QUOTE(jlclove @ 2009 07 22, 13:35)
nu palyginot, kur reples pacioje pabaigoje, kur para saremiu be nuskausminamuju ir dar pridejus srovele skatinamuju
na, nepradesim cia lyginti kas kuriai kaip, bet nesakykit, kad imanoma nerekt, kai nesat to patyrusi
man stumimas isvis niekis buvo, nors truko ilgai bet skausmo nejauciau. pas mane per siauras kaklelis buvo, tai irgi norejo panaudoti is pradziu vaakuma, o veliau reples, bet kai isgirdau, tai visas jegas panaudojau tam, kad to nedarytu. tiesa leidau, kad prakirptu, nes jau labai nenorejau repliu. bet visa tai yra trumpa, palyginant su saremiais (nenaturaliais)!!!
dekui
nu nenoriu cia pyktis,bet deje kodel tokia nuomone,kad nenaturalus saremiai yra skausmingesni uz naturalus
cia dabar kas\
pas kiekvien ajuk organizamas skirtingas,ir viska kitaip priima
mano vyro sesuo gimde su skatinamaisiais,tai gimdyma atsimena kaip baika,cia sakau nuo zmogaus labai priklauso
as kai tureju du gimdymus apsoliuciai skirtingus,tai zinau ka reiskia sunkus gimdymas
stumimas man irgi buvo vieni niekai,palyginus su saremiais tokiais,kad akiu negali atmerkti
o vat kai gimdziau antraji, saremiai buvo lengvi, tai man stumimas buvo sunkiau
anksciau niekad negaledavaus uprasti,kaip moterys sako gimdyciau ir gimdyciau,po pirmo vaiko,sakiau niekad vaiku neturesiu,tik del to ,kad reikia gimdyti
o var po antro tai sakau : gimdyciau ir gimdyciau
QUOTE(Aviva @ 2009 07 22, 22:03)
Buvau Trakuose kalbejau su vedeja,ji buvo apakusi,kai pasakiau,kad reikia skambinti pries vaziuojant ir klausti ar yra vietos gimdyti.Sako is kur cia tokia informacija
.Sako visada visas priimam nuo 37 sav.ir niekada dar nebuvo problemu del vietos,juk ne visos vienu metu gimdo.Sako va ir siandien gimde 3 ir pagimde viskas gerai.
Zodziu maloniai pasnekejom nuramino del vietos stokos. Apziurejo mane,nei prasiau nei ka. Pasake,kad kaklelis jau suminkstejes ir atsidares,pasake terminas tikrai bus anksciau.
nu kaip ydomiai
mes kai vykome kalbetis,tai tiek rogalskis tiek variakojiene,patys sake,kad geriau skambinti pries vaziuojant
nes buvo pa sjuos vienu metu 11leliuku
o palatos tai tik 6berodz
Papildyta:
QUOTE(banginiukas @ 2009 07 22, 10:16)
as nuo i vena leidziamu
apsivemiau - berods noshpa leido
na pirmas dalykas, tai taip as tariausi, bet kaip minejau absoliuciai jokia konkreti suma nebuvo pamineta niekada jokio pokalbio metu (pas ji lankiausi paskutinius menesius ir privaciai), todel maneme su vyru, kad kaip drauges mokejo 500-600 litu Vilniuje, tai ir jam tikrai tiek pakaks (200 litu neminejau atrodo niekur
), tikrai uz 1000 nesitartumem, ne tokie turtingi esam
antra, as manau, kad turint kompetencijos ir aplamai zmogiskumo, 20 min po sunkaus gimdymo ilekti i palata ir pasakyt is jusu maziausiai tukstantis - yra paprasciausiai nemandagu, juk nepaleido manes is ligonines ta pacia diena
Ir as nesakiau kad yra kazkas tame blogo, tik man niekas apie tai is karto nepasake
O kai as gimdziau sita tema niekam nebuvo tokia jau aktuali, ir apie "stafkes" siam gydytojui nelabai ka zinojau...
Man sis gydytojas siaip jau labai patiko, bet vat sitas perdetas materialumas si karta atgraso gimdyti pas ji
Nu alia noriu tariuos, noriu ne
tikriausiai buvo klaida,kad nepasake,kiek jo paslaugos kainuoja
mum buvo iskart pasakyta,bet as pati tai zinojau,dar pries tarentis,tai manes neisgasdino
nor skai taremes,tai is pats psake,mano paslaugos kainuoja nemazai, nu atseit ,kad as neissigasciau,bet iskart pasakiau,kad zinau mazdaug kiek
o jus seniai gimdet pas ji?
nes 1000lt dar gerai,nes dabar kai taremes jau toli grazu ne 1000lt,