sveikos..
prisiduodu po TA... tej va.... dare man echo, tej sake, kad mazyle dar truputi pakelus galvyte, todel galvyte pilnai dar neisitacius... vandenuku kiekis normalus, tik placenta zemokai, uztad daktare dar sia savaitele nelindo ten, nes sake, kad gali kraujavimas prasidetv zodziu, mazyte mano niekur neskuba ir kazi ar bus balandzio 27 (biesas zino ka ten mano idiote gine kudakavo, gal girta buvo? )... dar pamate, kad virkstele eina uz kakliuko... tai vat dabar neaisku ar aplink kakliuka ji eina ar tik uz kakliuko?.. niu zodziu.... neaisku kaip ten kas, bet apie cezari kolkas nekalbejo
dar kadangi pas mane rado bacilu (ne streptokoka, o kazkokiu makstyje pacioje) tai sake, kad gimdymo pradzoj teks su laseline pagulet
niu vat tokios ir naujienos.... nelabai kokios...
niuz belieka tik laukt... o mazyte niekur dar neskuba
o del Variakojienes - tai isties nuostabi ji man ir nors tu ka
viska teip kantriai aiskina, jaucias kad isties rupinas...
Papildyta:
QUOTE(Elfukas @ 2009 04 16, 17:49)
Paprasta as ir be vyro, nes nera kam su vaiku buti tas dienas po gimdymo. Gal susitvarkysiu kaip nors
Paprasta palata irgi labai gerai, mes pries tris metus kai Trakuose gimdem, tai jokiu nusiskundimu del palatos neturejau. Nebent tai, kad nera tualeto ir duso, bet po gimdymo pirma para vistiek i dusa neleidzia eiti... O tualetas labai arti nuo kiekvienos paprastos palatos.
tai vat ir as pagalvoju, kad gal nelabai apsimoka i ta mokama gultis
ten ir vyrui nelabai patogi lova
QUOTE(Alchemie @ 2009 04 16, 21:03)
Mes ryt vaziuosime apsiziureti, sake i pavakare atvykti..vat mastau, ar ten kokia gydytoja sutiksim, ar ne
noretusi kaip ir pamatyti tuos zmones
geriausia ten vaziuoti treciadieni arba penktadieni, nes pas juos neoperacines dienos
o gydytoja tai manau tikrai kokinors pamatysite, juk vitiek kazkas budes