QUOTE(Lara Kroft @ 2009 05 31, 13:04)
Merginos, help šiuo klausimu: mus paleidžia iš Santariškių pirmadienį, spjaunu aš ant visko ir kiek teko girdėti, vis tik kad Kaune geriausi neurologai KMUK ar pritariate? Žodžiu, jei turėčiau siuntimą iš savo poliklinikos VIlniuje ar galėčiau važiuoti tiesiai ten į KMUK? Na Santariškės nuleido rankas. Gal žinote, kaip ten tvarka su priėmimais ar užsirašyti reikia kažkur ir galų gale pas KĄ, pas ką eiti, kas mūsų neišgintų lauk tarsi raupsuotųjų? Na suprantu, reikėtų susirinkti išrašus, tyrimus, KT, MRT, EEG, ką dar?
Gal kokia Kauno gydytoja neurologė savo mobilų duoda? Prašau, pagelbėkite, Merginos, Vilniuje mums nelabai teisingos pagalbos yra. Manau, tai ne tik mano kantrybės trūkumas, atvejis tikrai rimtas

aš asmeniškai esu kitokios nuomonės.
medikas geriausias tas, kuriuo tu pasitiki, o kokia jo pavardė, ir kur jis dirba tai nematau skirtumo.
manai Kaunas ištrauks iš slaptos spintelės tavo vaikui vaistus ir sakys :" Tsss, Vilniuje nežino, bet mes va turim..."
visur vaistai tie patys, gydymo metodai irgi tie patys.
tik kažkam labiau pasiseka Vilniuje, kažkam ima ir pataiko vaistus Kaune...
pabandyti tu gali ką tik nori, čia tavo teisė rinktis.
į KMUK važiuojate tokiais pačiais metodais kaip į Vilnių.
susitarti reikia, tada ir guldo.
siuntimas vienas ir tas pats galioja kur tik tu bevažiuotum.
aš Kaune nebuvau ligoninėj, buvom konsultacijoje, tai man ten pagūžčiojo pečiais, ir nesuprato, ko mes pas juos ten atvažiavom, sakė jie gydytų taip pat, tad nėra reikalo gultis. tai ir nesiveržiu aš tenai, nes nematau reikalo.
šiaip tau pas Endzinienę, pas nieką kitą reikėtų.
P.S. čia prašau neužpyktų tų, kas KMUK laikote šventove, nesu nieko priešų juos nusiteikusi, tiesiog mes radom pagalbą it supratimą namie, Vilniuje.