Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(JulieTa @ 2009 04 14, 09:17)
vilkra, kaip tai migdolai balsa atima?  blink.gif va jetus...

alergija gal? g.gif
o mudvi su Brigita kosėjam labai labai sad.gif
tokiais priepuoliai eina kosėjimai, kad baisu...

merginai dar inhaliatorius kol kas gelbėja, o man..geriu vaistus, ir laukiu pagerėjimo sad.gif

bet šiaip temperatūros nėra, ir viskas gerėja, ir apetitas grįžo, tik miega mažiukė, matyt atsigauti riekia ir jai smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
QUOTE(vilkra @ 2009 04 14, 08:01)
Sveikos, visos,

kaip po Velykų laikotės? Kaip ligoniukai? Aš su mielu noru dar numigčiau.... Praradau balsą per Velykas- suvalgiau gabaliuką torto su migdolais: porą kartų nusikosėjau ir balso nėr... Taigi, o žinojau, kad migdolai ir lazdynas man tabu. bet tortas toks gražus buvo.

nu va, tabu tabu ir db be balso sėdi, ot kaip uždrausti vaisiai vilioja. Čia tau 4u.gif laikykis

QUOTE(Rustė @ 2009 04 14, 09:25)
alergija gal?  g.gif
o mudvi su Brigita kosėjam labai labai sad.gif
tokiais priepuoliai eina kosėjimai, kad baisu...

merginai dar inhaliatorius kol kas gelbėja, o man..geriu vaistus, ir laukiu pagerėjimo sad.gif

bet šiaip temperatūros nėra, ir viskas gerėja, ir apetitas grįžo, tik miega mažiukė, matyt atsigauti riekia ir jai smile.gif

mes vėl kostim verysad.gif eisim po pietų pas gyd kad bent plaučiukus paklausytų.
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 14, 09:17)
vilkra, kaip tai migdolai balsa atima?  blink.gif va jetus...

Alergiją turiu jiems ir lazdyno riešutams...
Atsakyti
nu nieko sau, kiek serganciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 14, 09:48)
nu nieko sau, kiek serganciu  unsure.gif

Jo, čia kai mažiukus paguldė ligos, tai ilgam... Laikykitės mergiotės.
Atsakyti
labutes visos po Velyku....
sventes sventemis,bet ligos nenori pasiduoti.Mano Laurynas ir dar vis pakosti ir dar pasisnargliuoja.Jo sesei Velyku vakara sukilo temperatura,vakar pana liko be tūs0.Siandien isejo prigerus vaistu i mokykla,o dar tokia itempta diena jai-ir pamokos,ir sokiu repeticija,o ir vakare pradeda lankyti vairavimo kursus.Siandien pirma diena.... Mano šuva ir apsirgo-visa ryta praveme.Tai veziau pas veterinara,prileido vaikinui ampuliu,toliau ziuresim kaip jam....O man galva tiek skauda,kad atrodo tuoj nukris....
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

Baigėsi šventės ir vėl grįžtam į realybę doh.gif

šiandien pridaviau popierius neįgalumo pašalpai gauti, kiek priklauso su vidutine negalia , globoj paklausiau, bet tikslaus atsakymo ir nesulaukiau doh.gif Gal jūs žinot ax.gif

Ligoniukoms kosuliukams 4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2009 04 14, 13:53)
Labutis visoms  4u.gif

Baigėsi šventės ir vėl grįžtam į  realybę  doh.gif

šiandien pridaviau popierius neįgalumo pašalpai gauti, kiek priklauso su vidutine negalia , globoj paklausiau, bet tikslaus atsakymo ir nesulaukiau  doh.gif  Gal jūs žinot  ax.gif

Ligoniukoms kosuliukams  4u.gif  4u.gif  4u.gif  sveikit  mirksiukas.gif

pas mus yra sunki negalia su spec.nuolatine slauga,tai gaunu gan nemazai.O truputuka anksciau buvo dave sunkia su spec.nuolatine prieziura,tai buciau gavus tik apie 400 litu,bet tada as vel tvarkiaus viska pakartotinai,tada gavom kaip kad mums priklauso.Tiksliai nezinau,bet manau,kad apie tuos 400 ir turit gauti...
Atsakyti
Jaučiu reik laukt Rustės, ji pas mus čia Žiniukas blush2.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2009 04 14, 12:53)
Labutis visoms  4u.gif

Baigėsi šventės ir vėl grįžtam į  realybę  doh.gif

šiandien pridaviau popierius neįgalumo pašalpai gauti, kiek priklauso su vidutine negalia , globoj paklausiau, bet tikslaus atsakymo ir nesulaukiau  doh.gif  Gal jūs žinot  ax.gif

Ligoniukoms kosuliukams  4u.gif  4u.gif  4u.gif  sveikit  mirksiukas.gif

mes uz vidutine 720 gaunam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaima @ 2009 04 14, 13:03)
Jaučiu reik laukt Rustės, ji pas mus čia Žiniukas  blush2.gif  mirksiukas.gif

žiniukas tongue.gif
na jau blush2.gif

yra skirtumas negalės lygio ir slauga ar priežiūra.

mano dukra turi visišką negalę (sunkią) su slauga, gauname 1600lt (apie)

kai buvo sunki negalė su priežiūra gaudavom 1100lt

tai įtariu su priežiūra bus, tai kaip Sandritos manau g.gif

Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 14, 13:38)
žiniukas tongue.gif
na jau  blush2.gif

yra skirtumas negalės lygio ir slauga ar priežiūra.

mano dukra turi visišką negalę (sunkią) su slauga, gauname 1600lt (apie)

kai buvo sunki negalė su priežiūra gaudavom 1100lt

tai įtariu su priežiūra bus, tai kaip Sandritos manau  g.gif

tiek ir bus, juk visiems vienodai, pagal istatyma cia taip. 4u.gif
Graži dienelė pas mus kol kas (per langą) mano dama vis dar miega, jau 2 val kaip pučia bigsmile.gif paskui lėksim į polikliniką, kad bent plaučiukų paklausytų, dar prisikabins koks bronchitas ar plaučių uždegimas doh.gif
Atsakyti