QUOTE(airara* @ 2007 02 09, 22:30)
gal 3, o gal 4 Lt, nepamenu čia vasarą aš užsitavarinau, dabar ne LT esu
Įmečiau prie suknelių temos, bet įmesiu ir čia - jei kam neaktualu suknelės
QUOTE(natalyjabut @ 2007 04 29, 15:15)
jau nupirkau dabar tik reiks išbandyt ir kibti į darbus
sveikute, kokia pirkai ir kur, as nusipirkau pas viena mamyte, tik nesugalvoju ka cia isbandyti, ka jei nepaslaptis bandysi nerti
QUOTE(lotaa @ 2007 04 29, 15:25)
sveikute, kokia pirkai ir kur, as nusipirkau pas viena mamyte, tik nesugalvoju ka cia isbandyti, ka jei nepaslaptis bandysi nerti
Pirkau reguliojama (8 pozicijų) prie "vaikų pasaulio". O pradžiai bandysiu pasimokyti nerti, nes dar nemoku. Šiaip mastau apie kokią skraistę manau lengviausia būtų., bet man labai patiko čia ankstesnei temoj sijonas
pas mane tai tokia paprasta, dabar bandau, bet nelabai pavyksta, ieskosiu aiskesniu schemuciu, as irgi galvoju apie skraiste, sekmes
QUOTE(lotaa @ 2007 04 29, 18:12)
pas mane tai tokia paprasta, dabar bandau, bet nelabai pavyksta, ieskosiu aiskesniu schemuciu, as irgi galvoju apie skraiste, sekmes
Ačiu , ir Jums sekmes ir lauksim darbelių nuotraukyčių
sveiki, nusipirkau ir aš tą reguliuojamą šakutę. dabar bandau megzti šalikėlį, tai visai nieko gaunasi, iš pradžių kai sujungiau tik dvi juosteles, tai nelabai, bet dabar kai sujungiau kelias, tai gražiai gaunasi, jau minčių visokių kyla ką norėčiau nusinerti kaip sekasi? kaip pirmieji bandymai?
QUOTE(lotaa @ 2007 05 06, 09:26)
sveiki, nusipirkau ir aš tą reguliuojamą šakutę.
Nugi faina prašom darbo proceso nuotraukytes rodyti, smalsu gi
O mano dar stalčiuje guli - turėjau truputi darbelio, tai nebuvo kada pabandyt , bet kai pabandysiu, bitinai parodysiu