QUOTE(Aviva @ 2009 07 22, 22:03)
Buvau Trakuose kalbejau su vedeja,ji buvo apakusi,kai pasakiau,kad reikia skambinti pries vaziuojant ir klausti ar yra vietos gimdyti.Sako is kur cia tokia informacija
.Sako visada visas priimam nuo 37 sav.ir niekada dar nebuvo problemu del vietos,juk ne visos vienu metu gimdo.Sako va ir siandien gimde 3 ir pagimde viskas gerai.
Zodziu maloniai pasnekejom nuramino del vietos stokos. Apziurejo mane,nei prasiau nei ka. Pasake,kad kaklelis jau suminkstejes ir atsidares,pasake terminas tikrai bus anksciau.
aha... kai as gimdziau tai ta diena gimdem 8 ar tai 9... as buvau 6
kazkaip nepergyvenau... matau viena isveza is gimdyklos kita pakviecia, pries pakvieciant apziuredavo visa eile, kuriai arciausiai gimdymas - ta ir pakviecia, ir toliau mes ten kelios sukam ratus koridoriuje su vyrais is paskos
ta diena buvom dviese susitarusios pas rogalski, vienai dare jis planini cezari, o man baige irgi cezariu, ir zinau, kad man be saremiaujant jis padejo kitoms gydytojoms,nors ne jo budejimo laikas buvo - palatu taip pat visoms uzteko... o ju tikrai ne 6, man regis 8-ar tai 10
visos gulejom atskirose, paskui pora dienu ivis neikas negimde, kol atejo metas kitoms gimdyti, tai kelias isleido, mat viskas gerai buvo... o as irgi anksciau begau, nors po cezario buvau
cia truputi ne i tema, bet Ievulyte, ziuriu musu terminas panasus - gal susitiksim toje pacioje vietoje
Papildyta:
QUOTE(Vilmoshka @ 2009 07 23, 14:19)
O tos stafkės - tai Trakuose ar ne Trakuose - jos vis tiek yra... Tiesiog kiekvieno valia - kaip norėsi, taip darysi. Niekas ten iš tavęs pinigų nereikalaus
Man pvz. pačiai buvo ramiau, kai lankiausi pas Editą, ji mane nėštumo metu prižiūrėjo ir konsultavo, pas ją ir gimdžiau.
Tai va, viskas bus gerai
as irgi prisimenu abi Editas ir labai noreciau su kazkuria susitarti, bet jos abi juk dabar vaikucius savo priziuri ir iki mano gimdymo tikrai negris