QUOTE(lincia_pincia @ 2009 06 10, 18:53)
manau, akd cia priklauso nuo kiekvienos moters pakantumo skausmui...
kas be ko manau ir tai prisideda
QUOTE(bova @ 2009 06 11, 10:30)
bova, pas ką ak gimdei?
QUOTE(Vilmoshka @ 2009 06 11, 15:59)
nei tu manęs pažįsti nei tu čia skiesk.
visų pirma, sakau savo nuomonę ir kad tu čia vis giri Trakų GN - valio, kad tavo nuomonė tokia. O mano kitokia. Viešas forumas, kas ką nori tas tą sako.
visų antra, nei tu žinai kaip kas buvo, nei tu čia bandyk išrišinėt, nes vistiek neišriši
o bova ir aš - nu jei tau taip atrodo - tai jau pabūk seklys morka, tik nepersistenk
susirgsi
matyt mažai matei gydytojų, kad labai jau čia taip giri
Papildyta:
QUOTE(bova @ 2009 06 12, 10:21)
o apie isprusima, jei nezinai tai ir nesnekek... as ant taves purvo nedrebiu, kokia teisia turi drepti ant manes.... as taves neismanele nevadinu, del to kad tau jis kaip daktaras patinka. taip kad izeidineti manes nei tu, nei kita neturit teises.
bova, nesinervuok, čia sėdi su aukštaisiais
ir turi teisę viskam ir į viską, ir jei pamato kitokią nuomonę, tai apipila savo tulžim. taip yra buvo ir bus...
paskaityk Vilmoškos postus ir daug ką suprasi
Papildyta:
QUOTE(Vilmoshka @ 2009 06 11, 22:34)
Taigi, kad niekas čia nenori pyktis
Man regis, į šią temą mamos ateina pasidomėti, pasiaiškinti, sužinoti kaip ir kas Trakuose vyksta, kokia tvarka ir panašiai. Bet kai kas antrą žinutę skaitai vėlgi pilnas pykčio ir pagiežos, na, tai atsiprašau
Jau čia buvo toks atvejis maždaug prieš metus ar kiek. Nebesinori vėl to paties
Tikrai taip
Manau, kad pozityviai mąstantis žmogus yra augantis žmogus. Negalima sustoti ties riba, kur vien tik pyktis ir nieko daugiau...
čia interpretuojam taip: visos nėštukės skaitykit tik Vilmoškos postus ir važiuokit gimdyt tik į Trakus, nes ten geriausia.
Visos tos, kurios atsiliepia apie trakų GN gerai, visos yra augančios asmenybės.
Visos tos, kurios atsiliepia negerai - minkit iš čia, jums čia ne vieta, visos yra beraštės, pagiežingos ir slenkančios atgal.
Man tavęs nuoširdžiai gaila.
Papildyta:
Ir dar Vilmoška, dėl to, kad aš "vienintelė" pasisakydavau prieš Trakus....
deja, ne vienintelė, matyt vienintelė tiesi ir nebijanti.
Gaudavau labai labai daug AŽ, kurios buvo irgi nepatenkintos ir kurios nedrįsdavo prasižiot ir išdėstyt savo neigiamą nuomonę apie Trakus. Žinai kodėl??? Todėl kad tu ir dar keletas visas apderginėjot ir purvais drabstėt todėl, kad buvo KITOKIA NUOMONĖ. VAT.
Nei tu ką žinai nei čia taškykis. O jei ir žinai tai matyt labai mažai. Auganti asmenybe