Įkraunama...
Įkraunama...

Gimdymas Trakuose (7 tema)

Kazin kaip dabar situacija Trakuose, kai visur sunkmetis? Teko girdeti, kad atvykus i priimamaji pvz. Santariskese, uz konsultacija (ne nesciuju) reikia moketi g.gif Gal Trakai irgi labiau viska apmokestino? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo maman: 11 balandžio 2009 - 18:15
QUOTE(maman @ 2009 04 09, 16:56)

(8-5) 28 55 829

Aciu uz telefono numeri smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maman @ 2009 04 11, 20:14)
Kazin kaip dabar situacija Trakuose, kai visur sunkmetis? Teko girdeti, kad atvykus i priimamaji pvz. Santariskese, uz konsultacija (ne nesciuju) reikia moketi g.gif Gal Trakai irgi labiau viska apmokestino? g.gif

na negirdejau nieko apie tai schmoll.gif
ryt arba poryt vel vaziuosiu pas Varjakoniene, tej pasiklausiu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 04 08, 18:57)
Tęsiam toliau,
na va, tesiu toliau  4u.gif
biuletenis?  blink.gif juk ji atiduodi i SODRA, nelaikysi gi jo, kol pagimdysi... man sake, akd reikai tik paso, sodros pazymejimo ir [b]nesciosios korteles
(kur ir yra siuo atveju svarbiausias dokumentas).. blush2.gif

sorry blush2.gif ateme ir man Sodra biulioteni blush2.gif

QUOTE(Elfukas @ 2009 04 09, 13:41)
Gal zinot, ar reikia dar kazkoki draudima tvarkytis gimdymui, jei nedirbi? Kai viena karta teko patekti i priemima su greitaja pries menesi, tai man pasake, kad esu nedrausta ir uz visas paslaugas turesiu susimoketi. O nescioji nera automatiskai drausta? Jei ne tai gal galeciau kaip nors panaudoti tai, kad studijuoju dieniniam skyriuj arba kad auginu 3 m. vaika...
O veztis i ligonine tai reikia nesciosios kortele, pasa ir sodros pazymejima (numeri).
Apie siuntima pirma karta girdziu...

nezinau del nestukiu draudimo, galejo buti, kad vienu metu draustos, kitu ne, bet siaip, jei tu turi vaika, tai esi apdrausta, kaip motina auginanti vaika ir paslaugos tau turetu buti nemokamos, nu nebent privati istaiga.
As Augindama vaika, isejau is darbo ir kokius 3 metus buvau nedirbanti jokioje darbovieteje, bet med. paslaugas kaip mama gaudavau nemokamai, tiesa Sodros nr. tai turejau

QUOTE(maman @ 2009 04 11, 19:14)

manau, kad, jei vaziuoji be siuntimo i bet kuria ligonine ale greitosios pagalbos, ar santariskiu, turi moketi uz konsultacija ar tyrimus.
vat man tik idomu, kaip pvz. jei vaikas patyre trauka ir reikia ka nors isuti ar irgi jau mokama, ar visdelto tokiu atveju su greitaja atvezus t.y. pirma nemokama pagalba g.gif cia siaip pamasciau.

As irgi ruosiuosi kazkaip, gal sia savaite nuvaziuoti i Trakus apsisiunkstineti, nes paskui bijau, akd bus per sunku masinoje sedeti, jau ir taip nezinau, kurioje vietoje mano plauciai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elfukas @ 2009 04 09, 14:41)
Gal zinot, ar reikia dar kazkoki draudima tvarkytis gimdymui, jei nedirbi? Kai viena karta teko patekti i priemima su greitaja pries menesi, tai man pasake, kad esu nedrausta ir uz visas paslaugas turesiu susimoketi. O nescioji nera automatiskai drausta? Jei ne tai gal galeciau kaip nors panaudoti tai, kad studijuoju dieniniam skyriuj arba kad auginu 3 m. vaika...
O veztis i ligonine tai reikia nesciosios kortele, pasa ir sodros pazymejima (numeri).
Apie siuntima pirma karta girdziu...

