labai daug visokių grožybių http://club.osinka.ru/topic-12619
kelias dienas "mirkau", peržiūrėk, tikrai rasi ir modelių ir aprašymų, tuo labiau, kad mačiau mergaičių ir iš LT
kelias dienas "mirkau", peržiūrėk, tikrai rasi ir modelių ir aprašymų, tuo labiau, kad mačiau mergaičių ir iš LT
QUOTE(lotaa @ 2008 10 18, 10:27)
labai daug visokių grožybių http://club.osinka.ru/topic-12619
Dėkuj už nuoroda. Kadangi rusiškai nemoku, tai į šį puslapį retai užsuku.
Gražus komplektukas . Noriu paklaust kokia siūlų sudėtis ? Esu nėrus iš mocheros, tai ilgiau panešiojus praranda formą, labiau šventej pasipuošt tinka, o čia toks tvirtas atrodo.
QUOTE(Selma75 @ 2008 10 25, 19:24)
Gražus komplektukas . Noriu paklaust kokia siūlų sudėtis ? Esu nėrus iš mocheros, tai ilgiau panešiojus praranda formą, labiau šventej pasipuošt tinka, o čia toks tvirtas atrodo.
Nepamenu tiksliai kokie siūlai, bet moheros nėra. Matyt vilna su sintetika. Labai labai stori, virbalais turbūt kokio 8 numerio reikėtų. Išsigandau, kad virbalais megztas komplektas bus per storas, o vat šakute kaip tik liuks.
Sveikos,
o as jusu, kaip sakute nerimo profesionaliu noriu paklaust
Siaip vaseliu moku nerti neblogai, bet sakute nesu bandziusi. Dabar man toks klausimas iskilo... nusipirkau sakute, kuri yra ne lenktos "U" formos, o tokia kaip "H" su dviem skersais bruksniais. Nezinau kaip pasakyti, na ta tokia, kur ir didinasi, mazinasi, kazkas tokio:
I_I
I_I
I I
Tai jei as nersiu nuo virsutinio sakutes krasto, tai ta man eile zemyn slinksis ir labai greit remsis i ta skersini, tai tik trumpa juostele teiseis?
Ar as kazko cia nesuprantu? Patarkite, prasau
Siaip vaseliu moku nerti neblogai, bet sakute nesu bandziusi. Dabar man toks klausimas iskilo... nusipirkau sakute, kuri yra ne lenktos "U" formos, o tokia kaip "H" su dviem skersais bruksniais. Nezinau kaip pasakyti, na ta tokia, kur ir didinasi, mazinasi, kazkas tokio:
I_I
I_I
I I
Tai jei as nersiu nuo virsutinio sakutes krasto, tai ta man eile zemyn slinksis ir labai greit remsis i ta skersini, tai tik trumpa juostele teiseis?
QUOTE(zaniatja @ 2008 10 26, 11:47)
Sveikos,
I_I
I_I
I I
I_I
I_I
I I
Juostelę galima kokio tik nori ilgio nusinerti. Tiesiog, kai jau nubetelpa ant šakutės, nuimi vieną skersinį ir dalį kilpų numauni, uždedi skersinį ir neri toliau
Nieko nesuprantu, kokiom Jus cia sakutem neriat?
QUOTE(mamusia 9 @ 2008 10 26, 23:17)
Nieko nesuprantu, kokiom Jus cia sakutem neriat?
Būka maloni, perskaityk temą nuo pradžios, ir tada tikrai nereikės uždavinėti tokių klausimų.
QUOTE(Dvi @ 2008 10 23, 23:52)
Na ką, rodau pora naujų darbų: kepurė ir šalikas. Abu daugiau dėl mados, nei dėl šilumos, tai labai tankiai megzti nesistengiau. Nors dukra sako, kad šilumos gerokai daugiau nei aš įsivaizduoju
Laba diena, jau ir as uzsikreciau sakutes manija Norejau paklaust del salikiuko, kaip neret? I vidurine juostele turbut po viena zema stulpeli, o juostas grupavot po dvi ir po to juosteles viena su kita suneret vaseliu? Ar taip viska supratau? labai noriu toki salikeli suraizgyt
QUOTE(zis @ 2008 10 28, 14:53)
Laba diena, jau ir as uzsikreciau sakutes manija Norejau paklaust del salikiuko, kaip neret? I vidurine juostele turbut po viena zema stulpeli, o juostas grupavot po dvi ir po to juosteles viena su kita suneret vaseliu? Ar taip viska supratau? labai noriu toki salikeli suraizgyt
Taip. Į viduriuką po žemą stulpelį. O juostas ne sunėriau viną su kita, o tiesiog pernėrinėjau vienos juostos kilpas per kitos juostos kilpas.