rimtas

aš asmeniškai esu kitokios nuomonės.

medikas geriausias tas, kuriuo tu pasitiki, o kokia jo pavardė, ir kur jis dirba tai nematau skirtumo.

manai Kaunas ištrauks iš slaptos spintelės tavo vaikui vaistus ir sakys :" Tsss, Vilniuje nežino, bet mes va turim..."

visur vaistai tie patys, gydymo metodai irgi tie patys.

tik kažkam labiau pasiseka Vilniuje, kažkam ima ir pataiko vaistus Kaune...

pabandyti tu gali ką tik nori, čia tavo teisė rinktis.

į KMUK važiuojate tokiais pačiais metodais kaip į Vilnių.

susitarti reikia, tada ir guldo.
siuntimas vienas ir tas pats galioja kur tik tu bevažiuotum.

aš Kaune nebuvau ligoninėj, buvom konsultacijoje, tai man ten pagūžčiojo pečiais, ir nesuprato, ko mes pas juos ten atvažiavom, sakė jie gydytų taip pat, tad nėra reikalo gultis. tai ir nesiveržiu aš tenai, nes nematau reikalo.

šiaip tau pas Endzinienę, pas nieką kitą reikėtų.

P.S. čia prašau neužpyktų tų, kas KMUK laikote šventove, nesu nieko priešų juos nusiteikusi, tiesiog mes radom pagalbą it supratimą namie, Vilniuje.
Atsakyti
Ruste, žinai kodėl į Kauną? Todėl, kad čia apskritai nuleidžia rankas, na ten, kur buvome, bus ne visai taip, kad Kaunui atsiduosime,- tiesiog liks ta pati gydytoja iš Santariškių, kita neurologė iš Vilniaus, poliklinikos neurologė (beveik tuščias reikalas ) ir Kauno neurologas/-ai, kai dėl gydymo bent kur sutaps visų nuomonės, tuo keliu ir mėginsim eiti. Tiesiog , manau, daugiau nuomonių išgirsti, o tada kažkurią ir vykdyti. Tas slaptas individualus gydymas yra, na ne spintelėje, bet vaistų nuo epilepsijos begalė, nesinori visų jų mėginti, norisi bent apibrėžtos grupės.
Tiesa, genetinių tyrimų dar nėra, bet greit bus, o genetikė išsiuntė MRT kažkokiai prapiesorkai į užsienį, kuri , tikimąsi, pasakys galbūt tai, ką kiti praleido ar nemato, na žodžiu, viską mėginsim, o ar kitaip galima? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lara Kroft @ 2009 05 31, 13:29)
Ruste, žinai kodėl į Kauną? Todėl, kad čia apskritai nuleidžia rankas, na ten, kur buvome, bus ne visai taip, kad Kaunui atsiduosime,- tiesiog liks ta pati gydytoja iš Santariškių, kita neurologė iš Vilniaus, poliklinikos neurologė (beveik tuščias reikalas ) ir Kauno neurologas/-ai, kai dėl gydymo bent kur sutaps visų nuomonės, tuo keliu ir mėginsim eiti. Tiesiog , manau, daugiau nuomonių išgirsti, o tada kažkurią ir vykdyti. Tas slaptas individualus gydymas yra, na ne spintelėje, bet vaistų nuo epilepsijos begalė, nesinori visų jų mėginti, norisi bent apibrėžtos grupės.
Tiesa, genetinių tyrimų dar nėra, bet greit bus, o genetikė išsiuntė MRT kažkokiai prapiesorkai į užsienį, kuri , tikimąsi, pasakys galbūt tai, ką kiti praleido ar nemato, na žodžiu, viską mėginsim, o ar kitaip galima?  rolleyes.gif

tai gi viskas gerai, aš surašiau ką manau.

o jie tu manai, kad tavo vaikui bus geriau Kaune, nu tai super yra, nes čia ne tik turi dirbti medikai, tu ir pati turi jai tikėti ir pasitikėti.

jie nėra šansų kažką padėti jums Vilniuje, nu tai be abejo važiuokit.

kas jus gydo Vilniuje?
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 31, 14:32)
tai gi viskas gerai, aš surašiau ką manau.

o jie tu manai, kad tavo vaikui bus geriau Kaune, nu tai super yra, nes čia ne tik turi dirbti medikai, tu ir pati turi jai tikėti ir pasitikėti.

jie nėra šansų kažką padėti jums Vilniuje, nu tai be abejo važiuokit.

kas jus gydo Vilniuje?

