susiena bet jau čia gal ne šakute sulenktu virbalu jau čia taip nepadarysi
QUOTE(apsinge @ 2006 01 30, 19:59)
susiena bet jau čia gal ne šakute sulenktu virbalu jau čia taip nepadarysi
Šiaip tai ten kur ant rėmelio darytos gėlytės, tai akivaizdu, kad reikia būtent tokio rėmelio, kurį beje irgi nėra sunku pasidaryti. Viena mamytė tokių gražių ružavų gėlyčių buvo pasidarius o rėmėlį darė iš padėkliuko, tiesiog iškarpė, kad būtų dantytas. Ir už tų dantukų kabino siūlą, vėliau prisiuvo ir apmezgė galima ir šiaip susmaigstyti į ka nors, kad ir degtukus, tik, kad stipriau užsifiksuotų.
O visą kitą kas yra tam puslapyje labai sėkmingai galima pasidaryt ir su sulenktu virbalu.
Jeigu nepamiršiu vakare nufotkinsiu savo šalikus Kad neatrodytų, kad ta šakutė iš tikrųjų kažkoks ypatinga įrankis
siaip su tuo virbalu ir as isbandziau sudetingo tikrai nieko .ilgiausiai galvojau is ko ta sakute pasigamint
QUOTE(SoJa @ 2006 01 31, 09:06)
Šiaip tai ten kur ant rėmelio darytos gėlytės, tai akivaizdu, kad reikia būtent tokio rėmelio, kurį beje irgi nėra sunku pasidaryti. Viena mamytė tokių gražių ružavų gėlyčių buvo pasidarius o rėmėlį darė iš padėkliuko, tiesiog iškarpė, kad būtų dantytas. Ir už tų dantukų kabino siūlą, vėliau prisiuvo ir apmezgė galima ir šiaip susmaigstyti į ka nors, kad ir degtukus, tik, kad stipriau užsifiksuotų.
O visą kitą kas yra tam puslapyje labai sėkmingai galima pasidaryt ir su sulenktu virbalu.
Jeigu nepamiršiu vakare nufotkinsiu savo šalikus Kad neatrodytų, kad ta šakutė iš tikrųjų kažkoks ypatinga įrankis
Tu teisi. Kaip tas apvalus daiktas (gėlytėms daryti) vadinasi, tai net ir nežinau... O tame puslapyje yra modeliukų ir pavyzdžių ir nėrimo šakute.
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 01 28, 11:58)
Pirkau ją Jonavos knygyne. Autorius - Alysa Siniauskienė, pavadinimas "Nėrimas ant dviragės šakutės", išleista 2002 metais Kaune Česlovo Gedgaudo labdaros fondo, spausdinta AB spaustuvėje "Spindulys". Knygos viduje buvo psisegtas priedas - dviragė šakutė. Knygos viršelis rudas su baltu nėrimo šakute raštu. Lyg ir viskas...
QUOTE(Susiena @ 2006 02 08, 09:05)
Lyg ir viskas...
Lyg ir viskas , bet kaip čia tokią Vilniuje suradus
Dėkui už informaciją
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 02 08, 11:38)
Man regis pacia sakute esu maciusi "Kurimoj", bet tikrai garantuoti negaliu.
QUOTE(tokom @ 2006 02 08, 11:37)
Man regis pacia sakute esu maciusi "Kurimoj", bet tikrai garantuoti negaliu.
pirmą kartą girdžiu " Kurimos" pavadinimą
Ot, makaka, sumaisiau pavadinimus KURITOJ... ojej sorry
nei foto nei schemu nematom
Jau turiu sakute Vyrai darbe is nerudijancio plieno strypo sulenke Savaitgali ir as bandysiu nerti su sakute
Jau turiu sakute Vyrai darbe is nerudijancio plieno strypo sulenke Savaitgali ir as bandysiu nerti su sakute