Įkraunama...
Įkraunama...

Vafliai: traškūs ir skanūs

Ka tik prikepiau svao seimynelei vafliu-sirduciu,tai pasidalinsiu savo receptuku ax.gif :
250g sviesto
200g cukraus
4 kiausiniai
1/2 saukstelio kepimo milteliu
150g miltu
150g krakmolo
1/2 stiklines pieno
ziupsnelis druskos

Viska ismaisome ir kepame. Labai skanu su plakta grietinele! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aissstute @ 2009 11 22, 16:18)
Mergiukai maciau kai kurios ieskot kur nupirkti tokiu senoviniu vafliniu, tai jei kam pravers, as irgi iskapsciau visur ir radau internete jas tik naujoviskas  biggrin.gif , uzsisakiau ir atsiunte - tokia kokios ir norejau  thumbup.gif va imetu linka: Sapauskit ant antros Bomann HA 500 (Clatronic)

http://www.deze.lt/i...g...431&pid=599

db einu dar karta perziureti receptukus, noriu traskiu ir skaniu vafliu, kaip senovej kepdavau, tik ta recepta pradanginau kazkur..  unsure.gif bet cia ju didelis pasirinkimas..  ax.gif

Na as neseniai teiravausi del tos vokiskos Bomann, tai sake ju jau net negamina schmoll.gif tai uzsisakiau Clatronic. Laukiu kol atsus smile.gif
Atsakyti
nusipirkau ir aš jūsų prisiskaičiuči senukuose(klaipėdoje)vaflinę ir jau du kartus išbandžiau kepiau labai paprastai išmaičiau blyninę tešlą į ją įpyliau aliejaus dariau truputį tirštesnę nei lietiniams blynams ir gavo puikiai skanioai ir traškūs trapūs vafliukai
kaškurioj konditerinėje knygoje skaičiau kad pienas gaminiams suteikia minkštumo todėl norit iškepti traškius blynus reikia pilti vandenį geriausia gazuotą tiesos tame yra čirviniai blynai traškesni gaunasi su gazuotu vandeniu bandžiau net su gazuotu limonadu
Atsakyti
Gavau siandien ta vafline Clatronic, ir jau prikepiau vafliu! Liuks kepa thumbup.gif ne minutes turbut nereikia, ir vaflis gatavas. Kepiau pagal kakzuri is cia idetu receptu:

200 g sviesto,
5 kiausiniai,
1 stikline cukraus,
1 stikline miltu,
ir dar supyliau maza pokeli vanilinio cukraus.

Isplakiau kiausus, sudejau cukru, vanilina, tirpinta sviesta, miltus ir dejau i vafline po sauksta teslos. Gavosi traskutukai biggrin.gif
Atsakyti
o mes su vyru kaip tik minkštesnius mėgstam... 4u.gif
Atsakyti
Mano vafliukai: 5 kiaušiniai, 200g cukraus, 200g miltų, 200g margarino,vanilinio cukraus smile.gif
Traškūs ir skanūs biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Skanu:)
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 01 03, 19:13)
Mano vafliukai: 5 kiaušiniai, 200g cukraus, 200g miltų, 200g margarino,vanilinio cukraus smile.gif
user posted image

As ir tokius visada kepu thumbup.gif
skanu thumbup.gif
Atsakyti
siandienos skanumelis smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Capricorn @ 2010 01 03, 18:13)
user posted image

oi ,kaip skaniai atrodo thumbup.gif
bandysiu šį receptą,kepdavau su pienu visalaiką.Žiūrėsiu gal be jo bus skanesni.
Atsakyti
thumbup.gif štai ir mano vafliai net ir pastovėje nepalieka minkšti ax.gif

6 kiaušiniai
1,5 st. cukraus
250 gr. sviesto
6 šaukštai grietinės
2 st. miltų (jei kiaušiniai dideli tada 2,5 st.)
kiaušinius išplakti su cukrum, idėti grietinę, ir supilti ištirpintą sviestą. sudėti miltus ir viską gerai išmaišyti.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2009 12 09, 15:22)
Gavau siandien ta vafline Clatronic, ir jau prikepiau vafliu! Liuks kepa  thumbup.gif ne minutes turbut nereikia, ir vaflis gatavas. Kepiau pagal kakzuri is cia idetu receptu:

200 g sviesto,
5 kiausiniai,
1 stikline cukraus,
1 stikline miltu,
ir dar supyliau maza pokeli vanilinio cukraus.

Isplakiau kiausus, sudejau cukru, vanilina, tirpinta sviesta, miltus ir dejau i vafline po sauksta teslos. Gavosi traskutukai biggrin.gif

Nu tai mn irgi parase, kad Bomann jau nebegamina, tai atsiunte Clatronic, tai cia bus ta pati vafline smile.gif tikrai superine, greit kaista, gerai kepa. O vaflius as irgi tokius pacius darau thumbup.gif buvau taip pasiilgus vafliu, o db kepk ir kepk.. Gerai, kai sveciu yra, prie arbatos, tesla lengva, o ir kepasi greit drinks_cheers.gif
Atsakyti