Šiandien nusipirkau naują "Rankdarbių kertelės" numerį. Jau koks fainas (bent man ) šalis jame yra nertas šakute . Lėksiu pirmadienį ir aš šakutės ieškot pirkti ir bandysiu narplioti . Žiūrėsim , kas gausis .
QUOTE(frederica @ 2006 12 06, 23:31)
baisiausias deficitas tos sakutes,nu niekur ju nerair Savanoriu siulineje nera ,neeera,neeera
Atrodo, siame forume skaiciau, kad sakuciu yra tarp Zaros ir Flagmano parduotuviu esancioje gatveje (Vilniaus g), nedideleje mezgimo ir siuvimo reikmenu parduotuveleje prie Pomodoro kavines.
Tai pries Kaledas uzsukau ir nusipirkau. 21 Lt.
Tik gaila, dar neisbandziau... Sventes, darbas, studijos, o dar nebaigtas paskutinis mezginys. Bet sekantis rankdarbis tai jau zinau, kad bus sakute.
QUOTE(gutyte @ 2007 01 06, 23:06)
Šiandien nusipirkau naują "Rankdarbių kertelės" numerį. Jau koks fainas (bent man ) šalis jame yra nertas šakute . Lėksiu pirmadienį ir aš šakutės ieškot pirkti ir bandysiu narplioti . Žiūrėsim , kas gausis .
Ir as varciau naujaji zurnaliuka bei maciau ta salika.Tikrai grazus. Panasu uzvakar baigiau nerti,tik vis dar neprisiruosiu jo nufotografuoti ir jums parodyti.
Papildyta:
[quote=linole,2007 01 07, 12:18]
Atrodo, siame forume skaiciau, kad sakuciu yra tarp Zaros ir Flagmano parduotuviu esancioje gatveje (Vilniaus g), nedideleje mezgimo ir siuvimo reikmenu parduotuveleje prie Pomodoro kavines.
Tai pries Kaledas uzsukau ir nusipirkau. 21 Lt.
Tavo turbut reguliuojama sakute,nes as pirkau paprasta-nereguliuojama sakute prie Gerosios vilties ziedo uz 4 lt.
QUOTE(Sraunius @ 2007 01 07, 20:49)
ten du šaliai nerti šakute Tas rutuliukais taip pat kaip ir baltas
Abu man gražūs, tačiau tas baltas gražesnis
QUOTE(~saulyte~ @ 2007 01 07, 18:44)
Tavo turbut reguliuojama sakute,nes as pirkau paprasta-nereguliuojama sakute prie Gerosios vilties ziedo uz 4 lt.
Taip reguliuojama. 8 pozicijos:
20mm; 30mm; 40mm;50mm; 60mm;70mm; 80mm; 100mm.
Tiesiog 6 skirtingais atstumais nutolusios skylutes.
Parasiau tuos mm ir iskilo klausimas: o ar yra siame nerime kazkoks "standartinis" ar iprastu laikomas juosteles plotis?
QUOTE(gutyte @ 2007 01 07, 19:17)
Abu man gražūs, tačiau tas baltas gražesnis
skonio reikalas ( balto nenešiočiau, bent jau kolkas - "naftalinu dvelkiantis" ) .
QUOTE(linole @ 2007 01 07, 21:23)
Taip reguliuojama. 8 pozicijos:
Parasiau tuos mm ir iskilo klausimas: o ar yra siame nerime kazkoks "standartinis" ar iprastu laikomas juosteles plotis?
O ji tvirta ta tavo šakutė? Nes aš radau kažkokią, dar iš mokyklos laikų, tai ji aliuminė ir beneriant susispaudžia , kilpos gaunasi trumpesnės , nei pradžioje
Tai parodykit gi tuos šalius. o tai beveik visas puslapis diskusijų, o aš nežinau apie ką kalba eina
QUOTE(SoJa @ 2007 01 10, 15:43)
Tai parodykit gi tuos šalius. o tai beveik visas puslapis diskusijų, o aš nežinau apie ką kalba eina
Taigi tie šaliai žurnale "rankdarbių kraitelė" naujausiam numery. Nueik į kokį marketą ir pažiūrėk
O aš šiandien nusipirkau universalią šakutę"Casa Lanoj" už19 lt.
O kazin dar tokiu sakuciu buvo ''Casa Lanoj'', ir as labai noriu.