Manau viska galima issiaiskinti "Socialines apsaugos ir darbo ministerijoje", ten turi buti nurodytas informacijos telefonas. O jeigu jie patys negales pakonsultuoti siuo klausimu, tai tikrai nurodys kur ir i ka kreiptis del tokiu klausimu, nes atvejis tikrai nevienetinis ir tokiu mamu daug yra. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 04 14, 13:08)
As irgi ruosiuosi kazkaip, gal sia savaite nuvaziuoti i Trakus apsisiunkstineti, nes paskui bijau, akd bus per sunku masinoje sedeti, jau ir taip nezinau, kurioje vietoje mano plauciai doh.gif

o pas ka tu gimdyti ruosies? blush2.gif
ir kiek jau laiko tau? blush2.gif
Atsakyti
Galvoju, kad gal pas Streiziene g.gif man dar laiko iki birzelio nuspresti, net nezinau, reikia zmogu pamatyti, dar gines savo pasiklausiu. Man 32 savaiteles, bet tik tiek, kad leteja labai tempas doh.gif tai noretusi apsiziureti, kol dar nereikia ridentis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2009 04 15, 09:42)
Galvoju, kad gal pas Streiziene g.gif man dar laiko iki birzelio nuspresti, net nezinau, reikia zmogu pamatyti, dar gines savo pasiklausiu. Man 32 savaiteles, bet tik tiek, kad leteja labai tempas doh.gif tai noretusi apsiziureti, kol dar nereikia ridentis  biggrin.gif

niu man tej ten labai labai patiko thumbup.gif tik as dar kai uvau remontus dare, tai sake, kad jau kai mano terminas bus, turetu but pabaigta viskas thumbup.gif
ryt vaziuoju TA, zesim ka sakys.. juk visai nebedaug beliko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 04 15, 19:03)
niu man tej ten labai labai patiko  thumbup.gif tik as dar kai uvau remontus dare, tai sake, kad jau kai mano terminas bus, turetu but pabaigta viskas  thumbup.gif
ryt vaziuoju TA, zesim ka sakys.. juk visai nebedaug beliko  blush2.gif

Pirma karta girdziu apie remontus... Lincia-pincia, nekantriai lauksiu naujienu, nes musu terminai praktiskai sutampa smile.gif (man balandzio 28). Mes irgi ruosiames vaziuot, savaitgali pasikalbet. Nors jau Tarkuose gimdziau, bet reikia "up-date" padaryti smile.gif
Atsakyti
lincia pince, geros apziuros ir greito pasimatymo. jau jums visai salia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elfukas @ 2009 04 15, 20:58)
Pirma karta girdziu apie remontus... Lincia-pincia, nekantriai lauksiu naujienu, nes musu terminai praktiskai sutampa smile.gif (man balandzio 28). Mes irgi ruosiames vaziuot, savaitgali pasikalbet. Nors jau Tarkuose gimdziau, bet reikia "up-date" padaryti smile.gif

niu tej gal dar salia ir gulesim.. blush2.gif
o tu mokama palata ar paprasta imsi? blush2.gif

as tej va, treciai valandai susitariau, tej butinai vakare parasysiu kaip sekes mirksiukas.gif

QUOTE(Alchemie @ 2009 04 15, 23:34)
lincia pince, geros apziuros ir greito pasimatymo. jau jums visai salia wub.gif

aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lincia_pincia @ 2009 04 16, 08:54)
niu tej gal dar salia ir gulesim..  blush2.gif
o tu mokama palata ar paprasta imsi?  blush2.gif

Paprasta as ir be vyro, nes nera kam su vaiku buti tas dienas po gimdymo. Gal susitvarkysiu kaip nors g.gif

Paprasta palata irgi labai gerai, mes pries tris metus kai Trakuose gimdem, tai jokiu nusiskundimu del palatos neturejau. Nebent tai, kad nera tualeto ir duso, bet po gimdymo pirma para vistiek i dusa neleidzia eiti... O tualetas labai arti nuo kiekvienos paprastos palatos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elfukas: 16 balandžio 2009 - 15:54