QUOTE(grete @ 2009 08 14, 17:40)
Gal ir pati Ligvita papasakos.
Bet, manau, neriant iš elementų (tiek šakutės pagalba, tiek ir be jos), patogiausia juos sunerti iš karto. Na, bent jau man
. Kai nuėmus nuo šakutės sunėrinėjamos kilputės, tai tiesiog prikabinama prie kito elemento, jei reikia prie kelių.
QUOTE(Ligvita @ 2009 08 14, 17:46)
As istikruju nelabai supratau klausim. Pati visus ornamentus jungiu nerdama paskutine eile.
tai kaip suprantu, reikia iškarto geriau bandyt jungt vieną su kita, o ne pirma prisidaryt gėlyčių, o paskui jungt. Aš gal kvailai paklausiau, nes taip kaip aš ketinau daryt tas gėlytes, tai ten visai be vąšiuko daroma, o ant iškirpto kartoninio skrituliuko vyniojamas siūlas tam tikra tvarka, paskui su adata apsukamas toks kaip gėlytės viduriukas, ir išeina ta graži gėlytė. na nelabai aiškiai papasakojau, o pavyzdį kaip tai daroma turiu kitam kompe išsisaugojus ir dabar negaliu įkelt
bet žodžiu ten nėra praktiškai jokių paskutinių eilių nėrimo, kad būtų galima jas sukabint, tai aš pagalvojau, kad ir neriant šakute panašiai gaunasi, kad nenaudojamas vąšelis, o pasidaro atskiros gėlytės ir tada kažkaip sujungiama
bet kaip supratau iš jūsų atsakymų, tai aš čia ne taip galvojau
na tada reiks kažkaip kitaip man pergalvot viską ir bandyt kitokias tas gėlytes daryt, kad išeitų jungt iš karto