Tai taip, suprantu Tavo nuomonę, tiesiog mėginsim, parašiau AŽ. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaivorykštė @ 2009 05 31, 11:57)
Nepergyvenk, geleta. Pati esu prad. klasiu mokytoja, tai pas mane ateina ir 7 ir 8 ir 6m vaikai i pirma klase. Nematau problemos. O vaikai erzina vienas kita visada, ir tai ne butinai priezastis yra amzius. Netgi amzius sakyciau yra privilegija smile.gif Jei greiciau viska isisavini, tai igyji autoriteta klaseje ( na, sioki toki) mirksiukas.gif Svarbiausia, kad vaikas moketu bendrauti su kitais vaikais . O cia tau pades jusu mokytoja. Beje, is mokytoju pozicijos, tai mokytoju vaikai- vargsai, nes visada yra po padinamuoju stiklu verysad.gif

dėkui Vaivorykšte 4u.gif , nuraminai mane 4u.gif , o dėl to padidinamo stiklo tai žinau, savo kailiu patyriau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 05 31, 13:17)
aš asmeniškai esu kitokios nuomonės.
medikas geriausias tas, kuriuo tu pasitiki, o kokia jo pavardė, ir kur jis dirba tai nematau skirtumo.
manai Kaunas ištrauks iš slaptos spintelės tavo vaikui vaistus ir sakys :" Tsss, Vilniuje nežino, bet mes va turim..."
visur vaistai tie patys, gydymo metodai irgi tie patys.
tik kažkam labiau pasiseka Vilniuje, kažkam ima ir pataiko vaistus Kaune...
pabandyti tu gali ką tik nori, čia tavo teisė rinktis.
į KMUK važiuojate tokiais pačiais metodais kaip į Vilnių.
susitarti reikia, tada ir guldo.
siuntimas vienas ir tas pats galioja kur tik tu bevažiuotum.
aš Kaune nebuvau ligoninėj, buvom konsultacijoje, tai man ten pagūžčiojo pečiais, ir nesuprato, ko mes pas juos ten atvažiavom, sakė jie gydytų taip pat, tad nėra reikalo gultis. tai ir nesiveržiu aš tenai, nes nematau reikalo.
šiaip tau pas Endzinienę, pas nieką kitą reikėtų.
P.S. čia prašau neužpyktų tų, kas KMUK laikote šventove, nesu nieko priešų juos nusiteikusi, tiesiog mes radom pagalbą it supratimą namie, Vilniuje.

Ruste, labai patiko kaip ta parasei. kazkaip gerai nuskambejo. pritariu tau ir manau kad tai tikslinga ta sakyti.
del mediku vilniuj, protariu, kad geru ju mazai, ale ka daryt. tik mes kalbedaos, prasidaos, koncultuodamosis ta galim keisti. o ne viska metusios lekti i kauna. cia mano nuomone... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 06 01, 08:36)
Ruste, labai patiko kaip ta parasei. kazkaip gerai nuskambejo. pritariu tau ir manau kad tai tikslinga ta sakyti.
del mediku vilniuj, protariu, kad geru ju mazai, ale ka daryt. tik mes kalbedaos, prasidaos, koncultuodamosis ta galim keisti. o ne viska metusios lekti i kauna. cia mano nuomone...  unsure.gif

mes su Lara Kroft susirašėm AŽ.

