Mano pasididžiavimas:
Tik va sujungimas labai ryškiai matosi, bet nuotraukoj nesimato to šono .
Niu gi labai grazus sijonukas.Saunu.
Sijonukas sakyciau net labai labai grazus ,suzavejo
QUOTE(cacukas @ 2009 03 19, 23:37)
Sijonukas puikus, gal jei sujungimas matosi, tai galima kaip nors tą vietą papuošti...
Labai gera mintis . Ačiū . Perkelsiu kaspiną, kad kristų galai maždaug ant tos vietos, nes sujungimai eina per visą ilgį. Bet pabandyt verta.
Ačiū už įvertinimą .
Arba gali padaryti dekoratyvine, paryskinta siule ir tada ji gali eiti per prieki. Arba truputi sone.
QUOTE(morta-sigita @ 2009 03 20, 15:05)
Labai gera mintis . Ačiū . Perkelsiu kaspiną, kad kristų galai maždaug ant tos vietos, nes sujungimai eina per visą ilgį. Bet pabandyt verta.
Ačiū už įvertinimą .
Ačiū už įvertinimą .
O va įdomu kiek laiko truko, kol sijonuką nusinėrei? Aš šiandien nusipirkau šią šakutę, bėt dar neperprantu sistemos...
QUOTE(cacukas @ 2009 03 24, 21:53)
O va įdomu kiek laiko truko, kol sijonuką nusinėrei? Aš šiandien nusipirkau šią šakutę, bėt dar neperprantu sistemos...
Salikeli gali nusinerti per vakara, o sijonuka gali megzti 2-3 dienas, jei per diena nunertum tik po viena juostele, tada uztruktum siek tiek ilgiau Man labiausiai patinka sakute del to, kad per trumpa laika gali gauti labai grazu varianta
Siuo metu sau narplioju sali ir tikiuosi ji pabaigt iki penktadinio (nerimui tegaliu skirt vos 2-3 val per diena.
QUOTE(Jūros akmenėlis @ 2009 03 24, 22:23)
super sijonukas tik pamacius pagalvojau, kad puiki ideja panaudoti pilkus tokio pat tipo siuliukus, nes tikrai sauniai atrodo o kiek mazdaug siuliuko suejo?
2 su puse rutulio . Vienas rutulys 90 gr ir 165 m.
Aš savo sijonuką nėriau ilgiau negu 2 ar 3 dienas (gal kokią savaitę), nes neapsisirendžiau kokio noriu ilgesnio ar trumpesnio . Tai kol nusprendžiau teko jam, vargšeliui pagulėt ir palaukt.
Na, prieš porą dienų nusipirkau šakutę, pabandžiau kažką sunarplioti tai nieko nesigavo. Užtikau Kaune tą knygą - nėrimas ant dviragės šakutės, tai vakar nusipirkau, o šiandien narplioju kaip reikiant Labai aiškiai ir paprastai paaiškinta. Ir svarbiausia - labai smagu nerti. Jau bandau sunarplioti dukrytei kokį sarafaniuką, jei aišku pavyks.