Bezleja, tai pas Streiziene gimdei
as 304 gulejau.Tai gal kur prie tuliko ir susimatem
As perlines koses negavau, batonas su sviestu man po gimdymo buvo dievisko skonio o mieliniai blynai ir burokeliu sriuba nu bet skonio nesigincysim.
Akusere sake, kad iki vidurnakcio trys brniukai gime - Antanai o po vidurnakcio mergaites
QUOTE(Alchemie @ 2009 06 19, 17:42)
Bezleja, tai pas Streiziene gimdei
As perlines koses negavau, batonas su sviestu man po gimdymo buvo dievisko skonio o mieliniai blynai ir burokeliu sriuba nu bet skonio nesigincysim.
Akusere sake, kad iki vidurnakcio trys brniukai gime - Antanai o po vidurnakcio mergaites
Ačiū, Alchemie, dabar bent jau žinau ką girti Streizienė tikrai liuks
O mūsiškis sūnelis Jonukas - pagal "planus" mes su juo turėjom per Jonines susitikt, na, o gavosi kad per Antanines
Aukit didutės, Alchemie
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 06 18, 20:31)
o vat del maisto tai drisciau gincytis... nebent kas pasikeite per pora menesiu, bet man ten buvo siaubas.. ta perline kose... net ir dabar prisiminus nupurto...
ojej kaip as kapojau ta kose
QUOTE(Bezlėja @ 2009 06 18, 17:33)
mamius, _zydryne_, ačiū už sveikinimus
Alchemie, taip, aš gimdžiau 13 dieną, bet gulėjau 306toj. Ar manai, kad būsim kur toje ligoninėje prasilenkusios?
Alchemie, taip, aš gimdžiau 13 dieną, bet gulėjau 306toj. Ar manai, kad būsim kur toje ligoninėje prasilenkusios?
as su pirmuoju sioi palatoi gulejau
dydziausi svekinimai alchemie, ir bazleja
Alchemie, tau ir tavo pupai
Bezlėja, ir tau, ir tavo mažiukui
Ir aš... Skaniausia košė man Tik namie niekaip neišsiverdu... Ilgai virt reikia... Užtai ligoninėj atsivalgiau
QUOTE(auksine @ 2009 06 19, 20:24)
ojej kaip as kapojau ta kose
Ir aš... Skaniausia košė man Tik namie niekaip neišsiverdu... Ilgai virt reikia... Užtai ligoninėj atsivalgiau
QUOTE(Vilmoshka @ 2009 06 21, 03:03)
Alchemie, tau ir tavo pupai
man tai po gimdymo,viskas ten skanu buvo
na del maisto as irgi neturiu nusiskundimu, nes po gimdymo ziauriai norejau valgyti ...aisku marinuoto agurkelio nevalgiau, bet siaip viskas ten ok. na gi ne i retorana vaziuojam, be to MB man atveze visko ko tik uzsigeidziau, del to maistui is vis neskiriu demesio, be to lignine rinktis pagal maista nepatartina
Aciu visosm uz sveikinimus
Beje, sako AK dabar tiek gimdanciu, kad eiles i gimdyklas, o jei planinis CP, tai vos ne sekmadieni daro
Taigi tikrai dziaugiuosi, kad gimdziau Trakuose..na sakysim as jau buvau pskutine eileje, ir komanda po 5 gidymu pavargus gal..bet viskas buvo super, bent jau joms per tris gimdyves lakstytit nereikejo
Beje, sako AK dabar tiek gimdanciu, kad eiles i gimdyklas, o jei planinis CP, tai vos ne sekmadieni daro
Taigi tikrai dziaugiuosi, kad gimdziau Trakuose..na sakysim as jau buvau pskutine eileje, ir komanda po 5 gidymu pavargus gal..bet viskas buvo super, bent jau joms per tris gimdyves lakstytit nereikejo
Pasisakysiu ir as Birzelio 21d. pagimdziau suneli. Vaziavom nesitare, bet gimdziau kaip karaliene, pasak akuseres Gydytojos pavardes neisidemejau, zinau, kad ji ir RK. O akusere Roma Tikrai dekinga esu jai
Nusiskundimu jokiu neturiu, nei prieziura iki gimdymo ir po gimdymo. Personalas , palata Beja, tuos bendrus dusus remontavo, tai naudojosi visos tos vip'ines palatos dusu, tualetu.
Beja, nei vieno blogo zodzio nesulaukiau uz savo stugavimus ir sukavimus Reikiamu momentu akusere sugebejo mane perrekti, kad susiimciau ir isstumciau leliu
Nusiskundimu jokiu neturiu, nei prieziura iki gimdymo ir po gimdymo. Personalas , palata Beja, tuos bendrus dusus remontavo, tai naudojosi visos tos vip'ines palatos dusu, tualetu.
Beja, nei vieno blogo zodzio nesulaukiau uz savo stugavimus ir sukavimus Reikiamu momentu akusere sugebejo mane perrekti, kad susiimciau ir isstumciau leliu
Vilte20 o tau siule po gimdymo manksta? As buvau maloniai nustebinta tokia galimybe, bet nepasinaudojau
As tai nerekiau nu negali gi zmonems miegot trukdyt tai akusere ir sake, kad ot gimdyve, net nesigirdi as tik mamyte saukiau tyliai
As tai nerekiau nu negali gi zmonems miegot trukdyt tai akusere ir sake, kad ot gimdyve, net nesigirdi as tik mamyte saukiau tyliai
Manksta siule ir dariau Na ten kojytes rankytes pakilot, pilvuka itraukt.
As isvaziuodama padekojau akuserei, atsiprasiau kad tokia reksne buvau
Na bet, visos gimdot savaip. Man reikejo rekti, atrode, kad taip isreksiu skausma Pradzioj pavykdavo iskvepuot, ispust mazesnius saremius
As isvaziuodama padekojau akuserei, atsiprasiau kad tokia reksne buvau
Na bet, visos gimdot savaip. Man reikejo rekti, atrode, kad taip isreksiu skausma Pradzioj pavykdavo iskvepuot, ispust mazesnius saremius
sveikinu visas mamytes kurios sulauke pagaliau savo deimanciuku