QUOTE(Alchemie @ 2009 04 15, 08:42)
Galvoju, kad gal pas Streiziene
QUOTE(ugnele_n @ 2009 04 16, 19:13)
Gal dar galit ir kokia gydytoja parekomenduot? nes kol kas dar ten nebuvau pas nieka...
QUOTE(Alchemie @ 2009 04 16, 21:07)
, kaip man ta Erika Streiziene pamatyti, pasikalbeti nu kaip nors..svarbu,
QUOTE(neriukas @ 2009 04 16, 22:00)
aš lankausi pas Erika kai iškyla kokių klausimų, ar echoskopuotis tikrai puiki gydytoja viską kruopščiai išaiškina ir parodo, manau kad pasirinkimas geras pas ją gimdyt
QUOTE(Alchemie @ 2009 04 17, 10:06)
Siaip del siuntimo as paklausiu savo gines pirmadieni, kaip ten yra nes manau, kad siuntimas reikalingas, jei tai ekstra avejis (prieslaikinis gimdymas iki 37 sav.)
Neriukas aciu uz padrasinima ir info
Neriukas aciu uz padrasinima ir info
QUOTE(auksine @ 2009 04 17, 10:52)
jei prieslaikinis, tai priima tik AK berods, ar dar kas nors jau priima? nu su tais siuntimais tai man mistika iki siol, niekad nereikejo, o dabar visos rasot kad reikia...man nei mano gine, nei variakojiene nieko panasaus nesake
gimdziau pas Sreiziene, be juokiu isankstiniu susitarimu ir
Trakuose isviso geriausiai, palyginus su Vln, nes tarp musu rugsejinukiu kiek ten gimde - priekaistu juokiu, o kitiem GN yra ir nemazai
del siuntimo - tai as ji turejau , nes suejus 40sav gine perleidzia prieziura GN
ir uz gimdyve neatsako
as Trakuose apsilankiau, mane apziurejo - ir leido ramiai dar vaiksciot ir laukt, nes viskas grazu, ramu ir ''bet kada'' (nes 2cm jau buvo)
bet suejus 41sav privalejau pasirodyt ir tada, del ramybes sau, atsiguliau i ginekologini skyriu, kad ''jei kas'', tik auksta pakilt iki gimdyklos
41.4sav pati vedeja nusprende pagelbeti mano Maziukui iseiti, ir po ''pakrapstymo'' apziuros metu, mazdaug uz valandos prasidejo veikla
nuo 9.15h apziuros, apie 12h buvo rimti saremiai, 15h - pilnas atsidarymas, ir 15.46h TUREJAU SUNU
dalyvavo vyras, jo pagalba buvo virkstele perkirpo ir isbuciavo mus abu
tikrai net nemastysiu kur gimdyt sekanti karta
ir visom nuosirdziai patariu
sekmes , graziu ir nesudetingu gimdymu