Sveikos merginos, aš neriu tokia liemenę kaip laurencijos, raštą atrodo supratau ir padariau daug juostų, jas jungiant nesigauna susiske nors tu ka. Tiksliau bangos to, eina viskas vertikaliai zemyns ir tiek. nors atrodo pagal raštą daraiu, gal ne taip ka darau.? mezgu užkabinu už vienos kilpos tada mezgu 3 pynelės akis, tokius sukeitimus padarau po 2 i kiekviena puse, tada ismezgus per 5 kilpas gal galit kuri smulkiau paaiškinti tą jungimo būdą?
o koks cia grozis ir as noriu taip reikes pabandyti tik kazink ar pas mus bus pirkti tu sakuciu
QUOTE(Kentaure @ 2007 11 29, 08:24)
Sveikos merginos, aš neriu tokia liemenę kaip laurencijos, raštą atrodo supratau ir padariau daug juostų, jas jungiant nesigauna susiske nors tu ka. Tiksliau bangos to, eina viskas vertikaliai zemyns ir tiek. nors atrodo pagal raštą daraiu, gal ne taip ka darau.? mezgu užkabinu už vienos kilpos tada mezgu 3 pynelės akis, tokius sukeitimus padarau po 2 i kiekviena puse, tada ismezgus per 5 kilpas gal galit kuri smulkiau paaiškinti tą jungimo būdą?
Buvau radusi štai tokią schemutę:
Taigi nunėrusi vieną juostą, ją apneriu pagal schemą. Tada antrą juostą ir apneriu vieną kraštą, o kitą kraštą kartu su pirmosios vienu kraštu. tai jau dvi sujungtos juostos. ir taip trečią, ir visas kitas...
QUOTE(rimimita @ 2007 11 29, 09:28)
o koks cia grozis ir as noriu taip reikes pabandyti tik kazink ar pas mus bus pirkti tu sakuciu
Šakutę pasidariau iš el. kontaktų (kainuoja Senukuos apie 2 lt), virbalų ir medinės juostelės:
Ir čia pas jus prisižiūrėjus grožybių, nusinėriau šaliką, viską dariau iš akies...
Gal kam idėjų (dėl šakutės) pamėtėjau
[/quote]
Kur buvai anksciau.... As jau nusipirkau sakute, o cia tavo ideja
QUOTE(viva @ 2007 11 29, 18:40)
Šakutę pasidariau iš el. kontaktų (kainuoja Senukuos apie 2 lt), virbalų ir medinės juostelės:
[
[
aciu uz gera ideja mano kaime nera pirkti sakutes tai pasidarysiu tokia kokios noresiu
QUOTE(Viliuteee @ 2007 12 07, 20:04)
ir aš nesenai išbandžiau šią techniką,bet man visai gerai gaunasi ir paprastai virbalą susilenkus.Okam ta lentelė užmauta,ar ji netrukdo ,aš,matyt, kažko nesuprantu
Tam, kad nepasikeistų kilpų plotis, nes jei daugiau neri, virbalai ilgi - viršuje būna siauriau, negu apačioje, taigi, užmaunu viršuj tą "lentelę", ir visas mezginio plotis toks pats būna.
Man iš tiesų buvo gaila virbalą lanstyt, o "lentelė" viršuje nei kiek netrukdo.
QUOTE(viva @ 2007 11 29, 18:40)
Super ismastyta
QUOTE(viva @ 2007 11 29, 17:40)
Ir čia pas jus prisižiūrėjus grožybių, nusinėriau šaliką, viską dariau iš akies...
labai gera ideja mestelejei, ir labai grazus salikas