Įkraunama...
Įkraunama...

Epilepsija

QUOTE(Rustė @ 2009 04 09, 21:34)
krista... perkėliau pas kaunietes, munytę į galą, nes nežinau iš kur jinai, o gal nenori viešintis smile.gif
koks skirtumas, tas sąrašas čia tik mums, ir realiai su gimtadieniu pasveikinti tongue.gif

Labukas...geri labai nauji namuciai...
Musu nera sarase, bet gal ir nereikia...patys prasinesim kada sveikinti... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rustė @ 2009 04 09, 21:51)
oi neklausk...jau maniau gerėja...į vakarą vėl 39 sad.gif
ryt einam pas pediatrę 12h, nu ten ir paaiškės kraujo atsakymai, jaučiau vaistus tęsim, bet jau prašysiuos ne suspensijų..leidžiamus gal duos (suleisčiau pati), kad tik nevemtų...nes vemia ji nuo visų šitų "klijų" formos vaistų sad.gif

ir nuo visų antibų ir nuo Ibufeno...nuo Klacido nevėmė tik kažkaip...

Ai kaip negerai...
Papildyta:
Ziuriu gana tylu cia...pavasareja, visos kas sveikos i lauka, gaila, kad tiek ligoniuku...Sveikatos visiems... 4u.gif
Mes irgi neislipam is ligu...sirgo visa seima gripu, antibai, kitokiu vaistu kruvos...maniau baigsis...bet kur tau...mazajai limpfmazgiai sukilo...tai po svenciu vel daktaru maratonas...Liudna, kad negaliu...bet gal nieko blogo.
Turiu fobija nesvaika, kai mano didysis susirgo...tai man dabar visur vaidenasi pacios baisiausios ligos...vyrui juokauju, gal melstis daugiau reikia... 4u.gif
Papildyta:
Gaila, senosios temutes nebematau, nepaskaitysiu ka savaitgali pasakojot...Mes buvome sveciuose, dziaugemes graziu oru, atidarem saslyku sezona...Kai saule atrodo, kad ir bedos mazeja...Gerai labos, begu miegoti, nes mazoji neklausia, ar mama ryte nori keltis... smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,

Ačiū už naujus namučius. Dar iki velykų susikraustėm.... Saviškę šiandien išleidau į darželį antimi spektaklyje būti... Balta, balta įdomu, kokia grįš? mirksiukas.gif
Rustei ir Brigitai stiprinkitės ir kuo greičiau sveikit. Mano nuomone, leidžiami antibiotikai tikrai turėtų labiau padėti. Sėkmės Jums abiem, ir kitiems ligoniukams, žinoma
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 04 10, 08:00)
Labas rytas,

Ačiū už naujus namučius. Dar iki velykų susikraustėm.... Saviškę šiandien išleidau į darželį antimi spektaklyje būti... Balta, balta įdomu, kokia grįš? mirksiukas.gif
Rustei ir Brigitai stiprinkitės ir kuo greičiau sveikit. Mano nuomone, leidžiami antibiotikai tikrai turėtų labiau padėti. Sėkmės Jums abiem, ir kitiems ligoniukams, žinoma

P.S gal mane prie Kauniečių galite priskirti? Ar palauksim kito karto?
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2009 04 10, 00:42)
Labukas...geri labai nauji namuciai...
Musu nera sarase, bet gal ir nereikia...patys prasinesim kada sveikinti... thumbup.gif

sąrašas gi neprivalomas, sakiau - statistikai čia daugiau toks tongue.gif
o gimtadienis kaip bus, prašom pasisakyti iš anksto tongue.gif
QUOTE(vilkra @ 2009 04 10, 08:40)
P.S gal mane prie Kauniečių galite priskirti? Ar palauksim kito karto?

tuoj pat prisikirsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 10, 09:44)

tuoj pat prisikirsiu smile.gif

Ačiū. Kaip mažoji laikosi?
Atsakyti
QUOTE(vilkra @ 2009 04 10, 09:48)
Ačiū. Kaip mažoji laikosi?

nekaip sad.gif
vakar į naktį 39 pakilo, ryte jau su 38,4 atsibudo... naktį tai nusimušė tempa gražiai per 30min...tai nebežinau jau kas čia do biesas prikibo...labai tikiuosi, kad pavyks išsisukti nuo ligoninės...

