Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

kur visos dingo unsure.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Domicele @ 2009 05 27, 14:43)
kazkas tikrai vartoja  g.gif  kazkada cia kalba buvo apie si vaista  g.gif
na, kad nerekomenduojama, tai ant daugelio vaistu taip parasyta, man rodos, kad net ir tos pacios Keppra taip parasyta, bet cia gal labai individualu, gydytoja matyt zino  blink.gif
beje, kad Keppra nepadeda girdziu pirma karta, kiek zinau tai visiems bent jau apmazina priepuoliu  g.gif

iš keppros mums mažiausiai naudos, o kad geriam net 4 vaistukus, tai Endzinienė ir Vyšniauskienė nusprendė, kad reikia keppros atsisakyti, va mes padidinom depaciną, tai nuo 24 priepuolių per mėnesį, dabar pas mus 10 per mėnesį rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 05 27, 13:49)

Mergaitės, kurių vaikučiai lanko specialius darželius Vilniuje, kokį mums daržiuką griausia būtų pasirinkti  ax.gif Baisu man ją bus leisti į paprastą daržą. Dar nevaikšto, pati nepavalgo, net girdyti šaukšteliu ją reikia. Nesusitvarkys gi su ja  unsure.gif Šiandien buvom nuvažiavę į "Čiauškutį". Kalbėjau su direktorę, jos nuomone mums tinkamesnis "Žolynėlis". Tai dabar pasimetus esu. Ir pikta ant savęs kodėl ankščiau nesidomėjau spec. darželiais. O eilės tai didžiulės (bent jau Čiauškutyje, kad sakė šiais metais niekaip nepakliūsim)  doh.gif

Laba,

Mes irgi lankome Zolynelio darzeli. Tai irgi nepasakyciau, kad esame juo patenkinti.
Ieskomes ir mes kito darzelio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stella2003: 28 gegužės 2009 - 23:17
sveikos.
milka, su darzeliais vilniuje tai beda, bet ka daryti? yra kelios istaigos, pasidomek mirksiukas.gif
lakstingala, aidas, dobilelis, zolinelis, silo ir atgajos mokyklos ir vilties ugdymo centras. ciauskutyje nemanau, kad vieta musu vaikam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JulieTa: 29 gegužės 2009 - 08:42
Na vat m merginos, kas ieško kur vaikelius leisti į darželį, o maniškei šiandien darželyje išleistuvės.... auklėtojos graudinasi, mamytės graudinasi, tėveliai vaidina ramius... O vaikėm- dzin...Ryte pana nesuprato, kodėl mama ją gražiai šukuoja..
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 05 29, 12:17)
Na vat m merginos, kas ieško kur vaikelius leisti į darželį, o maniškei šiandien darželyje išleistuvės.... auklėtojos graudinasi, mamytės graudinasi, tėveliai vaidina ramius... O vaikėm- dzin...Ryte pana nesuprato, kodėl mama ją gražiai šukuoja..

o mes nelankėme darželio unsure.gif , vyro mama pensijoj, tai prižiūrėjo mano pupą, o dabar jau aš atostogose ilgose rolleyes.gif , jau mums 6 metai, tai turėtume eiti į priešmokyklinę, bet nutarėm 7 metų leisti į priešmokyklinę, o 8 į pirmą klasę, tada ji papuls pas mano mamą į klasę(nes mama pradinių klasių mokytoja), galvoju taip ir Gabrielei bus geriau, ir man jos laukiant namuose bus ramiau, mergaitės, o kas nors iš jūsų gal irgi leidote 8 metų į pirmą klasę?
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2009 05 29, 13:18)
o mes nelankėme darželio unsure.gif , vyro mama pensijoj, tai prižiūrėjo mano pupą, o dabar jau aš atostogose ilgose rolleyes.gif , jau mums 6 metai, tai turėtume eiti į priešmokyklinę, bet nutarėm 7 metų leisti į priešmokyklinę, o 8 į pirmą klasę, tada ji papuls pas mano mamą į klasę(nes mama pradinių klasių mokytoja), galvoju taip ir Gabrielei bus geriau, ir man jos laukiant namuose bus ramiau, mergaitės, o kas nors iš jūsų gal irgi leidote 8 metų į pirmą klasę?

Aš pati pradėjau lankyti 8-erių mokyklą.... Dabar pasakyčiau , kad man buvo negerai... Bet tuomet atrodė kitaip.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 05 29, 14:29)
Aš pati pradėjau lankyti 8-erių mokyklą.... Dabar pasakyčiau , kad man buvo negerai... Bet tuomet atrodė kitaip.

o kodėl buvo negerai?
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2009 05 29, 20:12)
o kodėl buvo negerai?