manau atsiras kažkoks metodas, ar medikė, kuri atras kaip padėti jos vaikui smile.gif
Atsakyti
labukas visoms
VASARA ...... labai simboliška, kad pirmoji vasaros diena - vaikų diena...nes juk vasara ir vaikystė - nerūpestingos plaštakės.... tegul jų skrydis bus šviesus ir lengvas, be nuopuolių ir be skriaudų....
kuo įsimintiniausių vasaros akimirkų.... 4u.gif

apie reikalus. į santariškes važiuojam 18 d. siuntimą turiu , dar tik kraujo tyrimus atliksime.... kadangi ligos forma lengva, tai turiu pasakyti, kad mes nesame dar gulėję ligoninėje (tfu tfu tfu...) , susikambinę suderiname atvykimo diena, padaro EEg, paskiria tolesnį gydymą ir vykstame namo.... labai tikiuosi vaisto sumažinimo šįkart....

sėkmės visiems 4u.gif
mėgstantiems skaityti rekomendacija Vladimiro Lermontovo Delfanija - priverčia pakeisti mąstymą ir požiūrį į daugelį dalykų....
Atsakyti
as tai siaip patenkinta musu Endziniene, bet vat tik man baisu, kad jau ir ji nebezina ka daryti blink.gif

isivedinejam mes jau Keppra, vajeeee kaip jauciasi salutinis poveikis verysad.gif kokia irzli nervuota pikta klykia dauzosi...........siaubas, labai panasus vaizdas gryzo kaip ir su Nitrozepamu doh.gif doh.gif
nebezinau ka ir daryti, skambinsiu gydytojai jauciu......
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2009 06 01, 08:51)
dėkui Vaivorykšte 4u.gif , nuraminai mane 4u.gif , o dėl to padidinamo stiklo tai žinau, savo kailiu patyriau unsure.gif

lLABUKAS VISOS SU VASARA 4u.gif .Geleta nepergyvenk ASsavo vaiki i mokykla isleidau 7,7[jis gimes vasari metu pradzia]jis klaseja vyriauses nuo to jam tikrai nera blogiau,del ligos vaikai visai nieko ,nors ir pamoku metu buvo priepuoliai.AS paaiskinau kas kaip mokitoja taip pat dar paaiskino viskas piuku niekas nesierzina.jis labai draugiskas greit susibendrauja.ir klase musu super aisku tai dar nuo tevu priklauso. LARA tavo galioja viskas kur gyditis pas ka gyditis,nieko neturiu pries Vilniaus daktarus,bet as ir girdejau is mamu kad jom Kaune geriau[kai vasara gulejom kelios buvo is Vilniaus] o bandyti visada galima sekmes jums smile.gif
Atsakyti
idedu siek tiek info, manau kas galit, sudalyvaukit mirksiukas.gif :
BERNARDINŲ SOCIALINIŲ
PASLAUGŲ CENTRAS

Neįgaliųjų ir vaikų dienos centro dalyviai
bei
ŠV. PRANCIŠKAUS ASYŽIEČIO (BERNARDINŲ) PARAPIJA

KVIEČIA Į SPEKTAKLĮ

“MALDOS IŠ NOJAUS ARKOS”

LAUKIAME JŪSŲ
VILNIAUS ŠV. PRANCIŠKAUS ASYŽIEČIO (BERNARDINŲ) BAŽNYČIOJE,
MAIRONIO 6, VILNIUS,
2009 m. BIRŽELIO 7 d.
13 val. BUS AUKOJAMOS MIŠIOS,
PASIBAIGUS MIŠIOMS VYKS SPEKTAKLIS. Kuriame vaidins centro neigalieji ir vaikai.

Spektaklį kūrė aktorius A.Varnas; Soc. Darbuotojos J. Breineizerienė ir J. Ališauskaitė – Ivanauskiene.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 01 birželio 2009 - 10:41
SU VASARELE VISAS IR VISUS 4u.gif LEKIM I KIEMA IR PAMIRSKIM VISUS NEGERUMUS biggrin.gif

O DEL DAKTARU TAI VIENINGOS NUOMONES NIEKADA NEBUS, TIESIOG KIEKVIENAI IS MUSU GERIAUSIAS GYDYTOJAS YRA TAS, KURIS BENT TRUPUTELI PADEDA VAIKUI, O SVARBIAUSIA SUTEIKIA VILTIES TEVAMS....
TAD NENUSTOKIM TIKETI IR IESKOTI GERIAUSIO 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti