Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose (7 tema)

QUOTE(Rinne @ 2009 07 27, 16:46)
Bet man tai baisoka, kad nemazetu vandenu, nepasentu placenta arba vaikas per didelis neuzaugtu naturaliam gimdymui. Na, ziuresim, vis tiek turbut neissedesiu namie tiek.

Mano drauge pernesiojo,bet ji buvo susitarus. Tai ja pagulde ir stebejo,po 4 dienu skatino ir gimde,nes mazejo vandenu. O kaip nesitarus g.gif ,bet kazkodel tikiu,kad priimtu ir stebetu,tikrai nesiustu atgal.
Atsakyti
Sveikos mamytes biggrin.gif .As irgi nesitarsiu su gydytoju del gimdymo,nes kai pirma vaikeli gimdziau buvau susitarus,tai gyd atvaziavo tik po visko (nespejo).tai nematau reikalo tartis.beto net neisivaizduoju su kuo reiketu tartis,nes visi gyd ten yra tikrai neblogi.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rinne @ 2009 07 27, 15:46)
Bet man tai baisoka, kad nemazetu vandenu, nepasentu placenta arba vaikas per didelis neuzaugtu naturaliam gimdymui. Na, ziuresim, vis tiek turbut neissedesiu namie tiek.

man atrodo reikia echoskopą pasidaryti, tada pasakys gydytoja ką daryti, ar skatinti gimdymą ar dar ne
Atsakyti
QUOTE(geleta @ 2009 07 27, 13:42)
šito nežinau, bet 2 savaites po termino man atrodo dar drąsiai namie galima būti g.gif

pritarsiu kitoms, kad as ir nebuciau tokia drasi ax.gif
Atsakyti
Sveikos , gal zinot kiek zmoniu gali dalyvauti gimdyme? nes ir mano vyras nori ir mama smile.gif idomu ar leis 2 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(auryte2 @ 2009 07 28, 11:44)
Sveikos , gal zinot kiek zmoniu gali dalyvauti gimdyme? nes ir mano vyras nori ir mama smile.gif idomu ar leis 2  ax.gif

Mama ir vyra turetu ileist. Siaip reiketu pasiskambint ir paklaust, manau, kad cia nuo GN politikos priklauso.
Atsakyti
QUOTE(auryte2 @ 2009 07 28, 11:44)
Sveikos , gal zinot kiek zmoniu gali dalyvauti gimdyme? nes ir mano vyras nori ir mama smile.gif idomu ar leis 2  ax.gif

du tikrai turėtų leisti smile.gif
Atsakyti
nu ka, po siandienos apsilankymo pas gydytoja, as svarstymuose ar gimdyti Trakuose g.gif nes pirmoji gime su infekcija nuo manes ir pragulejo savaite reanimacijoje, o veliau dar menesi Santariskese, tai pasake, kad gerai pagalvociau ir del antro vaiko...kas jeigu.... unsure.gif nes ten tokios skubios pagalbos nebus unsure.gif na, turiu dar laiko, reikia viska pasverti g.gif
Atsakyti
Sveikos,

na štai, aš irgi jau su gimdymo patirtimi bei puikiu reultatu smile.gif .
Taip gavosi, jog nuvažiavom nesitarę (tiksliau, tarėmės su gyd. Streižiene, bet iki jos atostogų nepagimdžiau ax.gif). Pakliuvom į besikeičiančią pamainą, gimdymą priėmė akuš. Janina ir gyd. Variakojienė. Viskas vyko greit, lengvai, bet, deja, pačioje pabaigoje susikomplikavo. Drąsiai galiu teigti, jog dėl profesionalaus ir operatyvaus darbo viskas baigės laimingai. Tad esu be galo dėkinga...
Tiesa, aš turėjau strept.B, tad gimdymo metu gavau antibiotikus, viskas gerai, vaikas gimė sveikas.
Po gimdymo priežiūra irgi esam labai patenkinti - visi iki slaugučių labai malonūs ir paslaugūs.
Puikiai parodė kaip maitinti, aptvarkyti vaikutį (nors buvom lankę kursus, vistiek pagalba pravertė). Tuolab, kad mūsų mergytė gimė labai mažulytė smile.gif , tad labai drąsu pradžioje nebuvo...
Žodžiu, net neabejoju, jog gavom geriausia, ką galima gauti.
Apie padėkas - labai nuoširdžiai norėjome po visko atsidėkoti, tad tą ir padarėme. Tiesa, simboliškai, kaip galėjome.

Atsakyti
QUOTE(spengla @ 2009 07 28, 20:30)
Apie padėkas - labai nuoširdžiai norėjome po visko atsidėkoti, tad tą ir padarėme. Tiesa, simboliškai, kaip galėjome.

Labai smagu,kad viskas gerai,ir kad patenkinti.

Idomu kiek siais laikais skaitosi simboliskai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aviva @ 2009 07 28, 23:47)
Labai smagu,kad viskas gerai,ir kad patenkinti.

Idomu kiek siais laikais skaitosi simboliskai  g.gif

manau, simboliskai, kad saldaineliu, ar tortukas koks g.gif simboliskai, manau, tai tikrai ne pinigais g.gif

as su antru taip irgi zadu daryti, nors dar daug laiko, gal apsigalvosiu doh.gif blush2.gif

didziausi sveikinimai su diukrytes gimimu 4u.gif minejai, kad komplikavosi, o gal gali ivardinti kas ten buvo atsitike, ir kaip gydytoja issisuko g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(jlclove @ 2009 07 28, 17:01)
nu ka, po siandienos apsilankymo pas gydytoja, as svarstymuose ar gimdyti Trakuose g.gif nes pirmoji gime su infekcija nuo manes ir pragulejo savaite reanimacijoje, o veliau dar menesi Santariskese, tai pasake, kad gerai pagalvociau ir del antro vaiko...kas jeigu.... unsure.gif nes ten tokios skubios pagalbos nebus unsure.gif na, turiu dar laiko, reikia viska pasverti g.gif

o kokia infekcija, jei ne paslaptis? Pirmaja mazyle irgi trakuos gimdei? Nes as keliais menesiai veliau uz Jus gimdziau, bet nieko apie jokias infekcijas nesake g.gif
Atsakyti