QUOTE(Dinushka @ 2009 06 30, 21:13)
Sveikos, vakar, 3 sav.pries numatyta termina ir mes gimem:) Juokiuosi, kad dukryte palauke, kol pasibaigs 37 savaite ir pacia pirma 38 sav. diena, kai jau galima vaziuoti i Trakus ten ir patraukem:) Esu suzaveta personalo draugiskumu, rupesciu ir esu patenkinta absoliuciai viskuo. Gimem priziurimos akuseres Tatjanos ir gydytojos Liubov Vaitoskienes. Manau tik ju profesionalumo deka pagimdziau be plysimu, o pogimdymine prieziura irgi super. Ateina, patikrina, visada atsako ko paklausi, pati gydytoja atejusi pirma karta musu rubeliais mazyle aprenge, akusere stebejo ar teisingai valgo, parode kaip keisti pampersus, kaip nuprausti - zodziu, viskas nuo iki isaiskinta. Beje, dariau ir ta juokinga manksta su Danute:) Su niekuo nebuvau tarusis ir pinigeliu nemokejau, sakiau jei viskas gerai gal atsilyginsim po visko. Vakar vyras nupirko geliu, saldainiu, torto, o del pinigu net ir nezinau... Kazkaip nemoku as ju duoti... Sakom gal geriau ka nors padovanoti bendro, ligoninei... Ryt israso, tai pagal situacija ziuresim. O dukryte rami rami - dazniausiai valgo ir miega:) Tikiuosi ir namuose nepataps visiska priesingybe:)
sveikinimai
QUOTE(Fantazia @ 2009 07 02, 23:13)
Sveikutes,
As ir ruosiuosi gimdyti Trakuose... Nesitarusi su jokiu gydytoju...
Siandien paskambinau i Trakus pasiteirauti, kada galeciau atvykti apziurai, nes cia minejote, jog reiktu pasirodyti pas juos nuo 34 savaites, taciau gavau toki atsakyma, jog atvykti reiktu tik gimdyti, jokiu apziuriu jos nedaro, jei nera siuntimo.. Kitu atveju paslaugos butu mokamos... Taip kad, liepe lankytis pas savo gydytoja ir manes lauktu tik kuomet prasidetu gimdymas...
Tai kaip cia iseina tuomet?
Ar priziurintys ginekologai paprastai turetu siusti mane toms apziuroms, ar man pasilikti prie savo gydytojos ir vaziuoti tik gimdyti i Trakus... Bet juk cia kazkas minejo, jog Trakai buna nepatenkinti, jei ne karto nepasirodai pas juos pries gimdyma... Vat ir susipainiojau dabar
tai, kad niekas lyg ir neminejo, jog GN reikia pasirodyti nuo 34 sav
pirma karta toki dalyka girdziu. realiai, tai tavo gine priziuri tave visa nestuma, o jau pasibaigus laikui (artejant gimdymo nustatytai datai) ji israso siuntima (jei gerai pamenu). kiek pamenu, tai gine pasake, kad paskutine savaite pasirodyciau GN, kad pamatuotu toniukus ir pan. tad si karta i apziura saliau vaziuosiu i VGN, o gimdysiu Trakuose
ir pirma karta girdziu, kad Trakai buna nepatenkinti, jei ne karto nepasirodai
nesamone
vaziuosim jau ir mes neuzilgo "apsiuostyti" i Trakus