labai grazus!
Toms, kurios negauna pirkti šakutės, pristatau savo išradimą gal kam pravers.... Beja, kurios sakėt, kad trintukas netiks šakutei gaminti - esate teisios
ohoho, koks išradingumas....juokiausi gan ilgai, kai tenka pasukt galva nerandant ko reikia ...
Princese čia jau aukščiausias išradingumo laipsnis Šis variantas tai idealiai tiks toms kas nenori gadint virbalų
QUOTE(SoJa @ 2006 05 09, 13:49)
Princese čia jau aukščiausias išradingumo laipsnis Šis variantas tai idealiai tiks toms kas nenori gadint virbalų
Aciu uz pagyras netycia gavosi toks isradimas Dabar vis neriu neriu is juosteliu darau apskritimus, o galiausiai turetu gautis suknele i papludimi , jei kantrybes uzteks, nes vistik ilgokai neriasi
Man atrodo,kad toks variantas net patogesnis, nes as tarp keliu laikau, rankos nepavargsta ir ilgesne juostele galima nunert, nes virbalas ilgesnis, o ji sulenkus sutrumpeja tada per pus.
Vis tik idomus nerimas sakute. Nebuciau uztikus sio forumo, nebuciau zinojus apie toki iranki
ir as rik cia apie ji suzinojau. Tik laiko niekaip vaikas nepalieka nerimui...
QUOTE(Princese @ 2006 05 09, 21:55)
Aciu uz pagyras netycia gavosi toks isradimas Dabar vis neriu neriu is juosteliu darau apskritimus, o galiausiai turetu gautis suknele i papludimi , jei kantrybes uzteks, nes vistik ilgokai neriasi
Man atrodo,kad toks variantas net patogesnis, nes as tarp keliu laikau, rankos nepavargsta ir ilgesne juostele galima nunert, nes virbalas ilgesnis, o ji sulenkus sutrumpeja tada per pus.
Vis tik idomus nerimas sakute. Nebuciau uztikus sio forumo, nebuciau zinojus apie toki iranki
Jeigu man ilgio pritrūksta tai aš nusiimu visą juostelę nuo savosios "šakutės" užkabinu paskutinius du "ūselius" ir vėl pradedu iš naujo
Lauksim suknelės demonstracijos
stai cia mano svajones ir norai tik laiko tam nelabai lieka
Papildyta:
cia mano bandymas
Papildyta:
cia mano bandymas
taigi kad laiko nera nors pasiusk... kol vaikas miega pasitvarkyt reikia o kai pabunda ne iki mezgimu.... Dabar taip anksti keltis pradejo kad net vakare nebeiseina pamegzt ramiai uzsnustu su mezginiu rankose
Sveikutes
As taip pat esu didele rankdarbiu gerbeja, teko isbandyti ir sakute. Tiesa, jau neriau skraiste ir dar kelias smulkmenas, tik deja neturiu galimybes nufotografuoti ir jums parodyti. Smagu surasti bendraminciu
As taip pat esu didele rankdarbiu gerbeja, teko isbandyti ir sakute. Tiesa, jau neriau skraiste ir dar kelias smulkmenas, tik deja neturiu galimybes nufotografuoti ir jums parodyti. Smagu surasti bendraminciu
na va mano mezgejelis jau net cia bando mamos plepalus pakoreguot