traukulių fronte tfu tfu tyku...nors tie brudai nelenda... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 04 10, 09:06)
nekaip sad.gif
vakar į naktį 39 pakilo, ryte jau su 38,4 atsibudo... naktį tai nusimušė tempa gražiai per 30min...tai nebežinau jau kas čia do biesas prikibo...labai tikiuosi, kad pavyks išsisukti nuo ligoninės...

traukulių fronte tfu tfu tyku...nors tie brudai nelenda... unsure.gif

oi kaip negerai, kad sergat verysad.gif

kažkoks virusas jums prikibo, kad vaistai neveikia. Mums irgi kažkoks buvo prikibęs, tai 3 dienas niekaip nesimušė temperatūra doh.gif 39 laikėsi visąlaik. Nuo žvakučių geriausiu atveju buvo nukritę iki 38 doh.gif ir paskui vėl užkildavo.

Labai graži šventinė tema 4u.gif
Atsakyti
laba diena,mergaites...
as tik ka tik po darbu parlekiau....Gaila vaikiuku guli su temperaturom....o as esu is Siauliu
Atsakyti
Taip giedra ir linksma tiek šviečia vilties, vien meile norėtum dainuoti, apimti pasaulį priglaust prie širdies, gerų švenčių visiems palinkėti. Su Šv. Velykom.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(iquana @ 2009 04 10, 13:41)
Taip giedra ir linksma tiek šviečia vilties, vien meile norėtum dainuoti, apimti pasaulį priglaust prie širdies, gerų švenčių visiems palinkėti. Su Šv. Velykom.
[

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Sveikos. Su artėjančiom šventėm smile.gif

Atėjau pasiguosti po metų... Mano vaikinukui pasikartojo traukulių priepuolis (po 1m.2 mėn.). sad.gif Šį kartą prie temperatūros, nors ir neaukštos (pernai buvo žarnyno infekcija). Norisi tikėti, kad jie - tik organizmo nusilpimo pasekmė, nes abiem atvejais buvo užsitęsusios ligos, suprastėjęs apetitas... Plius, mano vaikas yra labai aktyvus (skyriaus personalas nepaliaudami kartojo, kad hiperaktyvus, nors aš gal ir ginčyčiaus smile.gif ). Kai pasveiksim nuo adenoidų uždegimo, eisim pakartotinai miego encefalogramos darytis į Neurologinį.

O kol kas stebiu vaiką ir mąstau, ką galiu padaryt, kad tai toliau nepasikartotų.. Dar vienas neduodantis ramybės klausimas: kaip daryt su darželiu? Juk ligos išraše bus traukuliai paminėti: kaip į tai reaguos auklėtoja, darželio direktorė?..

Tai va tokiom nuotaikom pasitinkam Velykas... Sūnus jau nekarščiuoja, dukra lyg irgi savo atsirgo, nors dar neaiški, bet dabar man prasideda... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2009 04 11, 11:14)
Sveikos. Su artėjančiom šventėm smile.gif
O kol kas stebiu vaiką ir mąstau, ką galiu padaryt, kad tai toliau nepasikartotų.. Dar vienas neduodantis ramybės klausimas: kaip daryt su darželiu? Juk ligos išraše bus traukuliai paminėti: kaip į tai reaguos auklėtoja, darželio direktorė?..

labas, na nesmagu, kad tokia tema atvijo pas mus...

padaryti mes dažniausiai negalim nieko sad.gif

kaip dukra buvo mažesnė vedžiau du mėnesius dienoraštį...rašiausi ką ir kiek valgė, ko ir kiek gėrė, kur buvo, koks tą dieną oras ir koks mėnulis, atmosferos slėgis ir kokia vaiko nuotaika buvo...
patikėk, savaitę niekur nėjom, tada savaitę trankėmės per parduotuves svečius ir draugus...

ir nieko...neradau nieko, kas įtakotų mano dukters traukulius sad.gif lyg mėnulis kažkiek, bet nepatrauksiu jo niekur, tad ta idėja atkrito...

darželyje turi pasakyti, kad taip yra buvę, ir tiek, dažnai tokius vaikus priima visai neblogai, aišku auklėtojos bijo...jei jau tu bijai, tai jos nežinodamos situacijos bijo dar labiau...
ką tu gali padaryti? mylėti savo vaiką, ir stengtis, kad jam būtų gyventi gera smile.gif
nes nuo tavo nerimo ir jis jaučia, kad negera, ir perimdamas emocijas gali nenorom pats jaustis blogai...
Atsakyti