Sveikos
man 26 metai, jau greitai bus 4 metai, kaip vedus, taciau, aciu nerupestingiems tevams, Sutvirtinimo sakramento neturiu
planuoju ji priimti si rudeni Londono Lietuviu baznycioje. nusprendziau, kad man jo reikia ir taskas (matyt Dievas saukia)
tai vat dabar nezinau kaip su ta Sutvirtinimo mama, jinai turetu buti vyresne uz mane, ar jokio skirtumo? Kazkaip keista, as pati nebe paaugle
QUOTE(Onelė @ 2012 02 11, 14:35)
Na, jeigu norite tuoktis bažnyčioje, tai Sutvirtinimo sakramentas nėra būtinas. Jei vyras priėjęs Pirmosios Komunijos, tai tikrai jus sutuoks ir be Sutvirtinimo sakramento. O prieiti Pirmosios komunijos ir priimti Sutvirtinimo sakramentą galima bet kurioje bažnyčioje (ką ir kaip lankyti pasakys bažnyčios klebonas).
Ar butinas ar ne, nuo kunigo priklauso. As truputi barti gavau, bet kadangi ne savo parapijoj tuokemes, o per pazistamu pazistama kuniga, tai sutuoke, tik patare ta sakramenta priimti vistiek.
ir Sutvirtinima gali duoti tik vyskupas, todel i kuria baznycia jis atvaziuoja, toj ir galima priimti
QUOTE(Elzė @ 2012 06 03, 06:57)
Tai man iskilo klausimas- norint eiti i kriksto tevus, reikia buti priemus Sutvirtinimo sakramenta- bet kaip ta irodyti, jei neturiu jokios pazymos?
Vel gi, nuo kunigo priklauso, tuoj krikstysiu 3 vaika, o Sutvirtinimo, kaip rasiau auksciau, neturiu