1. mano bendraamžiai buvo antrokai, visada iš jų pusės buvo pašaipų.
2 Jei koką išdaigą iškrėsdavau, mokytoja pabrėždavo, na kaip tu taip- tu juk vyriasuia....
3. Viską greičiau perprasdavau, taigi tapo nuobodu per pamokas.

Ir dar- mes labai namėgdavom mokytojų vaikų... (čia tarp kitko) Atrodydavo, kad jei mama, močiutė mokytoja, tai jiems daugiau leidžia, atleidžia ir pnš.

bet juk Tu geriau pažįsti savo vaiką ir supranti pasiruošusi ji bus žingsniuoti dar po metų į mokyklą ar ne.
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 05 30, 17:06)
1. mano bendraamžiai buvo antrokai, visada iš jų pusės buvo pašaipų.
2 Jei koką išdaigą iškrėsdavau, mokytoja pabrėždavo, na kaip tu taip- tu juk vyriasuia....
3. Viską greičiau perprasdavau, taigi tapo nuobodu per pamokas.

Ir dar- mes labai namėgdavom mokytojų vaikų... (čia tarp kitko) Atrodydavo, kad jei mama, močiutė mokytoja, tai jiems daugiau leidžia, atleidžia ir pnš.

bet juk Tu geriau pažįsti savo vaiką ir supranti pasiruošusi ji bus žingsniuoti dar po metų į mokyklą ar ne.

nu matai, aš žiūriu, kad jai būtų geriau ir man irgi ramiau, kai mokytoja savas žmogus, pvz.priepuolio metu ir pan. nepusl greitosios kviesti nes nėra reikalo ir t.t., o jai ir pačiai ramiau bus, o klasiokai ne visi tokie, kurie šaipysis
Atsakyti
Nepergyvenk, geleta. Pati esu prad. klasiu mokytoja, tai pas mane ateina ir 7 ir 8 ir 6m vaikai i pirma klase. Nematau problemos. O vaikai erzina vienas kita visada, ir tai ne butinai priezastis yra amzius. Netgi amzius sakyciau yra privilegija smile.gif Jei greiciau viska isisavini, tai igyji autoriteta klaseje ( na, sioki toki) mirksiukas.gif Svarbiausia, kad vaikas moketu bendrauti su kitais vaikais . O cia tau pades jusu mokytoja. Beje, is mokytoju pozicijos, tai mokytoju vaikai- vargsai, nes visada yra po padinamuoju stiklu verysad.gif
Atsakyti
Sveikos, Mamulės, linkėjimai iš Santariškių 000189.gif
Žodžiu, košmaras, mušam priepolių rekordus per dieną... norisi rėkti ir keiktis verysad.gif Nuo Topamaxo asidozė, dar infekcinė kažkokia monukleozė...ai, ligų sąrašas tik ilgėja, antibų ketvirtą kursą gavom dar po lašinių, nafik, neduodu jau, tepasiunta, vienai senai vištai ausies būgnelis mat nepatinka...

Savaitgalį, vakar, buvome Vilniuje Tulčinos Natūralios medicinos centre pas homeopatę, žodžiu, paklausė ir atsisakė kištis į epilepsijos tokį atvejį, tiesą sakant, nežinau, ko ten važiavau jau, na juokingai užkrovė elektromagnetinėmis bangomis trijų rūšių žirnelių, pasemtų iš vieno indelio, neva vegetacinei sistemai, infekcinėms ligoms (suprask, vietoj antibiotikų) ir kepenų, žarnyno tvarkymui, na gersim, blogiau jau nebus, bet... atrodė tarsi vaikų darželyje tas jų atliekamas VG ar koks ten testas ir taip aišku, kad nuo tiek ir tokiomis dozėmis vaistų organizmas yra užnuodytas. Žodžiu, čia lengviems nebent atvejams ir kas pinigų neturi kur kišti... pomidorai2.gif

Merginos, help šiuo klausimu: mus paleidžia iš Santariškių pirmadienį, spjaunu aš ant visko ir kiek teko girdėti, vis tik kad Kaune geriausi neurologai KMUK ar pritariate? Žodžiu, jei turėčiau siuntimą iš savo poliklinikos VIlniuje ar galėčiau važiuoti tiesiai ten į KMUK? Na Santariškės nuleido rankas. Gal žinote, kaip ten tvarka su priėmimais ar užsirašyti reikia kažkur ir galų gale pas KĄ, pas ką eiti, kas mūsų neišgintų lauk tarsi raupsuotųjų? Na suprantu, reikėtų susirinkti išrašus, tyrimus, KT, MRT, EEG, ką dar? unsure.gif Gal kokia Kauno gydytoja neurologė savo mobilų duoda? Prašau, pagelbėkite, Merginos, Vilniuje mums nelabai teisingos pagalbos yra. Manau, tai ne tik mano kantrybės trūkumas, atvejis tikrai rimtas
Atsakyti