Vilte, nu taigi aisku, svarbu, kad vaikiukai sveiki
QUOTE(VILTE20 @ 2009 06 24, 09:12)
As isvaziuodama padekojau akuserei, atsiprasiau kad tokia reksne buvau
Sveikinimai
Uzteko zodines padekos?
QUOTE(Rinne @ 2009 06 25, 11:36)
Vyras nupirko sampano, saldainiu deze ir sakoti o as uzteko tikrai nezinau
man uzteko, kad mums dekojant akusere susigraudino
Turbūt šakotis populiauriausia padėka krizės metu Mes irgi šakočiu bei saldainiais atsidėkojom, bei didelį AČIŪ pasakėm
O mankštą ir aš dariau, buvo netikėta, nes su pirmu gimdžiau kitur, jokios mankštos nesiūlė
O mankštą ir aš dariau, buvo netikėta, nes su pirmu gimdžiau kitur, jokios mankštos nesiūlė
As is viso nustebusi buvau..bet gal tiesiog per seniai gimdziau nes Jokube pagimdzius padare tik krauja, slapimo tyrimo nedare, o cia ir slapima, ir krauja paeme ir manksta pasiule ir pries israsant paziurejo dar ant lektuvo gimdos susitraukima ir siules, nors ten tik sukabiinmas buvo, nerimtas plysimas, kaip su pirmu ir pasiule, jei skauda labai recepta..nu aisku su pirmu gimda ne taip skaudziai susitraukinejo, nereikejo vaistu. Nu bet iskentejau as ta dziaugsma, bet faktas, kad apziura buvo nuo iki tiek iki gimdymo, aks man buvo labai svarbu, nes gine neturejo galimybiu nei toniukus paskaiciuoti, nei echo paziureti, visa tai gavau Trakuose, tiek po gimdymo, kai sekanti apziura gines bus tik po 6 sav. cia isvaziavau su sveikatos ivertinimu nors gal ir kitur ta daro, negaliu dabar palyginti..faktas, kad paslaugos kokybe mane tikrai tenkino
na kai gimdziau pirmaji tarkuose pries pora metu, jokiu tyrimu tikrai nedare, nei kraujo, nei slapimo, nei apziuros ant lektuvo gal dabar kas pasikeite...
man krauja padare, nes sirguliuodama gimdziau, tai del viso pikto norejo paziuret... o slapimo nea ir ant lektuvo pries israsant apziurejo
Viltei sveikinimai
Tikrai Trakuose rūpinasi gimdyvėmis - spaudimą po keliskart per dieną matuoja, šlapimo, kraujo tyrimus daro, kasdien apžiūri, išrašant patikrina.
Jau man buvo atsibodęs tas spaudimo tikrinimas, bety vis tiek tikrindavo ir tikrindavo...
Tikrai Trakuose rūpinasi gimdyvėmis - spaudimą po keliskart per dieną matuoja, šlapimo, kraujo tyrimus daro, kasdien apžiūri, išrašant patikrina.
Jau man buvo atsibodęs tas spaudimo tikrinimas, bety vis tiek tikrindavo ir tikrindavo...
jauciu as dabar netekau spaudimo, tiksliau grizau i buvusi, nes nestumo metu jis pas mane pasidare 128 ant 80 ir po gimdymo toks buvo, kai kas diena matuodavo, tai labai nustebusi buvau..o siandien prie zemes spaudzia..matyt jau grizo i vezes vel zemas. Siaip ir temperatura matavo, ziurejo akusere, net kaip einu is duso po pirmos nakties, pasirode, kad susvyravau, tai is karto klause, ar galva nesisuka, ar viskas gerai...nu zodziu tikrai ne del pauksciuko kazkur popieriuje viskas daroma...
labai keistai skamba man ir spaudimo nematavo niekas o gulejau po cezario beveik visa savaite 5 dienas
nu matyt jie suinteresuoti paslaugu kokybe, tai mums tik i nauda
Man dare kraujo, slapimo tyrimus, spaudima matavo.
Bet ant kedes neziurejo..bet dziaugiuosi, nes labai bijojau sitos proceduros. Pasakiau, kad viskas man gerai
Bet ant kedes neziurejo..bet dziaugiuosi, nes labai bijojau sitos proceduros. Pasakiau, kad viskas man gerai