Neriu as irgi pirma savo darba Po keliu dienu parodysiu kas gavosi
Na, išties grožis darbelių nerealus Ir noras kažką panašaus padaryti labai užkrečiamas. Kai tik išauš ir aš lėksiu ieškot šio stebuklingo įrankio, o jei nerasiu - pati gaminsiu
O daugiau niekas nieko gražaus nemezga? Gaila, kad čia taip tylu
As pernai buvau labai "pamisusi" del nerimo su sakute. Bet kol kas persirgau sia liga , tai kol kas neturiu nieko pasirodyti. O taip tai visas pazistamas apdovanojau graziais azuriniais salikais. Ir vis dar planuoju sau nusinerti panasu salika.Bet ziuriu,kad jau ir ziema pasibaige. Bet su mano tokiais uzsiemimais, tai kitam rudeniui tureciau kazka sau nusinarplioti. Yra daug minciu, bet kad su laiku.. Tikras kosmaras.
As tai nersiu sakute kai rasiu buda kaip nert kad nereiktu istraukti ir vel atgal kisti vaselio, baisiai ilgai man tai uztrunka
QUOTE(sunnyday @ 2008 04 09, 20:50)
As tai nersiu sakute kai rasiu buda kaip nert kad nereiktu istraukti ir vel atgal kisti vaselio, baisiai ilgai man tai uztrunka
Nera taip sudetinga, kaip atrodo. Daugiau panerus, ranka ipranta ir tada jau gerai ir greitai einasi.
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 13, 17:44)
aš turėčiau kitą savaitę parodyti suknelę nertą šakute
Labai lauksim. Seniai neri?
QUOTE(Viliuteee @ 2008 04 13, 18:44)
aš turėčiau kitą savaitę parodyti suknelę nertą šakute
Oi,kaip laukiu tavo pasirodymo! Jau numanau koki grozi mums parodysi.
QUOTE(Dvi @ 2008 03 27, 00:33)
Užsukau pasigirti Jūsų įkvėpta nuraizgiau savo pirmą darbą šakute. Čia apykaklė megztiniui. Gaila, kad neturiu pilnos darbo nuotraukos - mezgiau ne sau, tai iškeliavo viskas, bet kai pamatysiu apsivilkus, tai būtinai nufotogafuosiu kaip atrodo visas pilnas drabužis. O dabar tik gabaliukas iš arti.
Nu nerealiai gražu
O čia dvi juostelės nertos su skirtingo pločio šakute?
Labai jau dailus darbelis
QUOTE(Tortuga @ 2008 04 14, 21:22)
Nu nerealiai gražu
Trys juosteles: viena per vidurį bangom ir po vieną iš šonų. Tik apatinė prisisiuvo prie megztinio, tai ne visa matosi.