QUOTE(Carolinka @ 2006 04 20, 19:44)
Gal gali imesti ir receptuka. Ir jei koks glajus ant ju pilasi, tai ir jo receptuka prashyciau
Neisivaizduoju, apie kokius cia vaflius moterys diskutuoja, nes Palangoje nebuvus gal 10 metu, bet noreciau isbandyti pati ir ragauti. Tiesa, ar butina pirkti ta spec. vafline? Negi pasikeis skonis, jei as kepsiu vaflineje, kuri sakyciau panasi i Belgisku vafliu?
Manau, skonis nepasikeis, jei ir ne spec. vaflinėje kepsi

Nu, ten tokie stoooori vafliai, panašaus dydžio, kaip eskimo ledai ant pagaliuko būna
Na, vaflių o receptukas štai koks:
2 kiaušiniai, 2 stiklinės miltų, 0,5 stiklinės aliejaus arba sviesto kokie 150 gr, 1 stiklinė pieno, 4 šaukšteliai kepimo miltelių, žiupsnelis druskos, 3 šaukšteliai cukraus, truputis vanilinio cukraus.
Višką išmaišyti, kad kaip grietinė tirštumo tešla gautųsi. Kepti storų vaflių vaflinėje. Iš tiek produktų man 8 vafliai gavosi...
Dabar pasidarom šokoladinį glajų vafliams, kad skan iau būtų
3 valgomieji šaukštai grietinės, 3 valgomieji šaukštai cukraus, 1 šaukštas kakavos miltelių (karčiųjų), truputis sviesto (arbatinis šaukštelis).
Viską išmaišyti, kad gautųsi vientįsa masė. Kad cukrus geriau ištirptų ir sviestas išsilydytų, aš virinau vandenį, o į puodą su tuo vandeniu įdėjau bliūduką, kur maišiau šį šokoladą. Tai gavosi, kad tiesiogiai ugnim kaitinama nebuvo, bet nuo verdančio vandens vis tiek temperatūra užkilo ir cukrus ištirpo...
Skanaus

Neliūdėk, nes niekad nežinai kas gali įsimylėti Tavo šypseną.